Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply
На коя честота е радио Пловдив, че нямам RDS на радиото. Може да кажат нещо... :blink:

94.0

Bate pesho ти като си на 9 етаж мислиш личе няма да те засегне аз съм на 4 етаж и одеве ходих по джапанки навил крачолите до магазина,газейки водата...понеже улицата е наводнена..

Бе тия дето сте на високо ви е добре. Според мен при такова бедствие няма толкова опасност да убие някой колкото щети ще нанесе. А тия дето живеете близко до реката и на ниски етажи по-добре изнасяйте всичко ценно ако продължава в същия дух...

хахах нали  :confused  :D  Тва аз го казах ''Няма ли някоя вълничка за повечко екшн така ... ''  :lol:  :woot  :wacko:  оле не отпрозореца си виждам само , че нивото и продължава сериозно да се покачва ........ кофти ми е , че го казвам ама до довечера маи ще прелее  :cry  Поне съм на 9-тия етаж  :punk

Ти може да си на 9-я етаж ама имаж мазе долу, нали?А пък и да те видим като наводни как ще ходиш до магазина(да поясня за съфорумниците прави го всеки ден :D ).

обаче има много хора който седят около река Марица и я наблюдават ! Не е ли опасно ?

И аз това гледах..много хора и няма кой да ги предупреди.Обаче и аз да съм близко и да съм свободен бих отишъл да видя какво е положението

Извънредна емисия новини по Btv 14:25

Самнява ме да кажат нещо , което до момента не знаем... Единствено се моля да пуснат градския транспорт , защото маса народ в момента не може да се прибере!

Самнява ме да кажат нещо , което до момента не знаем... Единствено се моля да пуснат градския транспорт , защото маса народ в момента не може да се прибере!

Пусна ли са гр.Транспорт. Току що видях рейс в кършияка

Е добре де целия градски транспорт ли е спрян? И всички мостове ли са затворени? Аз за Герджика видях, но за другите?

Еми аз одеве не знам кой го каза тва за 14:15, ей сега го изписаха по Бтв-то това за 14:25.

ахам ! трябва да се гледа !

Широ !

На дали ще има 13-та заплата :) иначе може и да има ! нали сме в България всичко е ВЪЗМОЖНО :)

нали беше от и 15 ??? какво стана ? последно от колко е ?

Ами те БТВ първо написаха 2,15 , след това го смениха на 2,25, няма да се учудя и ако закъснеят.

Пусна ли са гр.Транспорт. Току що видях рейс в кършияка

Тоя рейс се връща в базата си, не е работещ, не са пуснали трянспорта и аз видях 1-2 празни.

По бул. Руски не минават рейсове, така че или е спрян изцяло или само на отделни места главно около реката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...