Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

Ама пак някой прибира парите и не му пука за нас българите.

И този някой иска отново да се случи пак това за да прибира пак пари

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Марица току-що преля. Не мога да ви кажа точно къде, но цялата улица покрай Билла и Шел са отцепени. На всякъде има полицаи и жълти ленти. Шел се готвят да затварят ако стане напечено...

Na4i to4no pred nas do jelzniq most vijdam na spirkata 1 policai i 1 kola na grajdanska zashtita kato gledam nivoto 100% nashto daskalo dvora e zalqt shtot tamq nqma diga (ruskata) no ina4e nivoto e mn po slabo ot avgust mesec s okolo 1 metur

Община Съединение - бедствено положение

град Пазарджик - бедствено положение

Не е на хубаво .. ама никак!И както го дават до края на седмицата да вали така.. незнам!На моето даскало и съседната английска... горко им!Около реката.. адски много милиционери има!

Преди около 3 часа минах през Марица по Пешеходния мост и водата беше от край до край,но беше точно колкото да покрие земята до дигата.Имаше поне 2 метра докато прелее.Толкова ли бързо да се е вдигнало нивото?

Преди около 3 часа минах през Марица по Пешеходния мост и водата беше от край до край,но беше точно колкото да покрие земята до дигата.Имаше поне 2 метра докато прелее.Толкова ли бързо да се е вдигнало нивото?

Na4i pri peshexodniq most koritot na marica e po shiroko i za tva dokato pri jelezniq most e po tqsno

Току що минах по моста на панаира, нивото се е покачило значително и остава още много малко да прелее и то там където е най-широко коритото, грубо остава около 1 метър, но беше тъмно и не се вижда много много.

Сега минах от там и нищо му нямаше :) Тия слухове за прелял язовир и напираща вълна, които се носят из новините... Еми, нямаше ги или са минали :)

Но все пак ако продължава да вали така нищо чудно и да прелее... нищо чудно...

Мдам, аз съм в блока точно до бензиностанцията на моста на ВИХВП. Понеже съм на последния 8-ми етаж, добре се вижда, че има още около метър, а може би и по-малко до ръба. Предишния път, по времето на наводненията нивото беше по-високо, до самите стълби за моста доста време трупаха торби с пясък...

Мисля, че сега няма и да стигне нивото от миналия път...дано! И аз видях полицеиските коли, които обикаляха близо до реката. Сега ги няма. Да се надяваме, че положението е ОК...

Работя на близо и сега ходих да видя за какво става въпрос. Има между 1-2 м. (80 %) до преливане, прелича като на предишния път! Ако тази вечер почне да вали като предишните дни може да стане напечено..... :cry

А бе Вий сте всички нещо не добре бе. Един път изпусна малко реката от толкова години насам и сега всеки път като се покачи малко нивото и повдигате темата. Не сте ли виждали до сега Марица толкова пълна? Напълно нормално си е за сезона. Идва пролет, снеговете се топят, започват дъждовни месеци...

Това че сметещето ще се наводни и управата са тъпанари , начело с Анестезиолога ..... не значи че не е нормално да има покачване на нивото , просто..... зависи и от други неща.

А бе Вий сте всички нещо не добре бе. Един път изпусна малко реката от толкова години насам и сега всеки път като се покачи малко нивото и повдигате темата. Не сте ли виждали до сега Марица толкова пълна? Напълно нормално си е за сезона. Идва пролет, снеговете се топят, започват дъждовни месеци...

Ами от 1960 година живея в Пловдив, но досега не съм я виждал толкова пълноводна Марица, ти ако си я виждал - кажи.

Това че сметещето ще се наводни и управата са тъпанари , начело с Анестезиолога ..... не значи че не е нормално да има покачване на нивото , просто..... зависи и от други неща.

Ми тая държава няма ли да отпусне малко пари да го укрепят тва сметище бе!?! Всички буклуци в Марица плават!?!

Ади бе,първи път...А миналото лято помниш ли кво стана?Конкретно не в Пловдив,ама Марица наводни доста села през,които минава...Сега се повтаря почти същото!Само дето ние тука имаме късмет,че не прелива по-осезателно.Защо когато започне да вали,тогава се сещат да източват язовири?Ми да го напраят,когато са жегите(конкретно за миналата година)...Къде са парите за дигите в джобовете на тия турски боклуци...Тая година имаше наводнения на същите места,просто дигите бяха закрепени криво-ляво...и оп малко водица и отиде коня у ряката...Какво ми се превзема там,тая Емел Етем ще създавала щабове...те*ба ма*к*та...

Долу ДПС!

Ади бе,първи път...А миналото лято помниш ли кво стана?

Точно за тогава говорех. И тогава ако си пропуснал, имаше място в Пловдив където Марица беше преляла малко. Но от кога не е преливала?

Всяка година Марица се пълни при идването на пролетта (познайте защо) я за кратко време, я за по-дълго. И винаги е било така, просто сега й обръщате по-голямо внимание.

Долу ДПС, дето ни наводниха! АТАКА защо се спотайват! Царя и той е виновен! Да излеземЕ на митинг срещу наводненията! Това беззаконие не може да продължава!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...