CTAH4O Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 От 90 година не са я печелили! Тва,ако е много,кво да говорим за Челси. ШЛ не се печели само с късмет! Няма да споря повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 От 90 година не са я печелили! Тва,ако е много,кво да говорим за Челси.ШЛ не се печели само с късмет! Няма да споря повече. <{POST_SNAPBACK}> всъщност имам чувство, че е по скоро от 86-та, но не мога да кажа със сигурност, склонен съм да вярвам повече на теб. но даже и от 90-та да е, в което аз силно се съмнявам, понеже тогава господари бяха манчестър, това са си пак 15 години без титла в англия и не се знае още колко както и да е спирам да споря нямам нищо против ливърпул и не съм от челси ако си останал с такова впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ЦСКА имат потенцял ама то се изчера за 30 мин наще ша почнат се запътяват няма издържат на темпото и ша стане ПРОМОЦИЯ старашна комбинация далеч са наще отбори от Европа те само се изложат с тоя мач :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ЪЪЪЪЪЪЪЪ, точният резултат ще е 1-3 !!! Ще ги пожалят Пуул според мен, но ще обезсмислят реванша. Окрилени от вкарания гол, армейските фенове ще твърдят, че са се представили достойно и са били по-добри на моменти в мача. Левскарите ще се подхилкват тайничко, докато не се орезилят и те срещу Публикум. Ще почнат тихички скандирания за оставка на Йешич, които ще ескалират в хода на първенството, както и след единствената загуба и двата равни мача на клуба през целия шампионат . Най-виновен за загубата от Ливърпул ще бъде съдията, който ще даде с три картона повече на ЦСКА, отколкото на британците,защото нашите са свикнали да се ритат по родните терени. Реферите ще го отнесат и заради явно подпиране на англичаните при няколко спорни ситуации, каквито се срещат по 100 пъти във всеки мач. В крайна сметка едно е сигурно- трудът на момчетата ни ще бъде ограбен. И то скандално. Тоя мач съм го гледал. Едит: Забравих да кажа, че Рафа след мача ще каже, че е станал добър мач, а Сашо Диков ще се осъмни защо аджеба при контраатаката за третия гол е имало числено превъзходство 3:2 в полза на Ливърпул Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ви кажа вече трудно се среща чист футбол сичко вече е кинти според мен просто футбола е бил едно време когато се е гледало на него като нещо спецялно то и ся се гледа на него така ама от друг финансов ъгъл :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ЪЪЪЪЪЪЪЪ, точният резултат ще е 1-3 !!! Ще ги пожалят Пуул според мен, но ще обезсмислят реванша. Окрилени от вкарания гол, армейските фенове ще твърдят, че са се представили достойно и са били по-добри на моменти в мача... <{POST_SNAPBACK}> Еми ей тва е, пичове няя смисъл да гледате мача, sincity ви го разказа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 От пула е ясно, че ще падаме от Ливърпул и то с многоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frisco Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Епа може ли и буферчетата да не се разпсуват в тема, нямаща нищо общо с тях В сряда ще е весело Аз гласувам за баскетболен, или по-скоро хандбален резултат 0:4 в София, после още толкова +- 2 гола в Англия и ще се посмеем Щом новак в А група не можахте да надиграете, незнам еврошампиона как ще го биете <{POST_SNAPBACK}> Шшш ти на къф телевизор го гледа Ботев-ЦСКА бе защото аз бях на стадиона и там до 8 мин.резултата беше 0-2,бихме ви с 4-1,незнам кво имаш в предвид като казваш че не сме надиграли Ботев.Ако си мислиш че напъването което направихте в началото на второто половреме е показателно,помисли каква програма имат ЦСКА играхме с Ботев,в сряда с Ливърпул,на 14.08 с Литекс,ако не продължим в лигата предстоят мачове за УЕФА.но ти не мислиш за това защото Ботев е още много далече от момента в който на трибуните му ще застанат фенове говорещи на чужд език )( после имаме с Локомотив ПД и Левски,това са все мачове по схема сряда-събота с отбори при които трябва доста повече сили отколкото срещу отбор като Ботев,нормално е при 2-0 да престят силите си.Ама кой ги накара тия от Ботев да пазбъжикват хавата незнам,само ядосаха ЦСКА да им вкарат 4-ри. А относно ЦСКА-Ливерпул по реално е да влезем първо в групите на УЕФА преди ШЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Шшш ти на къф телевизор го гледа Ботев-ЦСКА бе защото аз бях на стадиона и там до 8 мин.резултата беше 0-2,бихме ви с 4-1,незнам кво имаш в предвид като казваш че не сме надиграли Ботев.