BarCoder Posted December 23, 2002 Share Posted December 23, 2002 Are we hora... are da saberem si4ki NFS Samo 2 lipsva Ima li niakoi entosiast deto da ia ima i da mu se zanimava da ia ka4i .... ako ne vi se zanimava kajete she si 4uknem sreshta na poshtata i she se pogrija igrata da bude ka4ena Are raz4itam na vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 23, 2002 Share Posted December 23, 2002 Na Racing World ima RIP na NFS2, 44Mb - ako ti vurshi rabota. RIP-nati sa videos dokolkoto razbrah. Skorossta na download izglejda razumna (kum 5-6kB/s), no ne si padam mnogo car-simulator fan, ta shte triabva da si ia drupnesh Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 23, 2002 Author Share Posted December 23, 2002 Triabva mi ISO ili BIN prosto po dobre si4ko da si e kakto triabva se pak mersi P.S. dokato pisah toya topic si misleh .... ei sia ako purvia deto ne postne ne e 0xdeadc0de glavata si reja Otdaden si na kauzata 4ove4e priznavam ti go i ti kat nas Ninjite :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 24, 2002 Share Posted December 24, 2002 xa xa xa ... e samo ninja ne me biaha narichali! 10x, no niamashe nujda. Vse pak tozi forum e za help, vseki helpva s kvoto moje. Az se opitvam po otnoshenie na Abandonware, tam mi e silata E i v programiraneto, ama mai nikoi ne se interesuva ot programirane tuk ili pone ne pishe za takiva neshta Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 24, 2002 Share Posted December 24, 2002 Brato az imam NFS 1 i NFS 2 SE na Iso kato mb sa malki ama neznam koga 6te moga da gi uploadna za6toto tezi diskove sum gi dal na edin pi4 i trqbva da si gi vzimam a puk asq ne6to sum bolen mamka mu i nqmam vuzmognost .Ina4e 6te ti pi6a ako gi Uploadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 24, 2002 Share Posted December 24, 2002 Brato az imam NFS 1 i NFS 2 SE na Iso kato mb sa malki ama neznam koga 6te moga da gi uploadna za6toto tezi diskove sum gi dal na edin pi4 i trqbva da si gi vzimam a puk asq ne6to sum bolen mamka mu i nqmam vuzmognost .Ina4e 6te ti pi6a ako gi Uploadna Undyning neznam moje i da si vidql no ima tema za anonsi.Kogato re6i6 da uploadva6 igrata samo se obadi tam.Ne e slojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 25, 2002 Author Share Posted December 25, 2002 Undyning neznam moje i da si vidql no ima tema za anonsi.Kogato re6i6 da uploadva6 igrata samo se obadi tam.Ne e slojno A ti mojeshe tva da mu go kajesh na personal message ili i ti si ot lubitelite na broikata postove P.S. I gledai da ne polzvash polzvani Avatari <_< Tupo se polu4ava... ne mislish li :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 Undyning neznam moje i da si vidql no ima tema za anonsi.Kogato re6i6 da uploadva6 igrata samo se obadi tam.Ne e slojno A ti mojeshe tva da mu go kajesh na personal message ili i ti si ot lubitelite na broikata postove P.S. I gledai da ne polzvash polzvani Avatari <_< Tupo se polu4ava... ne mislish li :ph34r: Kagi kak se pra6tat tezi MSG we maina 4e po dobre,4e ot 2 meseca polzvam foruma na warez.ru ama ne sum mnogo naqsno 6toto predi bbqh sus Dial Up i interneta nali znae6 ograni4en a sega sus cabel sum non-stop ama nqkoi ne6ta ne mi sa qsni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 25, 2002 Author Share Posted December 25, 2002 Zna4i nad Avatara imash ime na usera (pod4ertano) cakash na nego i mu vlizash v personalnata informaciq sled tova tursish "Private Message:" i cakash sreshtu nego "Click Here" sled tva ti se otvaria formata za post i si pishesh se edno postvash ... tarikatluk aaa probvai go i mi prati nekvo personal suobshtenie 4e stava za da si editna toya post i da pisha po temata na topica Uvajavam hora koito si priznavat 4e ne znaiat i pitat to tva e edinstvenia na4in da progresirate burzo we hora :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 Exexe otdolu na mnenieto na usera ima edno buton4e i na nego pi6e s golemi bukvi PM Cyka6 na nego s mi6oko i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.