kolioeng Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Търся си джойстик за около 15-20 лв , под4ертавам ДЖОЙСТИК ,не Gamepad ,пращайте на ПМ,ако може и със снимка и повечко инфо (от колко време го ползвате,марка и т.н.) Аде народе,събирам оферти до другата неделя ,т.е. 14.08 . и в понеделник 15.08 ще се свържа с този който ми харесва.Между временно ще се уточняваме и по ПМ или е-майл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Аде бе хора,толкова ли никой не иска да се отърве от сатриа си джойстик Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 пфффф джоистици колкото щеш ве ..... аз под джоистик разбирам такъв за самолети нали ? Наиш ли кво ... тоиваш в ofice 1 super store (тоя зад хтреама малко над фламинго) , качваш са на втория етаж и си харесваш джоистици сякви ..... и такива за самолети и такива като за play station сякви и цените им на нов с кутия и бла бла са около 10 - 15 лв ..... аз си зех за 15 такъв за самолети още преди нова година и си бачка перфектно дано съм ти помогнал и съжелявам , че не предлагам нищо , но виждам , че от доста време търсиш и просто искам да помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ako te interesuva neshto s dosta kopcheta, prodavam: Genius MaxFighter F31 -10 butona. 4 na drujkata + 6 na osnovata. -thumb stick -trottle -rudder t.e. 3D + trottle + thumbstick force feedback - NYAMA! interface: game port sustoyanie: otvoren, probvan i pribran - t.e. na praktika nov. vzeh go da probvam edna igra, igrata ne mi haresa i si stoi joy-a inache dosta udoben mi se vidya, ama sum po drug tip igri po princip. Stava za starwars dosta dobre. i novi driveri si ima daje eto snimka cena 20lv. ne podleji na komentar. ako imash interes pishi mi na ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Един познат продава Ф22 Гениус - само 4е е на гейм порт за 10 лв. играно е два - три пъти на него ! Офертата над мен за Ф31 също е добра ! Ако имаш 30- тина лева мога да ти кажа отде да си вземеш ТОВА , аз го ползвам в комбинация с Сайтек-а заради ръ4ката за управление на двигателя , но и стика е добър, а и си има и педали (ръдър) на ръ4ката за двигателя ( не на стика ) - на много удобно място ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.