Jump to content
BulForum.com

Повреден файл на Nothing To Lose

Airfan

Recommended Posts

Свалих си Nothing To Lose , но се оказа, че файлът е повреден. Въпросът ми е дали някой друг го е свалял до сега и му е вървял филмът.

След преминаване приз DivFix ми излиза това:

Done.

Error offset: 253555042

Corrupted data detected at frame 112313

Error offset: 253546520

Corrupted data detected at frame 112306

Rebuilding index...

Обаче филмът отново не тръгва.....лош download или лош upload е причината?

Обаче филмът отново не тръгва.....лош download или лош upload е причината?

Ama hich li ne trugwa ? Shtoto az go durpah i go gledah, na men problema mi beshe che lipswaha poslednite 10-tina minuti. Namerih si go ot drugo miasto, makar i s kofti kachestwo, kolkoto da izgledam kraia.

ma to kato poglednesh size 497M i se useshtash che ima neshto gnilo

Пробвах го през DivFix веднъж и не тръгна. Сега съм поръчал до ми го свалят днес от Langame, така че утре ще го имам от тях. При тях е 692МВ, така че предполагам ще е с добро качество. Ако ми остане време ще го кача.

Сега съм поръчал до ми го свалят днес от Langame, така че утре ще го имам от тях. При тях е 692МВ, така че предполагам ще е с добро качество. Ако ми остане време ще го кача.

Ami i az taka naprawih, samo che neznam dali se wodi Langame mrejata ot koiato mi go swaliha, no kachestwoto beshe losho, ne moje da se srawniawa s towa tuka, subtitrite biaha wgradeni w kartinata i zatowa predpolagam che proizhoda na filma e ot langame, zashtoto poznawam edin koito raboteshe w 4k i s towa se zanimawashe - da oreziliawa filmite po tozi nachin za da mogat i nai-maloumnite klienti da niamat problemi s gledaneto :sick

Днес ми го донесоха с разни други игрици и филмчета. Качеството е много добро, събтитрите не са вградени. Аз мразя вградени субтитри и не гледам такива филми, а за записване да не говорим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...