Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

Бая вали, аз се поумокрих за 15 сек и направо ся тече вода от обучки, блузата панталона ;)

Иначе е яко де, само дано наистина няма проблеми с преливания.

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply
Следващата цяла седмица - дъжд!

Пълнете кофите и легените отново! Все пак знаете, че живеем в България, и все ще се намери някой, който да не си е свършил работата преди дъждовете! :angry:

Като гледам къф порой вали навън направо ;)

Пак ще стане някоя беля казвам ви...

Вече по улиците около нас е залято и колите газят изцяло във вода, не само тук-таме гьолчета, ами наистина навсякъде.

Аз не бях в Пловдив когато Марица щеше да прелее,но сега както пръска навън ми се струва че пак ще стане беля.A пък и както каза DANKO прогнозата е,че ще бъде така и в следващите няколко дни.

П.П.Горкия Марин от Стар Академи.Купи нова къща и след няма и месец вече е наводнена :bgrin:

Язовир Антон Иванов миналата седмица. Както виждате абсолютно нищо бедствено. Реално нивото е по-високо от миналата година, но не е проблемно.

SV100241.jpg

SV100244.jpg

SV100253.jpg

SV100254.jpg

SV100273.jpg

SV100276.jpg

SV100331.jpg

SV100332.jpg

Брей, Dreamer, как са ти позволили да снимаш, особено от самата стена. Аз се опитах през 2001-а и отнякъде изскочи някакъв чичка и ми направи скандал.

Дриимър тези снимки авторски ли са?А иначе лоша работа за тия валежи днеска направо като тропически дъжд беше..и вали цял ден..някой има ли информация за яз.Тополница?

Брей, Dreamer,  как са ти позволили да снимаш, особено от самата стена. Аз се опитах през 2001-а и отнякъде изскочи някакъв чичка и ми направи скандал.

Поне да беше написал"извинявам се за офтопика", а иначе по темата...днеска вали много яко(от началото на деня), ако продължава така 7 дена пак може да стане някоя мизерия, никой не знае.. :(

Аре малко по темата де! Dreamer - слагам ти 97.45% Warn.

Някой вижда ли в Марица какво е положението че много дъжд се изля?

EDIT: Ама нали съм си душичка, ще ти намаля warn-a с 0.4535345% ако на филмчетата има жени по монокини... :P

Аре малко по темата де! Dreamer - слагам ти 97.45% Warn.

Някой вижда ли в Марица какво е положението че много дъжд се изля?

EDIT: Ама нали съм си душичка, ще ти намаля warn-a с 0.4535345% ако на филмчетата има жени по монокини... :P

сега минах,нищо и няма не е мръднала

сега минах,нищо и няма не е мръднала

Което какво означава? Каква беше основната причина за миналите бедствия?!

И малко далечносвързан оффтопик - сега гадното ДПС и цялата тая отвратителна коалиция за управление на България да ни е честита, все повече изменни турчоля на управленски постове, да турят още такива като управители на язовири и реки, всеки вика, хората сами са си виновни за пораженията, държавата никога не е виновна за нищо, никаква отговорност, Сидеров много правилно го каза. :pirate

Защо някой някъде не си е свършил работата, това винаги се потулва в девета глуха, замазват положението със заучени фрази, а все населението е виновно за всичко.

Обречени сме вечно да бъдем антидържава!

• 4 months later...

А ве хорца ........ :bgrin: Не искам ви плаша .... ама като погледна през джама марица май отново е тръгнала да прелива не мислите ли .... :confused Вече е стигнала до 2 те стени .... демек цялото такова ... ъъъъ корито е пълно ..... :blink: Ако някой има информация да казва ;)

EDIT:живея на 300 метра от реката на висок етаж и виждам всичко затва .....

А ве хорца ........ :bgrin: Не искам ви плаша .... ама като погледна през джама марица май отново е тръгнала да прелива не мислите ли .... :confused Вече е стигнала до 2 те стени .... демек цялото такова ... ъъъъ корито е пълно ..... :blink: Ако някой има информация да казва ;)

EDIT:живея на 300 метра от реката на висок етаж и виждам всичко затва .....

Ето затова не трябва да се притесняваш! :)

Само това остава! resent4xv.gif

голяма работа ко ти пука малко повече водица , все пак снеговете се топят , нищо ново , малко водица , все пак миналия път издържахме та сегали няма да се справим :bgrin:

Нова тревожна новина - ЦЪК :(

Интересно, там под снимката се мъдри следния коментар "Преди по-малко от половин година Пловдив бе под вода" и в съзнанието ми незнайно защо изплува песничката от рекламата на Галина-Бланка - "Бълбук, бълбук..." :D :P :blink: :wacko: :unsure:

awe xora tva sa gluposti i taq snimka e ot avgust mesec :lol: !Nali jiveq ro4no na marica i vijdam rekata perfectno ot nashta terasa i ostavat okolo 2 metra do prelivane :P

Vsashnost sq kato poglednax xrastite p4ti ne se vijdat baq sa e ka4ila ostavat 1.5 ama nishto opasno nqma :P

снощи казаха по пловдивските новини че марица замалко да прилее на екерисажа дигата са скъала или нещо подобвно на моста на панаира и тама щяло за малко да има проблеми но нивото изведнъж спадноло и оставало още около метар до преливната точка

Язовир "Тополница" край с. Лесичово, който през лятото преля и наводни вичко в момента е пълен до горе, направо прелива, но не го изпускат по малко, защото нямали нареждане :confused . Имам приятел оттам, информацията е от него.

Все едно за пръв път е зима и снеговете се разтопяват неочаквано и предизвикват покачване на нивото на водата... все едно лятото Марица не преля заради пороите... и въпреки всичко не са взети нужните мерки за да се предотвратят евентуални опасни покачвания на нивото, е това май само в България е възможно - хем да се знае и да се очаква появата на някакво подобно бедствие и хем да не се оправят нещата веднъж за винаги, а след това да се поддържат само съоръженията и да им се прави профилактика за да няма поводи за притеснение... :angry1 :devil :tongue

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...