hamm Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Слагам снимки и филмчета на http://www.gomezvisual.com/marica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 и моста на панаира е затворен. Остана само този до Бриголаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ето още малко снимки от Пешеходния и моста на Марица За сведение : "Победа" е затворена още от кръстовището с "България" <{POST_SNAPBACK}> Малеееее аз като гледам скоро герджика ще бъде залят ......... и доколкото разбрах ще продължава да вали и нивото на реката да се покачва малеее то става вече страшно ве ......... аз не го мислех наистина ама май наистина ще прелее ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 "Ако до 12 часа не спре да вали има реална вероятност Марица да прелее при Пловдив"- ей ся един разбирач(синоптик) каза това по радиото. <{POST_SNAPBACK}> http://www.cnn.com/WEATHER/Europe/sat.html от тука се разбира , че за щалост ще продалжи да вали ! според метеорлогичните прогнози ще вали в Пловдив до ПОНЕДЕЛНИК !!! става вече страшно ! <{POST_SNAPBACK}> Правете си извода, ако разбирача се окаже прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Няма да се позволи подобно нещо... Или поне аз така си мисля... Не стига политическата и етническата криза.. Ми сега и тази! Явно някой горе ни е насъбрал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ето още малко снимки от Пешеходния и моста на Марица За сведение : "Победа" е затворена още от кръстовището с "България" <{POST_SNAPBACK}> в мене ли е причината да не мога да отворя линка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 в мене ли е причината да не мога да отворя линка? <{POST_SNAPBACK}> Най-вероятно да аз ги отварям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой да знае нещо за язовир Антон Ивановци...че с тва темпо на дъжда ...да не даа господ щот ....абе не ми се мисли.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 в мене ли е причината да не мога да отворя линка? <{POST_SNAPBACK}> Да. аз го отворих Чух че изпускат Антонивановци и в стамболийски са евакуирали къщите покрай реката. Сутринта там е оставало една педя и сигурно вече е преляла там Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Половин метър до преливане на Марица, дъжда продължава Мостът над реката по булевард "Васил Априлов" е затворен. Полицаите отклоняват всички коли към другите мостове поради съображения за сигурност. източник: www.plovdiv24.com <{POST_SNAPBACK}> Движението е възвърнато в посока бул. България към 6-ти Септември САМО ! в мене ли е причината да не мога да отворя линка? <{POST_SNAPBACK}> Да в теб е аз го отварям и ги видях много готини снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой да знае нещо за язовир Антон Ивановци...че с тва темпо на дъжда ...да не даа господ щот ....абе не ми се мисли.. <{POST_SNAPBACK}> Недей... Ако прелее.. 7 метрова вълна ще стигни до Пловдив! Просто не си го и помисляй! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Няма да се позволи подобно нещо... Или поне аз така си мисля... Не стига политическата и етническата криза.. Ми сега и тази! Явно някой горе ни е насъбрал! <{POST_SNAPBACK}> Виновни сме си сами че се занимаваме с глупости.. политическата криза си е само наш проблем. Но когато е намесена майката природа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Има ли някой който е около стадион Ботев ? да каже какво е положението там ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Стана сериозно, а пък какво викате, че нямало да се позволи подобно нещо. Какво могат да направят хората срещу такова нещо... Още повече ако наистина продължи да вали до понеделник ще стане много лошо. Даже и когато се пооправят нещата пак ще трябва доста време за да се изтече всичката вода и доста проблеми ще има...Изобщо луда работа с тия наводнения...дано поне дъжда спре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 дано поне дъжда спре... <{POST_SNAPBACK}> и аз съм на това мнение !! ако не спре ще стане изключително лошо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 дам и на мене вече ми ги отваря рестарта прави чудеса сериозна работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Няма да се позволи подобно нещо... Или поне аз така си мисля... <{POST_SNAPBACK}> Aми тука не става въпрос за позволение, кажи ми как ще го спреш.Иначе наистина остава само и язовира да прелее и наводнението ще е сериозно, аз ся отивам да надъхвам наще да местим колата, да не вземе и тя да пострада, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Ако продължава така, Ботев ЦСКА освен водка топка да играят, друг вариант не виждам Едит: Бтв клипчето онова голямото 12 Мб е яко кефите ме пичове "няма ли някоя вълничка" "снимай ония дънер" Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ако продължава така, Ботев ЦСКА освен водка топка да играят, друг вариант не виждам Що бе : те като знам Ботев на какъв хал са по-скоро ще е синхронно плуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Сега 14:15 по БТВ ще има извънредни новини...за обстановката в цялата страна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Големи поразии ще направи тоя дъжд...не стига, че Марица може да прелее, ами и не е това.Не дай си Боже да се наложи евакуация... Вчера към 2:30 като се показах на прозореца да видя положението и погледнах към небето...облаците се движеха с ОГРОМНА скорост.Минаваха със скоростта, с която минава самолет, ако не и по-бързо.И тогава едва-едва валеше.Към 3:30(когато си лягах), викам да погледна пак.Такъв дъжд се сипеше!Все едно бях на Екватора! Някой чу ли големия гръм снощи?Беше към 1-2 часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Сега 14:15 по БТВ ще има извънредни новини...за обстановката в цялата страна.. <{POST_SNAPBACK}> много благодаря ще трябва да се гледат за да се разбере какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ако продължава така, Ботев ЦСКА освен водка топка да играят, друг вариант не виждам Едит: Бтв клипчето онова голямото 12 Мб е яко кефите ме пичове "няма ли някоя вълничка" "снимай ония дънер" <{POST_SNAPBACK}> хахах нали Тва аз го казах ''Няма ли някоя вълничка за повечко екшн така ... '' оле не отпрозореца си виждам само , че нивото и продължава сериозно да се покачва ........ кофти ми е , че го казвам ама до довечера маи ще прелее Поне съм на 9-тия етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой да знае нещо за язовир Антон Ивановци...че с тва темпо на дъжда ...да не даа господ щот ....абе не ми се мисли.. <{POST_SNAPBACK}> О да вземе и той да прелее и да излезнат всички "неща" дет се говори че има вътре якоо!!Ще видим дали легендите и историите са истински. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 На коя честота е радио Пловдив, че нямам RDS на радиото. Може да кажат нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.