Ако си мислиш че напъването което направихте в началото на второто половреме е показателно,помисли каква програма имат ЦСКА играхме с Ботев,в сряда с Ливърпул,на 14.08 с Литекс,ако не продължим в лигата предстоят мачове за УЕФА.но ти не мислиш за това защото Ботев е още много далече от момента в който на трибуните му ще застанат фенове говорещи на чужд език )( после имаме с Локомотив ПД и Левски,това са все мачове по схема сряда-събота с отбори при които трябва доста повече сили отколкото срещу отбор като Ботев,нормално е при 2-0 да престят силите си.Ама кой ги накара тия от Ботев да пазбъжикват хавата незнам,само ядосаха ЦСКА да им вкарат 4-ри. А относно ЦСКА-Ливерпул по реално е да влезем първо в групите на УЕФА преди ШЛ. <{POST_SNAPBACK}> Ако според теб резултата е критерий за това как са играли 2 отбора значи си нямаш и напредстава от футбол.Мога да ти кажа че отборите си разделиха по 1 полувреме независимо от това измислено 1:4.Какво се оправдаваш с тая програма на ЦСКА всеки мач си е за себе си дори и след тва да играете и с Ювентус и Барселона!На стадион Христо Ботев са идвали повече чуждо говорящи агитки от колкото на ЦСКА някога ще има!"АКО не продължите в лигата" хахаха вие сте отписани още когато станахте "шампиони"! С БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frisco Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ако според теб резултата е критерий за това как са играли 2 отбора значи си нямаш и напредстава от футбол.Мога да ти кажа че отборите си разделиха по 1 полувреме независимо от това измислено 1:4.Какво се оправдаваш с тая програма на ЦСКА всеки мач си е за себе си дори и след тва да играете и с Ювентус и Барселона!На стадион Христо Ботев са идвали повече чуждо говорящи агитки от колкото на ЦСКА някога ще има!"АКО не продължите в лигата" хахаха вие сте отписани още когато станахте "шампиони"! С БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ! <{POST_SNAPBACK}> Да разбира се че са идвали чуждо говорящи агитки,има ги на всеки мач обаче не са в сектора за гости.Те са мургави,миришат и крадат кабели,живеят в шекера,столипиново,арман маала и други.А тежката програма е проблем дори за отбори като Ливърпул.Ако си спомняш миналата година взеха кеш,но в Англия завършиха извън местата за европа.Това за кво ти говори?И имай малко повече респект към отбора с най-много успехи в България,и най-много мачове в Европа от българските отбори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Мисля че 4:0 .. На този резултат ЦС*КА трябва да се радват даже. Ама сериозно. Ливърпул отстраниха Челси,Ювентус и Милан като от 3:0 им напрайха 3:3 . Наистина ли изобщо някой се надява цска да бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Злобейте деца, в сряда не гледайте мача, защото като видите как играе класен срещу класен отбор, ще ви е някак "интересно" да гледате куците коне от ботеф и локу как се ритат в селското дерби, за купата на обора <{POST_SNAPBACK}> Ти пловдивчанин ли си?! Майна-чорбар или майна-говедо, нямо по-гадно и извратено нещо от това! И се тупат в гърдите, че са от "грандовете" и обиждат собствения си град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Като гледам мачовете в квалификационните кръгове на Ливърпул досега предвиждам 3-0 или 3-1 за Ливърпул. '86 година мисля че Евертън спечелиха в Англия. Ма те пак са си от Ливърпул. Наще отбори не са за европейски турнири. Всяка есен ги гледам как са опитват да си отменят мачовете в БГ за да могат да се възстановят за мача през седмицата. Никой от тях не може да играе цикъл събота-сряда. Даже преди няколко дена чух да питат Йешич дали ще иска отлагане на мача с Ботев. Те ако ЦСКА влезнат в ШЛ ша умрат. Никой няма да им отложи мачовете за през зимата. В европейските отбори обаче не сам забелязал такава умора щот не ги мързи да тренират или може би имат добри кондиционни треньори. В България сериозно трябва да се замислят над този въпрос, а не да се оправдават че програмата им била натоварена. Дори Англия Чемпиъншип повечето мачове за първенството са сряда-събота и отделно играят за две купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 До тук в темата се изписаха доста глупости(както можеше и да се допусне). В последните постове се споменава повече "Ботев", отклкото ЦСКА или Ливърпул, но и това е нещо обичайно. Като фен на Ливърпул очаквам победа с резултат 2:1 или 3:1, но като българин ми се иска ЦСКА да се представи достойно, макар, че никога не съм ги харесвал Не смятам, че нашият шампион ще изглежда трагичен(поне не и в първия мач) П.