Jump to content
BulForum.com

Купувам джойстик за около 15-20 лв.

Recommended Posts

Търся си джойстик за около 15-20 лв , :wir под4ертавам ДЖОЙСТИК :wir ,не Gamepad :wir ,пращайте на ПМ,ако може и със снимка и повечко инфо :punk (от колко време го ползвате,марка и т.н.) Аде народе,събирам оферти до другата неделя ,т.е. 14.08 . и в понеделник 15.08 ще се свържа с този който ми харесва.Между временно ще се уточняваме и по ПМ или е-майл. :P

пфффф джоистици колкото щеш ве ..... аз под джоистик разбирам такъв за самолети нали ? Наиш ли кво ... тоиваш в ofice 1 super store (тоя зад хтреама малко над фламинго) , качваш са на втория етаж и си харесваш джоистици сякви ..... и такива за самолети и такива като за play station сякви и цените им на нов с кутия и бла бла са около 10 - 15 лв ..... аз си зех за 15 такъв за самолети още преди нова година и си бачка перфектно :punk дано съм ти помогнал и съжелявам , че не предлагам нищо , но виждам , че от доста време търсиш и просто искам да помогна

ako te interesuva neshto s dosta kopcheta, prodavam:

Genius MaxFighter F31

-10 butona. 4 na drujkata + 6 na osnovata.

-thumb stick

-trottle

-rudder

t.e. 3D + trottle + thumbstick

force feedback - NYAMA!

interface: game port

sustoyanie: otvoren, probvan i pribran - t.e. na praktika nov. vzeh go da probvam edna igra, igrata ne mi haresa i si stoi joy-a inache dosta udoben mi se vidya, ama sum po drug tip igri po princip. Stava za starwars dosta dobre.

i novi driveri si ima daje :)

eto snimka

cena 20lv. ne podleji na komentar. ako imash interes pishi mi na ICQ

Един познат продава Ф22 Гениус - само 4е е на гейм порт за 10 лв. играно е два - три пъти на него !

Офертата над мен за Ф31 също е добра !

Ако имаш 30- тина лева мога да ти кажа отде да си вземеш ТОВА , аз го ползвам в комбинация с Сайтек-а заради ръ4ката за управление на двигателя , но и стика е добър, а и си има и педали (ръдър) на ръ4ката за двигателя ( не на стика ) - на много удобно място !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...