Jump to content
BulForum.com

SELL 2х512 ДДР400 Twinmos на 2 мес.

Recommended Posts

Така значи продавам две по 512 МБ Twinmos на 2 месеца са ми зел съм ги точно на 01.06.тая година имат 3 год. гаранция. Струваха ми 152 лева. Гаранцията е към Gigahertz.

PSU 300W - Продадено

RAM 140 лв. - ЗАПАЗЕНИ ЗА @zrka ;)

Аз искам рама за 140 лв сам навит ако са 512 ДДР 400 и на 333 може ама ... ще си помися :D

Рам 2х512 - Запазена за @zrka

CODEGEN 300W - 12 лв. :)

Рам 2х512 - Запазена за @zrka

CODEGEN 300W - 12 лв. :)

Щом захранването става 5 кинта направо ми го сложи в чантата и него :D

Ами в Понеделник ако не стане на неговото ПЦ РАМ-а може и по отделно но не желателно ако ще ги продавам по отделно ще е по 75 парчето :ghost

Даже и да не стане на пц-то ми пак може да ги зема :) на мен ми трябват и двете по отделно не ми вършат работа :blink:

Значи до сега положението е следното РАМ-а е за @zrka а захранването е запазено за @ppetkov за 12 левчета.. :)

Захранването си замина остана рам-а който е пробван вече и оговорен за PC-то на @zrka

Написал съм ясно че рама е запазен и е пробван това значи че само трябва да се продаде най-късно Петак ще бъде продаден не мога да прецаквам никого защото вече е обещан и да предложите по добра цена вече е обещан просто не мога да го дам на друг ако случайно се откаже куповача който е @zrka тогава вече ще пусна търг да си наддавате щом има такъв интерес...

та значи рамта се продава още ?!?! така ли ? ако се продава ще кажа на един приятел щото той си търси ! ако се продава де ! ако ще е вземе ще ти пратя ЛС !

Еми паметта е пробвахме на ПСто вкъщи всичко е "6" аз имам парите само чакам Петко да му донесат поръчаната памет и съответно той да ми даде неговата.Няма да говорим за отказване :D

• 2 weeks later...

Всичко е продадено Closed :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...