Curunir Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 А зъбите може ли да си мием с чешмяната вода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 А зъбите може ли да си мием с чешмяната вода? предполагам, че да.. стига да не я пиеш и да е прилично чиста, защото надали ще си измиеш зъбите с кафява вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 А зъбите може ли да си мием с чешмяната вода? <{POST_SNAPBACK}> Ми ако иска6 пробвай и да видим резултата..:Р А иначе тука съм до Направи си сам и дори бавно все пак цъцри дано да се усили налягането че умирам за един студен душ,а иначе нивото наистина е спаднало сега като бях на гребната видях докаде е било разлято коритото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Аз предлагам да си направим състезание с лодки-самоделки докато не е изчезнала съвсем водата! А и съгласете се, че както беше снощи, Марица изглежда много по-добре, отколкото гьола дето беше преди! Само да не беше толкова мътна и всичко да беше контролирано(т.е. да е в рамките на нормалното и всички съоръжения да са съобразени с нивото на реката). Преди бая години, по време на есенния панаир са пускали Марица почти до ръба и са плували с лодки и салове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Аз предлагам да си направим състезание с лодки-самоделки докато не е изчезнала съвсем водата!А и съгласете се, че както беше снощи, Марица изглежда много по-добре, отколкото гьола дето беше преди! Само да не беше толкова мътна и всичко да беше контролирано(т.е. да е в рамките на нормалното и всички съоръжения да са съобразени с нивото на реката). Преди бая години, по време на есенния панаир са пускали Марица почти до ръба и са плували с лодки и салове! <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм ! Най-накрая Марица показа , че е река ... жалко , че пак ще се превърне в полупресъхнала локва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Аз предлагам да си направим състезание с лодки-самоделки докато не е изчезнала съвсем водата!А и съгласете се, че както беше снощи, Марица изглежда много по-добре, отколкото гьола дето беше преди! Само да не беше толкова мътна и всичко да беше контролирано(т.е. да е в рамките на нормалното и всички съоръжения да са съобразени с нивото на реката). Преди бая години, по време на есенния панаир са пускали Марица почти до ръба и са плували с лодки и салове! Da no togava se navodnixa izbite na okolnite zgradi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Водичкааааа!! Браво! Чомаков добре се справи с положението! Водичка има, няма да пием, но най-накрая е тук! И реката спада! Дано днес да не вали щтот пак ще стане лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Определено това е най-бързо разрасналата се тема. Искам да похваля създалетят й Knoppix за бързата и прозорлива реакция. Първoто ми впечатление беше,че това е поредният кьорфишек, но съм грешял....... Едит: Сега по Тв Европа казаха, че се очаквало ново изпускане на язовир Въча тази вечер. Тия луди ли са не знам.Дано е нещо незначително този път поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе не искам да ви плаша ама от към Родопите се заоблачва лекичко някой скоро да е гледал "Времето"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ами аз съм точно до марица близодо "Германския мост" незнам дали го знаете водата е спаднала но от едната страна е още е пълно с вода и околоните ниви също.Водата не е спаднала с повече от половин метър.А междудругото да са ви спирали нета защото аз от вчера сутринта до днес в 18 часа нямах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ся гледах новините по Нова Телвезия и в Пловдив е сравнително розово полужението само водата(а и вече почти е пусната) и сметището към което ще се построй мост след 1-2 дена.Проблем със заливане почти няма!Кат гледам другите села дет водата стига до покрива и са евакуирани 12 хиляди души тва нащо е лигня ся."Олеее не мога да се изкапя","Немога да си измия зъбите" и други глупости другите хора нямат къде да живеят!Помислете си и сравнете ако имате глава на раменете си ще го осъзнаете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Определено това е най-бързо разрасналата се тема. Искам да похваля създалетят й Knoppix за бързата и прозорлива реакция. Първата ми реакция беше,че това е поредният кьорфишек, но не съм бил прав.......Едит: Сега по Тв Европа казаха, че се очаквало ново изпускане на язовир Въча тази вечер. Тия луди ли са не знам. <{POST_SNAPBACK}> Ама тия сериорно ли? Малко ли им беше тва вчера че пак... Ся остава само да завали и на тия дет са около Марица приятно прекарване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Иб*х му мамата, вие сте щастливци. Аз съм в Каршака(Брезовска 50), на осмия етаж и капка вода не съм видял от вчера вечерта. М*мка му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Иб*х му мамата, вие сте щастливци. Аз съм в Каршака(Брезовска 50), на осмия етаж и капка вода не съм видял от вчера вечерта. М*мка му. <{POST_SNAPBACK}> Водата, където я има, я има до четвъртите етажи .. и аз съм на осми етаж и няма капка вода при мен(от чешма) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 vodata v ki4uka doide vlizam da se kapq Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Даа, и по Канал 1 казаха че е дошла водата в Пловдив...явно съм сляп, от чешмата - нищо.. 7-ми етаж на Малчика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Бе казаха сега ,че има , но не виждам Може би защото съм на 5-тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Както veseo каза водата ако я има тя е до 4-я етаж ...аз съм на 4-я и има вода ...не е кой знае колко добре ...но я има водата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Както veseo каза водата ако я има тя е до 4-я етаж ...аз съм на 4-я и има вода ...не е кой знае колко добре ...но я има водата... <{POST_SNAPBACK}> Не е верно бе!!!