Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Eми писна ми от тея некадърници, прости смотани. Не мога да си го обясня как могат такива като тях ,да управляват държавата. При положение, че се знае, че нивото на реките ще се покачи. Те пак неподготвени. Цяла година нищо не направиха след бедствието.Миналата седмица ходих до Банско и минах през Белово-Юндола. Какво да ви кажа едното платно го няма понесено от реката, камъни по пътя и пак нищо не са предприели. Това е с такова правителство няма да се оправим. Онея хорица от Ихтиман не им стигна миналото наводнение, ами сега пак. И не е валяло толкова много, това е от човещки грешки :angry1 Пък камоли Емел Етем да ни оправи :D :angry1 :angry1

Az jiveq to4no do jelezniq most na Marica i v momenta naistina nivoto sa e k4ilo baq!!!Ot terasata vijdam rekata i xrastite po4ti ne se vijdat dano da ne ka4va pove4e :angry:

nostradamus da davash info kam 22 22.30 da vidim ste poznaqt li da li ste se ka4i oste nivoto :)

a towa 4e nesa predprieli nisto sled prednite navodneniq. NORMALNO se pak jiveem v bulgaria i vinagi trqq nqkoi da gu6at ot tova :angry1 :angry1 primer ste dam s belovo tolkova pari usvoeni a izvednah nisto ne napravi li na qve nekvi visqsti vodoprovodi i t.n. :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

вълната от тополниця щяла да е към 4м

най опасно да прелее ще е

при гимназиите и екарисажа , там не е достатъчна дигата

вълната от тополниця щяла да е към 4м

най опасно да прелее ще е

при гимназиите и екарисажа , там не е достатъчна дигата

Да бе... 20 метра не може ли да е.

а според тебе колко трябва да се покачи че да прелее ?!?

като има аванс около 3 метра

Дано не става пак като лятото че ще е кофти. :bgrin: То ние може да минем пак добре ама има други хора на които домовете им са на косъм от разруха :( , заради някакви тъпи управници които не си вършат работата.

А пък хора вие кво толкова се кефите на ваканция.

Аз живея на крастовището на Победа и България. И сега ул. Победа няма улично осветление. Дано не става по лошо.

ЕДИТ: Обаркал съм се. Улично осветление има по ул. Победа ама не по цялата.

Каршиака има осветление..лошото е,че продължава да вали макар и слабо,но си вали....Ще видим след 1 час какво ще стане...Усещам пак същата история...

ЕДИТ:Ми аз да ида да се изкъпа,че май пак ще се вмиришем...Няма вода за кенефиране блак...

Един познат работи във ВиК и сега са го извикали по спешност и предупреди да си налеем вода, защото се очаквало спиране поради преливането на реката :(

da ei sega se obadixa na ba6tami poneje imame magazin blizo do mariza da pora4va tubi s voda 4e pak nqmalo da ima , abe kofti rabota az si mislex 4e otna4alo se bazika ama qvno e vqrno nqkva valna bi li kazali po novinite po EK

В 21.30 от моста на панаира се виждаха около 2.5 - 3 метра от

камъните по брега . Всичките сухи преди площи в коритото на реката

включително и тези покрай бреговете са под водата вече . Изобщо,

мисля че ще се повтори наводнението от лятото. Моето лично мнение

е че виновните за това безобразие трябва да бъдат изправени пред

наказателният взвод, защото престъпното бездействие в такива

мащаби си е равно на крупна диверсия срещу обществото и държавата,

а в такива случаи във всяка нормална държава се прилагат военновременни

закони.

e pisna mi da mu eba maikata sori 4e samo govorq ama sum mnogo iznerven pisna mi ot 6ibani dujdove psina mi ot 6ibani upravnici ai da im eba maikata ne zaslujavat ni6to 90% ot tqh 6ibani rqzani cigani

turciq e va6ata strana ahmed dogan e va6iq ba6ta goveda gadni mrusni

Не пийте кафе след 5 часа ;) Аз до ся не виждам какво толкова е станало че валяло 3 дена.Като стане някъв сакатлък, коментираме, ся няма за кво ;)

hehe a be mamka im stara mrysna prosta tva typata troina koalocia i nai-ve4e DPS go pravqt .Vsi4ki absoliutno vsi4ko ministerstva koito sa otgovorno za tova sa pod4ineni na DPS (ministerstvoto na okolnata sreda i dovite, ministerstvoto na zemedelieto).Siguren sam 4e naro4no ne izto4vat qzovirite i sq kat se po4ne s oneq pomo6ti edi kolko si miliona 6te prevedat ne koe si ministerstvo ot drugi dyrjavi 6te pristigat pomo6ti i sa se6tate v na koi djoba otivat ! Taka i Dogan si mie rycete ot dylgove....

PROST NAROD, SLABA DYRJAVA. Taka vika6e dqdo mi edno vreme i sq kat se setq kolko e prav..

Не пийте кафе след 5 часа ;) Аз до ся не виждам какво толкова е станало че валяло 3 дена.Като стане някъв сакатлък, коментираме, ся няма за кво ;)

Не е така, защото след бедсвието от август бяха отпуснати средства и имаше време да се направят нови диги и съоръжения. Ама пак някой прибира парите и не му пука за нас българите. Много ме е жал за хората , чиито къщи са наводнени и то заради човешка грешка. Сега съм напълно убеден, че ще се оправдаят и ще кажат, че пак не са били предопредени. :angry1

Парите е ясно кой ги окра.Ама като тря да се гласува сички ги мързи, нали...Ся псувайте тука ;) А турчолята идват на екскурзия :sick

Какво да ви кажа, че e при нас като живя до марица почти дели ме една Била и 7 етажа ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...