vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Сега по новините казаха , че проблемът с водоснабдяването е на 60% решен , като в повечето райони водата стига до четвъртите етажи на сградите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ура, доде водата!На шестия етаж сам на колелото на Панаира!Направо не мога да повярвам!Днес ходих да се хигиенизирам извън града Май нема топла вода, ама ще го преживеем това!Важното е да има студена Дано скоро в целия град да дойде, че е много лошо без водица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 според мен утре ша има вода в 80% от Пловдив щото вече 24 часа ша пада нивото на водата и ша могат да я изпомпат и да пуснат другите помпи обаче качеството шае просто под сяква критика :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Незнам дали някой знае за случая през незнам точно годината някъде около 57-58 когато Марица пак прелива и стига до Бунарджика залива долната градина много къщи се сабарят от водата незнам ама сигурно е имало и жертви. Ето още едно сериозно бедствие дето е било направо разрушително за Пловдив незнам дали други села и градове са засегнати ама съдейки по това че Марица залива всичко до Бунаржика трябва и околните села и градове да са страдали.Това е трагедия,България в момента не прилича на НИЩОполитическа криза,навсякъде неподчинения за това че правителството е решило да изхвърло боклука в задния двор на хората,сега и това-вода навсякъде щети на стойност милиони лева,хора без покрив над главата си,упостошена реколта(а зимата а?Без тая реколта от къде ще ядем зимата а?Няма хляб няма домати няма нищо....)ся водата да се пречисти както тряя ще и тряя около 1-2 седмици да не говорим за мръсотията след като водата се прибере в коритото.Ще плъзнат болести,та чак и епидемий.Помислете добре за последствията който може да има това на пръв поглед според някой хора "забавно преживяване" просто не ми се мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_Romeo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 a btw nali znaete 4e sq ima vuzmojnost da pusnat dva qzovira v marica ednovremenno i 6te stane............mazalo a i marica te prilee i ako q durjat mnogo vreme taka moje i cql plovdiv tri metra..... qkooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 a btw nali znaete 4e sq ima vuzmojnost da pusnat dva qzovira v marica ednovremenno i 6te stane............mazalo a i marica te prilee i ako q durjat mnogo vreme taka moje i cql plovdiv tri metra..... qkooooo <{POST_SNAPBACK}> btw нали знаеш, че има възможност да се пише на кирилица във форума? btw нали знаеш, че има възможност също така да стане земетресение...и да ти се срути колибката и ще стане мазало Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Az sam do VMI i tuka vodata e na kapki.A tapanarite ot bolnicata sa si na sobstvena pompa i si imat super qka i 4ista voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Az sam do VMI i tuka vodata e na kapki.A tapanarite ot bolnicata sa si na sobstvena pompa i si imat super qka i 4ista voda <{POST_SNAPBACK}> Имаше един израз "Боже колко мъка има по земята. Боже". Виж тези тъпанари от болницата се грижат за хората като мен, теб и всички останали . Нищо лично ама първо като пишеш нещо помисли. П.С. В Кършака на бул. Дунав има вода на 7-мия етаж, с добро налягане бяла на цвят, но няма топла, което не е чак толкова важно. EDIT:@MazataBG Душ може да си вземеш и с едвам течаща вода дори ако трябва цяла нощ да пълниш една кофа. Само, че в болницата има родилки, има хора, които са на ръба на живота в буквалния смисъл. Там им трябва кристално чиста вода. Дано никога да не ти се налага да влезнеш в болница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Еее кви са тия глупости по БТВ новините казаха че в Пловдив водата стигала до четвъртите етажи.Това не е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Az sam do VMI i tuka vodata e na kapki.A tapanarite ot bolnicata sa si na sobstvena pompa i si imat super qka i 4ista voda <{POST_SNAPBACK}> Как меже да има толкова прости хора не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Еее кви са тия глупости по БТВ новините казаха че в Пловдив водата стигала до четвъртите етажи.Това не е вярно. <{POST_SNAPBACK}> хахахахахахахахахахахахахахаха тея или са болни или са мнооо болни.Ма кво се учудвам.Аз тоя уикенд бях на гости при баба ми в Стара Загора и кат слушах по радиото имах чуството че кат се върна Пловдив ще е целия в 2-3 метра вода и 1/2 от хората ша са издавени и.......абе като цяло мнооооооооого преувеличават! ЕДИТ: А КВО ДА КАЖА КАТ СЕ НАЗЯВАХ КАТ СЕ ВЪРНА ДА СИ ФЪРЛЯ ДУШ.2 ДНИ НА СЕЛО И УХАЯ НА НЕУСТОИМ АРОМАТ.НЕ МИ ПУКА КВИ СА! БОРБА ЗА ЖИВОТ МУ ВИКАТ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Az sam do VMI i tuka vodata e na kapki.A tapanarite ot bolnicata sa si na sobstvena pompa i si imat super qka i 4ista voda <{POST_SNAPBACK}> Ми като не ти харесва сложи си и ти собствена помпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Az sam do VMI i tuka vodata e na kapki.A tapanarite ot bolnicata sa si na sobstvena pompa i si imat super qka i 4ista voda <{POST_SNAPBACK}> Е как може така бе , болницата да има вода (и то чиста !) , а пък ние да нямаме ... пфу да ги е*ба ... Пич ти наред ли си , ами ако в този момент беше в болницата с пневмония (недай Боже) и се мъчеше на инжекции по цял ден на легло ? Със жълтеникава вода , в която не е сигурно дори какво има Помисли за всички онези , за които болницата се грижи ! едит : Има разлика , дали си прикован на легло и се мъчиш по цял ден , или пък не ти е комфортно ... да ти имам борбата за живот болните хора да измират , за да можеш да си вземеш душ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе 3 или 4 са помпените станции щтот ся по ТВ Европа казват 2 от 3 са наводнени а наобяд чух 3 от 4?