Pesho93 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Кажете ми откаде мога да си направя battle.net на Diablo 2 LoD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ако искаш оригинален Батъл нет ти трябва оригинален key, ако искаш да играеш във фрий сървъри като headoff например просто си свали там нужния loader и необходимата версия и цъкай колкото искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 ама въпроса е от къде да си взема сд-кай от кой линк или от къде да взема loader Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Еми оригинален CD-key се зима с парички, ако няма кой да те уреди де... А иначе ако ти се играе ей така във фрий сървър: http://headoff.com или http://headoff.net .. то е едно и също Едит: Айде пиша тук, за да не флуудя като луд... Кое не можеш да оправиш. В сайта си е обяснено всичко като хората. Има си инфо коя версия ти трябва - сваляш си съответната версия от DC++, data.bg или някъде където я има...После си сваляш loader-а от сайта на Headoff, мисля, че и там ставаше регистрацията, а не вътре в играта и после влизаш и си играеш с вече регистрирания юсер. Толкова знам аз, при мен така се получаваше преди години когато много ми се играеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 dobre ama kak da si go pusna dava mi nqkakuv error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 vidqh headoff ama ne razbiram kak da si go napravq pomogni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 dai mi link pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 За да не отварям нова тема, ще ползвам тази. Има ли някаква програмка, която да показва кое IP ти използва CD-Key'a за Diablo 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 ima na blizzard na servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.