Jump to content
BulForum.com

Търся минитор Samsung

Recommended Posts

Знаете ли откъде в Пловдив мога да си купя 19" SyncMaster, като тези които са в новия Extreme на бул. Васил Априлов ? Защото в ценовите листи на МОСТ и Аргус има само LG-та... И все пак мисля, че е по-добре един Samsung отколкото LG F920P нали така ? ето линк мисля, че са такива в Екстрийма линк

ПС: Объркал съм "монитор" в заглавите, и тъй като чак сега го видях след като поустнах топика няма как да го оправя сорка..

Ем щом в jar го има, не ми тряя техномаркет и някви скъпи магазини... иначе кам XeForce3 - Защо предпочиташ Филипс, аргументирай се плз !

Ем щом в jar го има, не ми тряя техномаркет и някви скъпи магазини... иначе кам XeForce3 - Защо предпочиташ Филипс, аргументирай се плз !

Ами например може да са по-добри :P . Аз съм с такъв, и смея да кажа, че качеството е по-добро от други монитори, които съм гледал на различни места.

Имам го от малко повече от 2 години, и не е мръднал. Някои от другите марки разчитат например на релета за смяна на режима, при смяна на разделителна способност например се чува относително силно цъкане от вътрешността на монитора, при моя го няма това.

Някои от другите марки разчитат например на релета за смяна на режима, при смяна на разделителна способност например се чува относително силно цъкане от вътрешността на монитора, при моя го няма това.

тва са глупости, на новите модели няма такова нещо

Ами ти си знаеш, при положение че ОФИЦИАЛНИЯ вносител на Самсунг за БГ е К&К Електроникс /собственик на търговска верига Техномаркет/ ;-) Моят съвет е да се ориентираш към най-високия клас на Самсунг, ефтините не струват. Мисля че още има 9ххNF /Mitsubishi тръба/.

тва са глупости, на новите модели няма такова нещо

Еми ще те заведа на едно място, където го има!

Говоря все пак за модели от 2-3 години, на модели от 2005 може и да са го махнали всички фирми, но да говориш че са глупости наизуст, е меко казано ... глупост.

Е да но става въпрос за CRT монитори... Не съм видял ....NF, и може би все пак в техномаркет може и да има... защото и на мен ми се струват малко 183$ за хубав монитор 19" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...