С. Дано ЦСКА са успяли да се възстановят след тежкия за тях мач в Пловдив, в който бяха тотално надиграни... , но по необяснимо стечение на обстотелствата спечелиха неочаквано за всички с 4:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Момчета утре някои от нас ще са на стадиона, от едната страна ще пеят "You never walk alone" дето само по телевизията сте го гледали, а от другата ще подкрепяме най-велкия български отбор... А забравих, ще има и други, малки, сбръчкани, назлобени ултрасчета, който ще псуват като каруцари при всеки пропуск на ливърпул пред телевизора... На малко хора може да им се сбъдне мечтата да играят двата любими отбора, след като единия е станал ЕШ, а другия е за пореден път шампион ! Пожелавам ви и вие някога да го усетите, ако не децата или внуците ви (за тези дето са от локо и ботеф) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 то верно като чета горните постове по-добре да пуснем Ботев вместо цска , та да ги разбият тия англичани негодни 0:3 е за мен мача, колкото и да си говорим за преди 23 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Според мен мача ще е равен. или за ЦСКА Това че Лифърпул са Шампиони нищо не пречи на ЦСКА. Били сме ги и друг път и този път ще ги бием Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Е аз като всеки нормален човек в България пожелавам успех на ЦСКА и всички останали български отбори в Евротурнирите. Колкото и да ми се иска да стане чудо утре трябва да призная, че съм песиместично настроен. Този селекция на ЦСКА е симпатична, многонационална, но що годе сработено. Проблемът е в манталитетът на играчите. Няма истински лидери! Велизар не е готов на 100%, а Сакалиев и най-вече Янев по всяка вероятност ще се скрият и ще бъдат незабилижими, В.Илиев пък си искара два тъпи жълти картона и въобще няма да е на терена. Гийом Ди Зайди има какво да покаже, но не е в добра физическа подготовка и трудно ще издържи 90 мин на бързи обороти. За Матко не иска да говоря - той и без тва едва ли ще влезе в игра. Хидиует направи добри мачове през подготовката, но в официални мачове все още не е "блеснал". В защита ще имаме много ядове, защото Матич въобще не е сработен с тима, а има и само 2-3 мача за ЦСКА. Не обичам да се правя на пророк и дано да не се окажа прав и ЦСКА да направи чудо - това ще е най-добрия вариант . Отново пожелавам успех на ЦСКА ще викам за тях, макар и пред телевизора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Не обичам да се правя на пророк и дано да не се окажа прав и ЦСКА да направи чудо - това ще е най-добрия вариант . Отново пожелавам успех на ЦСКА ще викам за тях, макар и пред телевизора! <{POST_SNAPBACK}> Пич си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Според мен мача ще е равен. или за ЦСКА Това че Лифърпул са Шампиони нищо не пречи на ЦСКА. Били сме ги и друг път и този път ще ги бием <{POST_SNAPBACK}> Ти май имаш найстина дефект чак равен или победа за Ц(*КА ахахах чорбетата ша са кефат, ако паднат с по-малко от 3 гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Момчета утре някои от нас ще са на стадиона, от едната страна ще пеят "You never walk alone" дето само по телевизията сте го гледали, а от другата ще подкрепяме най-велкия български отбор...А забравих, ще има и други, малки, сбръчкани, назлобени ултрасчета, който ще псуват като каруцари при всеки пропуск на ливърпул пред телевизора... На малко хора може да им се сбъдне мечтата да играят двата любими отбора, след като единия е станал ЕШ, а другия е за пореден път шампион ! Пожелавам ви и вие някога да го усетите, ако не децата или внуците ви (за тези дето са от локо и ботеф) <{POST_SNAPBACK}> Приятно прекарване Дано не се сбръчкаш и ти, фен-е, след третия гол във вратата на молдовското селянче Радвам се, че армейското име ЦСКА е по-свято за теб, от имената на Христо Ботев и Васил Левски. ХВАЛА за такива патриоти! Айди ЩЕКА !! П.П. На Христо Ботев също се пя "You will never walk alone"(поне заглавието да беше написал правилно) макар и в много умален вид Това че шопите само на ТВ са го виждали не означава, че цяла България не го е виждала Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Някой да знае по кой канал ще дават мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Някой да знае по кой канал ще дават мача? <{POST_SNAPBACK}> btv, 21:45 ч., Национален стадион "Васил Левски" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Mi osven GL & HF all CSKA Supporters!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Ще има як секс Познайте за кой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.