silvi Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 yaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! v trakiq po poslednite etaji vodatya tuko 6to doide Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Аре къпете се и ходете по голяма нужда докато не е спряла пак водата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 http://www.plovdiv24.com/news/9230.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Хм, за питейни нужди има минерална, това добре. А може ли да готвим с чешмяна? Предполагам, че като се свари при готвенето трябва всичко да е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Хм..Аз не ти препоръчвам, щото може да има химикали, които не се влияят от високата температура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Бах мама им. Аз си измих някакви домати за салата на обяд. Късно е вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Няма страшно аз съм изял 10-тина праскови, като съм ги измил де със чишмяна вода и нищо ми няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Къв режим бе? При нас има по цял ден и е с нормално налягане. РАЙОН СЕВЕРЕН РУЛЗ . <{POST_SNAPBACK}> Абе ти имаш, ама на твое място не бих пил... Иначе не се панирайте...до седмица ще се оправят нещата, макар че аз поне 2 няма пия чешмяна вода, че като знам каква вода е заляла станциите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 И аз съм район северен, ама снощи имах вода(и то с хубаво налягане, даже успях и душда си взема), а тая сутрин се събуждам , с щръкнала коса и затворени очи, врътвам кранчето и като пръдна тая чешма на бърза ръка ми се орвориха очите, прокапа малко и спря.Снощи имам вода с перфектно налягане, а тая сутрин.... Дано наистина да я някакъв режим, както казвате, защото не ми се стои без вода. <{POST_SNAPBACK}> Ако става за въпрос и а зсъм в Кършияка. Точно с/у трето районно до прокредит банк така че сме комшии ( почти ). По цял ден вчера и днес иамше вода и с нормално налягане. Доколкото знам и в Тракия е имало по цял ден. Навсякъде другаде са били на режим. Само че се чудя след като само нашта северната станция работи как така и в Тракия имаше вода вчера цял ден. Абе ти имаш, ама на твое място не бих пил... Иначе не се панирайте...до седмица ще се оправят нещата, макар че аз поне 2 няма пия чешмяна вода, че като знам каква вода е заляла станциите... Кой е казал че пия вода. Аз вода не съм пил от няколко дни. Само на безалкохолни и разни сокчета карам. Абе да има за къпане пък проблем няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Бах мама им. Аз си измих някакви домати за салата на обяд. Късно е вече <{POST_SNAPBACK}> Аз пък отказвам да ям, защото трябва да си мия ръцете. Снощи пък пийнах една глътка от чешмата и днес като се събудих, видях че косата ми е рошава и ми мирише устата. Сигурно е от химикалите Ех, майтапчии сте всичките. Само че се чудя след като само нашта северната станция работи как така и в Тракия имаше вода вчера цял ден. <{POST_SNAPBACK}> Хм, незнам на кой етаж си, но братовчедка ми е в тракия и тя ми каза че са имали вода само до първия етаж. Едни други пък познати имаха до 3 етаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Няма да се плашите от водата, аз пих още вчера, а днес изпих литър и половина и нищо ми няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ако я смесвате с Водка - няма проблем А сериозно - не я пийте поне няколко дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Е с регионалната -информация- изпреварих -Пловдив24.сом- Както може би всички знаете нивото на реката спадна и на повечето места вече е в коритото си. Току що се връщам от Окръжна, вода имат, ама ток не. Явно проблема с трансорматорите е сериозен. В самата болница почти няма хора с изключение на критични и опасни за транспорт. Разходките пеша до 13-ти етаж са просто класика - заяквам с всеки ден... Отгоре се вижда че и гимназиите са "подсушени". Все още в гората пред болницата има блата и бучат помпи сред дърветата. Единствено стадиона си е като басейн все още. Дочувам грозни слухове, че предстоят нови изпускания на язовирите. Дано този път да не им се досвиди водата и рибата и си свършат работата. Толкова от мен засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Няма да се плашите от водата, аз пих още вчера, а днес изпих литър и половина и нищо ми няма <{POST_SNAPBACK}> А ти какво искаш да ти има Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Дочувам грозни слухове, че предстоят нови изпускания на язовирите.Дано този път да не им се досвиди водата и рибата и си свършат работата. <{POST_SNAPBACK}> Аз до колкото разбрах язовирите ще се изпускат,но постепенно и нивото на реката щяло да се повиши с 5-10 см(Уж).Поне така каза един бастун по телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Те докато не оправят дигите, ако пак изпускат язовири ще е баси и глупостта. Баси тия диги не са поддържани с години! Шибани управници! <{POST_SNAPBACK}> Имало безработица а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Те докато не оправят дигите, ако пак изпускат язовири ще е баси и глупостта. Баси тия диги не са поддържани с години! Шибани управници! Карамане, ако си гледал новоните ще си доволен. Пострадалите от Пазарджишко започват подписка и искат съд за турското мекере, което допусна това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Те докато не оправят дигите, ако пак изпускат язовири ще е баси и глупостта. Баси тия диги не са поддържани с години! Шибани управници! <{POST_SNAPBACK}> Да ама пък ако не ги изпускат и язовирите се спукат ще стане още по-лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 "Диги" и " Шлюзи" са две мнооооооого различни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Днеска бях до язовир Антон Ивановци. Пълен и изцяло. Няколко метра му остават да прелее. Река Въча си течеше нормално, даже малко бавно. Явно не са го изпускали за да не напълнят Марица още повече. Вероятно тези дни ще изпуснат малко от него, но контролирано . Edit: Да добавя, че тези няколко метра в язовир с мащабите на Антон Ивановци са огромно количество вода . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 По темата за язовирите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Карамане, ако си гледал новоните ще си доволен. Пострадалите от Пазарджишко започват подписка и искат съд за турското мекере, което допусна това. <{POST_SNAPBACK}> ne sad toq deto e vinoven za tova trqbva da go fanat i da go obesat publi4no baxti maloumniq tip....nqmalo zapoved i zatva ne go bil napravil...deiba i reznqka deiba 6tetite kazaxa 4e zasega sa nad 1 milqrd leva i 6te prodaljavat da rastata a oniq nedagavi 6te si zima pak golqmata zaplata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ами то ако всеки правеше каквото си намисли, сигурно щеше да има доста повече наводнения до сега и това да е най-малкия проблем на България. За това е нужно всеки да си гледа работата и когато сгреши да си носи последствията. За какво са шефовете? Те да не са лукови глави? И как разбра, че този, който се грижи за язовира взима голяма заплата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Изобщо не съм чел сичко в темата (даже много малко съм чел, затова не ми се карайте ако се повтарям Ама недейте да плюете тия дето не са източили Тополница, защото той трябва да има 120 млн. куб. м. (за да може да напои всички ниви, за които отговаря), а когато са започнали силните валежи е имал 119 млн. Тъй че не е бил за изпускане. Така каза пича, които отговаря за него, по новините. Той вика: "Божа работа, ако знаехме, че ще започне да вали така, щяхме да го пуснем. Ама все пак в него нямаше достатъчно вода в случай на суша". Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 A ti kakvo iskash da kaje...o da imashe voda oba4e nie ne q izpuskahme shtoto 4akahme tupite selqci da si platqt, 4e da polzvat vodata za napoitelni celi. Koi e tozi, koito e s vsi4kiq si i e vinoven i si priznava... az ne poznavam takav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.