Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Ако няма нова вълна,за каквато се говореше,преливане няма да има,но вяржайте остава много малко,иначе си мисля че и течението стана по бавно,което ме успокоява.Сутринта беше доста бързо и направо страховито :tongue

Циганите не ги мисли за децата... ще си направят нови (малко черен хумор), ако бяхме направили циганите на сапун щяхме сега да станем най-чистия град след преливането (още черен хумор)

Ако няма нова вълна,за каквато се говореше,преливане няма да има,но вяржайте остава  много малко,иначе си мисля че и течението стана по бавно,което ме успокоява.Сутринта беше доста бързо и направо страховито  :tongue

tihite vodi sa nai opasni :lol:

Ако няма нова вълна,за каквато се говореше,преливане няма да има,но вяржайте остава  много малко,иначе си мисля че и течението стана по бавно,което ме успокоява.Сутринта беше доста бързо и направо страховито  :tongue

Не се успокоявай от факта. То тихите води са най-дълбоки. ;)

ЕДИТ: Хм, Tokarew ме е изпреварил. Радвам се че веднъж сме на едно мнение с него. :)

Това че тука не вали не значи,че ще падне нивото,защото ако продължи да вали по-нагоре преди Пловдив по течението на Марица може дори да се покачи..

Трябва просто да се покачи температурата, много е студено и изпаренията са много бавни. С такава голяма повърхност се изпарява супер бързо водата, само дето няма условията за по-бързо изпаряване. Нека ся пекне и утре пак стане 30 градуса наобяд, а не 20-23 както е сега и всичко ще се оправи за 1-2 дни - поне в Пловдив...

Циганите не ги мисли за децата... ще си направят нови (малко черен хумор), ако бяхме направили циганите на сапун щяхме сега да станем най-чистия град след преливането (още черен хумор)

Хах по-скоро мърсун ;)

По радиото казаха, че марица счупила някакъв мост на 2. Кой е тоя? ЖП-то ли. :confused

Абе той моста не е в Пловдив, а в няков село един приятел минавал оттам точно когато се счупил... Иначе селото е нещо с О ама забравих как се казва. Огняново май.. :confused

Изходните артерии на Пловдив, водещи към магистрала "Тракия", са затворени. На булевард "Васил Априлов" колите са спирани още от бул."Дунав" и са пренасочвани към обходни маршрути.

Припомняме, че магистрала "Тракия" е блокирана, след като река Тополица заля пътя.

Обходните маршрути минават през Пазарджик. Всеки, който все още не се е качил на магистралата трябва да се насочи по стария път към Пазарджик.

Aйде вече да престанеш с тия цитатчета от тук и от там.И ние имаме интернет и ние знаем по някой друг сайт за новинки....

Аре да не престава , защото някои хора предпочитат да се информират от тук... А това , че ти ги знаеш е само в твой + ;) Сещаш ли се?

Иначе има вече движещи се и работищи автобуси, ей сега минах през моста на панаира и мина 9-ка. А иначе има още дебит да поеме коритото ;) не се плашете, ще остиска.

Скъсан е моста в с.Огняново. Ония дето го правиха американците

Оказало се частите са китайски и затова паднал :D

Аре да не презтава , зашото някои хора предпочитат да се информират от тук... А това , че ти ги знайш е само в твой + ;) Сещаш ли се?

Пише се преСтава. ;) А ако ти си от тия "някои" хора..твой си проблем.Само дето интернета не е само evrocom.info

Е това вече са хубави снимки. Вижда се всичко каквото е.

А бе Dreamer, от къде ги направи тия снимки. От хеликоптер ли? Шегичка :D

Еми какво се шашкате всички, че и останалите. Доста повече си е от метър водата.

Преляла е реката в Оризаре.

На Герджика остават 30 см. Гледайте Канал 3.Сега говореше Чомаков.

А бе Dreamer, от къде ги направи тия снимки. От хеликоптер ли? Шегичка  :D

Еми какво се шашкате всички, че и останалите. Доста повече си е от метър водата.

Мда, то не става много ясно откъде ;) Ми от моста зад панаира, там е височко. После ако от Panasonic-а (FZ20) има нещо по-интересно излезнало и от него ще постна снимки.

Притеснявам се че на някои места липсваха камъни по дигата (още преди да се напълни коритото) така че стискайте палци

П.С очаква се нова вълна- за къде повече

А бе Dreamer, от къде ги направи тия снимки. От хеликоптер ли? Шегичка  :D

Всичко е до фотоапарата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...