Аз съм на 5-я и имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 в нашия блок комшиите от 5-тия казват че имат. за събаление аз съм на 8мия Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе някой да знае сайт където е описано подробно състоянието на пътищата. Интересува ме района на Велинград (казват че няма отворен път до там) и Смолян (интересува ме по-скоро смолянска област) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 На 7-мия етаж в Марашата съм и вода има!-макар и малка струя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Мен ме интересува пътя Пловдив-Велингра-Сърница. Някой да има информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Пътна обстановка: Пьтните настилки в по-голямата част от страната са мокри и хлъзгави. Активизирали са се свлачища в Кресненското дефиле, по пътя Симитли - Предела, в Кюстендилско - по поречието на река Струма и към Момин проход. Проходи: Твърдица - Елена - затворен. Пътища: Поради проливните дъждове са затворени следните участъци: - София-Долни Богров, София-Ботунец, София-Кремиковци, Елин Пелин-Нови Хан, Белово-Юндола. - Подбалканския път; - АМ "Хемус" има свлачище при тунел Ечемишка, магистралата е непроходима поради затворения участък при Долни Богров; - Проходими са АМ Тракия, проходът Петрохан и Искърското дефиле, както и изходите на София към Перник и Самоков; - Велинград и Елин Пелин са откъснати - всички пътища към тях са непроходими от наводняване; - Първокласният път София - Пазарджик в Софийско; Нови Хан-Елин Пелин; - Пловдив - Поповица (международен път Калотина - капитан Ангреево), с обходен маршрут през Ягодово и Катуница; - Асеновград - Смолян в участъка Чепеларе - Пампорово; - Поради свлачища в Смолянско са затворени: - Широка Лъка - Девин; - Смолян - Мугла. - от водите на р.Лесновска е затворен за транзитно преминаване северният околовръстен път на София, ползва се южната дъга. - залят от вода е източният околовръстен път на Пловдив,а в град Станболийски - залят моста на връзката с магистрала Тракия. - затворен пътят Пловдив-Първомай - залят от вода е източният околовръстен път на Пловдив. - град Стамболийски - залят моста на връзката с АМ Тракия. Ремонти: Ремонтни дейности се извършват на: - Главен път Е 79 в участъка Видин – Монтана за периода до 31.08.2005 г., поради което е въведена забрана за движение на транзитно преминаващите МПС. За пътен участък Дунавци - Димово е организиран отбивен маршрут през през с. Арчар. За участъка Ружинци – Монтана движението се осъществява по обходен маршрут както следва: път I-1 – Ружинци – Дреновец – Тополовец – Смирненски – Славотин - Д-р Йосифово - Монтана. - автомагистрала “Хемус” между пътен възел Ботевград и пътен възел Правец в Варна, от 22 до 25 км за посока София, където движението е отклонено по стария път, от 38 до 41 км също за посока София и от пътен възел "Ветрино" до пътен възел"Невша" в посока София - движението е отклонено през селото и от там по стария път до Нови Пазар. - на пътя Симитли - Предела - Разлог при 21-22 км. се строи мост, поради което движението се извършва двупосочно в едно от платната. - на пътя Бургас - София в районите на Айтос и Бургас се извършват ремонтни дейности. ГКПП: На ГКПП Калотина, Капитан Андреево и Кулата движението е натоварено, има засилен трафик в двете посоки от преминаващи туристи, а на Гюешево, Кулата, Връшка чука, Брегово, Видин и Дунав мост движението е спокойно. 16.00 днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Теб май лудницата те зове , ама не ти обръщам много внимание, щото по принцип си си заядлив.По НТВ съобщиха, че нивото при Пазарджик и Стамболийски пада. Споко хора, всичко си идва на мястото. Много работи ми идват на ума да кажа в момента, но ще се въздържа, за да запазя добрия тон. Изводите са за публиката... Но внимавай с персоналните квалификации, за да не си разваляме отношенията. Нормалните хора след това, което ще кажа биха се извинили публично. Току що се връщам от селото си и мога да ви дам информация за това какво става надолу по реката. Ужасно ме е яд, но по технически причини не мога да ви покажа какво заснех. Селата Христо Милево и Мирово са над 50% под вода, село Градина също е залято откъм марица. Евакуираха цяла махала. Има 3-4 скъсани диги и реката се е разляла из цялото поле. Щетите са огромни, реколтата на много хора е съсипана. В моето село Крушево от високата 7 метра помпена станция се вижда само 1.5 метра. Широчината на реката е над 200 метра. Всичко е под вода. Виждат се тук там връхчетата на царевицата и стърчащи върби и тополи. Цялото поле е във вода. Сега специално за моя почитател, който се подигра на опасенията ми снощи: Преди малко се върнах от Окръжна болница, която е достъпна само откъм новото Спешно Отделение. Две пожарни помпат водата, подземния паркинг е море, от трите края болницата е оградена от вода. Няма ток, няма вода, няма и храна за болните. Отделенията изписаха всички по-леко болни. Тежките се прехвърлят и се свалят на носилки на ръка. Урологично отделение е затворено и болните са прехвърлени към "Св. Георги", останалите са изписани. Баба ми е на 13-тия етаж и не знам как ще я свалям предвид деликатното й състояние. Как ще се оправят с хигиената на болните /водата е в туби/ просто не ми е ясно... Работи само аварийното осветление. Съдейки по количеството вода което е заляло района и помпичките на газките поне 2 дни ще я точат. Извикани са и военните на помощ. Пак се извинявам и много ме е яд, че не мога да ви покажа снимките, но положението е много тежко и щетите са огромни. Не ги видждам и хората чиито къщи са наводниени в селата и чиято реколта е съсипана. Никой не поема отговорност и няма да поеме. Никой досега не е виждал такова чудо, дори и старите хора, които помнят реката в бурните й години. Всички днес обикаляха и гледаха в какво море е превърнато полето, тюхкаха се и цъкаха с език. А някои мислят за комари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.