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 На 8-мия етаж на "Богомил" съм. Току що пристигна слаба вода Слава богу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе 3 или 4 са помпените станции щтот ся по ТВ Европа казват 2 от 3 са наводнени а наобяд чух 3 от 4?? <{POST_SNAPBACK}> 2 от 3 са наводнени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 MazataBG с това изказване просто показа простотията и културата на голяма част от българите. Обикновено като видя такива като теб ми става жал. Само едно ще ти кажа Волен Сидеров няма да помогне на България, а ще я оправи из отзад. По добре е в болниците да има вода и електричество, отколкото да не се къпеш 1-2 дена. Ако толкоз си на зор има мокри кърпички, позабърши се малко и като дойде водата тогава се окъпи. В положението предполага повече болести и зарази, така че не ми хленчи че в болницата отсреща имало вода! Едит: Помпените станции в плд са 4 - Изток 1, Изток 2, Север и Юг. В момента работят 2 или 3 не знам колко точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Еее кви са тия глупости по БТВ новините казаха че в Пловдив водата стигала до четвъртите етажи.Това не е вярно. <{POST_SNAPBACK}> Еми напълно верно си е. До четвъртия етаж има вода. Пък и казаха, че само помпените станции на северния и южния район работят за сега така че ако не си в този район значи няма и да имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 MazataBg,на такива като теб им трябва един здрав бой.същото се полага и на родителите ти,защото са отгледали пълен простак,лишен от капка ум.Явно и те не са много добре. Аз съм в Изгрев до Цариградско шосе,6 етаж,вода има,малко по-слабо е налягането,водата не е много топла,но изглежда чиста и става за къпане,което и направих.Поне от запасите с минерална вода ще имам за доста време.Много неприятно за хората по селата,които са пострадали жестоко.Къщи,реколта-всичко е трагично.Дано да няма проливни дъждове и издънки с язовирите.Относно Антон Ивановци-имало е източване на част от водата,но там не се е чакало до запълване на предела на язовира и предполагам,ч с него няма да има проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Коматево и част от кв Южен има вода до 1 ден ВиК гарантира вода в ниските етажи. В МЕТРО Е ИМАЛО БОЙ ЗА ВОДАТА!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Тракия, до метро 6-ти етаж водата вече тече, вярно не като преди, но поне ми се напълни бойлера и мога да се изкъпя. Надявам се скоро да тръгне навсякъде ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не знам, обаче показахме как трябва да се държим в бедствени положения. И евала на кмета и на гражданска защита. Половината от пловдивската гражданска защита била на помощ в Софийско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 И как? Като изпишете 40 страници за 2 дена ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 И как? Като изпишете 40 страници за 2 дена ли. <{POST_SNAPBACK}> imenno si4ki ot foruma pomognaxa i pokazaxa kak trqbva da se deistva v bedstveno polojenie da sedi prez pc-to i da se pi6at nqkvi ob6irni temi v koito se izpisaxa vsevzmojni prostotii....bravo saforumci to4no taka trqbva da se deistva ..... pokazali sme bili kvo sme pokazali nqkoi gleda li kak xodata ot navodnenite sela palenxa 4uvali i gi nosexa samo i samo da spasqt ot poka6tninata si ne vidqx v plovdiv da ima dobrovolci koito da palnqt 4uvali s pqsak kogato se skasa digata do balona pod jelezopatnata liniq.....ili kogato be6e zalqta bolnicata ili ezikovite gimnazii.....pokazali sme bili 4uli i te ne4uli ne6to i...vednaga da se napi6e....ebaxti ob6irnata tema stana . mariza ve4e ne preliva.....zatvorete temata ili kakto kazaxa po-nagore q preimenuvaite na koi ot kade e na koi etaj e i ima li voda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Бе вие нещо...кво ви дреме на вас за нас? Нещо дразним ли ви че пишем. Аз писах, защото искам да знам какво става и ми е интересно. Все пак във форума имаше хора, които живеят точно до реката и ни съобщаваха някои важни неща. Ако слушахме само медиите бая паника се вкара... Не разбирам вас какво ви дразни темата. Има модератори и админи, ако не е на място да я делват... Верно че се изписаха доста глупости, но имаше и много полезна информация. В крайна сметка като чели всичко се пооправи из града. Само на по-високите етажи по блокове и кооперации няма вода, заради слабото налягане, но определено е по-добре отколкото да няма изобщо никъде вода. Щом се оправи при повечето скоро и при всички ще се оправи. Едит: В крайна сметка това кой има вода мислиш ли, че не е важно. Бас държа, че точно вие дето сега говорите глупости си имате вода нали??? Обаче ако нямахте щяхте и вие да питате дали има някой около вас тука и дали има вода..бе изобщо... И закво да се затваря темата? Бедствието не е преминало съвсем още. А пък и в момента целия град се изсипва да гледа реката, по-голяма атракция в града за момента няма. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.