Curunir Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе, момчета и момичета, искам да питам, от гаража не приземния етаж протича по малко вода, ама става ли за пиене? И горе у нас се излъгва и прокапва от време на време, ама не сме пили още, щото не знам дали е годна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса. Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода <{POST_SNAPBACK}> Маняк!!!Сигурно водата е от тая мръсната дет не става за пиене и е решила да си измие терасата страмно е наистина ама е на нисак етаж и кат има вода не е помислила че може да спре какво толкова?Отиди да пиеш от отливника ако си толкова жаден може и да се изкъпеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса. Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода <{POST_SNAPBACK}> отиди и е накажи ! баси и простата пача ! тфа само в България може да се случи за тази ЖЕНА има само един лек ! СМЪРТ !!! и то публичка с камъни ! ЕДИТ: Curunir ВОДАТА НЕ СТВА ЗА ПИЕНЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса. Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода <{POST_SNAPBACK}> Убийте яяаа ... баси става като във филмите ... някой докопа парче храна и всички му скачат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 да я линчуваме едит:вижте ми подписа, пратете я при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Абе, момчета и момичета, искам да питам, от гаража не приземния етаж протича по малко вода, ама става ли за пиене? И горе у нас се излъгва и прокапва от време на време, ама не сме пили още, щото не знам дали е годна. <{POST_SNAPBACK}> Не, не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Определено много гледате филми и прекалено много седите пред компютъра Успокойте се, идете пийнете едно кафе и се върнете. Стига с тоя спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 И като няма вода как ще ни направят кафе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Успокойте се, идете пийнете едно кафе и се върнете. <{POST_SNAPBACK}> хахах ти ме разби ! то няма вода за пиене ти кафе искаш ! батка ся ли ставаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Проблемно ще бъде правенето на кафе НО още по-кофти ще е ако наистина няма вода няколко дни.Май ще напускам Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 То хубаво дойде водата ама не трябва да пиим от нея или да ползваме за готвене и други ето повече информация http://www.plovdiv24.com/news/9179.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 И като няма вода как ще ни направят кафе ? <{POST_SNAPBACK}> С минерална Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Е че едно кафе да не иска 200л вода. Пък ако нямате вода, идете малко навън, разходете се и тога ва елате Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 По магазините минерална вода ще има утре. Вероятно към обяд. Днеска почти всички складове почиват и няма кой да ги зареди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 По магазините минерална вода ще има утре. Вероятно към обяд. Днеска почти всички складове почиват и няма кой да ги зареди . <{POST_SNAPBACK}> може и да те посетим утре по някое време кеширай ми 10 литра а относно тая другата вода.. ако се съмявате толкова качеството й.. винаги можете да я преварите. лесно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Спокойно при това търсене все ще намерят откъде да заредят магазините, няма да умрете от жажда... Аз пък съм в кичука до събота пазара, на втория етаж, вода има с малко по-слабо налягане, ама си се изкъпах и даже пих от водата... Ще давам инфо ако почне да ми става нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ще давам инфо ако почне да ми става нещо <{POST_SNAPBACK}> Ще ти е трудно да натиснеш "Добави Отговор" гърчейки се на пода в агония Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Спокойно при това търсене все ще намерят откъде да заредят магазините, няма да умрете от жажда...Аз пък съм в кичука до събота пазара, на втория етаж, вода има с малко по-слабо налягане, ама си се изкъпах и даже пих от водата... Ще давам инфо ако почне да ми става нещо <{POST_SNAPBACK}> е ще изчакам около 2 дена за да видим крайния резолтат предполагам нищо няма да ти има ама все пак да изчакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 може и да те посетим утре по някое време кеширай ми 10 литра а относно тая другата вода.. ако се съмявате толкова качеството й.. винаги можете да я преварите. лесно е. <{POST_SNAPBACK}> Е то е ясно , че ша я преваряваме ама ако не ви бях казал (на някои от вас други може би значт) щяхте ли да я преварявате А ве на мен много не ми пука аз утре заминавам на почивка (дано стигна де) Оле тоя град ша са вмирише без да работят кулите на КОМУНАЛ сичко ша са задръсти в буклуци и като няма вода да се изкъпеш ...... РАЙ ЗА МАНГАЛИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 отиди и е накажи ! баси и простата пача ! тфа само в България може да се случи за тази ЖЕНА има само един лек ! СМЪРТ !!! и то публичка с камъни !ЕДИТ: Curunir ВОДАТА НЕ СТВА ЗА ПИЕНЕ !!! Доста си превъзбуден май. малко на вътре ги взимаш нещата. има вода.. мие си терасата. да почне да я раздава ли? нали от джоба и се плаща тая вода. или да вземе да я продава.. тогава ще е незнам си каква пак. публична смърт, защото си била измила терасата. ебати... ти на колко си? на 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Е то е ясно , че ша я преваряваме ама ако не ви бях казал (на някои от вас други може би значт) щяхте ли да я преварявате А ве на мен много не ми пука аз утре заминавам на почивка (дано стигна де) Оле тоя град ша са вмирише без да работят кулите на КОМУНАЛ сичко ша са задръсти в буклуци и като няма вода да се изкъпеш ...... РАЙ ЗА МАНГАЛИТЕ <{POST_SNAPBACK}> Умираммммм ааааааааа..... Засега съм добре А между другото сутринта до нас си мина боклукчийския камион и си дигна боклука... Къде го е закарал вече не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Кичука до РУМ Родипи ! няма на 5 етаж ! иначе хляб майка е купила от някаде ! и водата става супер скъпа ! докато чаках да напълня вода едни хора си говореха че водата е станала 3 лева за 1.5 литра ! баси и кожудерите ! <{POST_SNAPBACK}> Е това вече е свинщина хората нямат вода за пиене , а някой си мият терасите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 да я линчуваме Mnogo li shte e naglo ako slezna da si izmia kolata? Shte me snimate li? Tova shegichka! Ako niakoi chue koga shte pusnat vodata v tsentara da vikaaaaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Доста си превъзбуден май. малко на вътре ги взимаш нещата. има вода.. мие си терасата. да почне да я раздава ли? нали от джоба и се плаща тая вода. или да вземе да я продава.. тогава ще е незнам си каква пак. публична смърт, защото си била измила терасата. ебати... ти на колко си? на 12? <{POST_SNAPBACK}> хахаха ! това което казваш няма ама абсолиутно никакъв смисъл ! ами не съм на 12 ама ти май си на толкова ! има хора който нямат вода да си измият тоалетната а тя какво ? терасата ще си мие ! аре моляте ! ти да не си и син ?? това е просто неуписуемо ! поне да беше я дала на някой стар човек който неможе да носи повече от едно две (най - много) шишета от 2 литра ! 100 % има текива хора във входа и ! това е просто ! незнам какъв човек си за да е защитаваш ама това е нечовешко ! иначе да преовеличих малко ама какво от това ! така и така няма да се линчува но и ти знам какво е защитаваш ! а за кфо си мие терасата е такъв момент ? направо не ми се занимава с хора тако тази жена и теб (който е защитава) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Еее най-после ми пуснаха водата, макар и слабо все пак има вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.