Jump to content
BulForum.com

Купувам cd-key за battle.net на Diablo 2 LoD

Recommended Posts

ne ne me ustroiwa cenata za 5 lewa ne mojesh samo diskowete da kupish s kutiikite taka che za po malko ot 30 lewa niama smisal da komentirame

ako ne te ustroiwa mojesh da potarsish niakoi kraden ot zala

Той това има предвид , да не мислиш , че искаоригинална игра :lol: ... мисля , че просто му трябва key , за да си играе от тях !

Той това има предвид , да не мислиш , че искаоригинална игра  :lol: ... мисля , че просто му трябва key , за да си играе от тях !

to4no taka samo key mi trqbva

Да, ама key-a формира цената... Все едно да ми кажеш, че ти трябва CD-key за WOW. Колко мислиш ще струва? 5 лева? А останалото са дисковете... Аре моля ви се стегнете се...

Ако дадеш 25 лева, може и да ти дам един key. Като имаш впредвид, че тъй като е краден, невинаги ще е free, надявам се го осъзнаваш това!

Това не е вече тема за купувам/продавам, нека някой модер да я премести в игрите, а дори и да я затвори, защото там си има тема за Диабуло.

Pesho93 пиши в темата в Gamez.

Няма да сбъркаш нашраво, ако я затвориш, тъй като @Пешо 93 си е намерил това, което търси в заглавието на темата, а и за да се подсигуриш, да не вземе някой непросветен да постне и да ъп-не напълно излишна и не в раздела си тема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...