Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

Абе, момчета и момичета, искам да питам, от гаража не приземния етаж протича по малко вода, ама става ли за пиене? И горе у нас се излъгва и прокапва от време на време, ама не сме пили още, щото не знам дали е годна.

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply
Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса.

Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода

Маняк!!!Сигурно водата е от тая мръсната дет не става за пиене и е решила да си измие терасата :blink: страмно е наистина ама е на нисак етаж и кат има вода не е помислила че може да спре какво толкова?Отиди да пиеш от отливника ако си толкова жаден може и да се изкъпеш :P :P :P :)

Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса.

отиди и е накажи ! баси и простата пача ! тфа само в България може да се случи :( за тази ЖЕНА има само един лек ! СМЪРТ !!! и то публичка с камъни !

ЕДИТ: Curunir ВОДАТА НЕ СТВА ЗА ПИЕНЕ !!!

Убийте яяаа :devil ... баси става като във филмите ... някой докопа парче храна и всички му скачат :bgrin:

Абе, момчета и момичета, искам да питам, от гаража не приземния етаж протича по малко вода, ама става ли за пиене? И горе у нас се излъгва и прокапва от време на време, ама не сме пили още, щото не знам дали е годна.

Не, не става

Определено много гледате филми и прекалено много седите пред компютъра ;)

Успокойте се, идете пийнете едно кафе и се върнете.

Стига с тоя спам

Успокойте се, идете пийнете едно кафе и се върнете.

хахах ти ме разби ! то няма вода за пиене ти кафе искаш ! батка ся ли ставаш ? :confused

:blink: :blink: :confused

Проблемно ще бъде правенето на кафе :D НО още по-кофти ще е ако наистина няма вода няколко дни.Май ще напускам Пловдив

Е че едно кафе да не иска 200л вода. Пък ако нямате вода, идете малко навън, разходете се и тога ва елате

По магазините минерална вода ще има утре. Вероятно към обяд. Днеска почти всички складове почиват и няма кой да ги зареди ;).

По магазините минерална вода ще има утре. Вероятно към обяд. Днеска почти всички складове почиват и няма кой да ги зареди ;).

може и да те посетим утре по някое време ;)

кеширай ми 10 литра :devil :devil

а относно тая другата вода.. ако се съмявате толкова качеството й.. винаги можете да я преварите. лесно е.

Спокойно при това търсене все ще намерят откъде да заредят магазините, няма да умрете от жажда...

Аз пък съм в кичука до събота пазара, на втория етаж, вода има с малко по-слабо налягане, ама си се изкъпах и даже пих от водата... Ще давам инфо ако почне да ми става нещо :woot

Спокойно при това търсене все ще намерят откъде да заредят магазините, няма да умрете от жажда...

Аз пък съм в кичука до събота пазара, на втория етаж, вода има с малко по-слабо налягане, ама си се изкъпах и даже пих от водата... Ще давам инфо ако почне да ми става нещо :woot

е ще изчакам около 2 дена за да видим крайния резолтат :) предполагам нищо няма да ти има ама все пак да изчакаме :)

може и да те посетим утре по някое време ;)

кеширай ми 10 литра  :devil  :devil

а относно тая другата вода.. ако се съмявате толкова  качеството й.. винаги можете да я преварите. лесно е.

Е то е ясно , че ша я преваряваме ама ако не ви бях казал (на някои от вас други може би значт) щяхте ли да я преварявате :confused :blink: :huh: А ве на мен много не ми пука аз утре заминавам на почивка (дано стигна де) :P Оле тоя град ша са вмирише без да работят кулите на КОМУНАЛ сичко ша са задръсти в буклуци и като няма вода да се изкъпеш ...... РАЙ ЗА МАНГАЛИТЕ :woot :lol: :punk

отиди и е накажи ! баси и простата пача ! тфа само в България може да се случи :( за тази ЖЕНА има само един лек ! СМЪРТ !!! и то публичка с камъни !

ЕДИТ: Curunir      ВОДАТА НЕ СТВА ЗА ПИЕНЕ !!!

Доста си превъзбуден май. малко на вътре ги взимаш нещата. има вода.. мие си терасата. да почне да я раздава ли? нали от джоба и се плаща тая вода. или да вземе да я продава.. тогава ще е незнам си каква пак. публична смърт, защото си била измила терасата. ебати... ти на колко си? на 12?

Е то е ясно , че ша я преваряваме ама ако не ви бях казал (на някои от вас други може би значт) щяхте ли да я преварявате  :confused   :blink:   :huh:  А ве на мен много не ми пука аз утре заминавам на почивка (дано стигна де)  :P Оле тоя град ша са вмирише без да работят кулите на КОМУНАЛ сичко ша са задръсти в буклуци и като няма вода да се изкъпеш ...... РАЙ ЗА МАНГАЛИТЕ  :woot  :lol:  :punk

Умираммммм ааааааааа..... :D :P

Засега съм добре :wir

А между другото сутринта до нас си мина боклукчийския камион и си дигна боклука... Къде го е закарал вече не знам ;)

Кичука до РУМ Родипи ! няма на 5 етаж ! :( иначе хляб майка е купила от някаде ! и водата става супер скъпа ! докато чаках да напълня вода едни хора си говореха че водата е станала 3 лева за 1.5 литра ! баси и кожудерите !

Е това вече е свинщина хората нямат вода за пиене , а някой си мият терасите ...

Доста си превъзбуден май. малко на вътре ги взимаш нещата. има вода.. мие си терасата. да почне да я раздава ли? нали от джоба и се плаща тая вода. или да вземе да я продава.. тогава ще е незнам си каква пак. публична смърт, защото си била измила терасата. ебати... ти на колко си? на 12?

хахаха ! това което казваш няма ама абсолиутно никакъв смисъл ! ами не съм на 12 ама ти май си на толкова ! има хора който нямат вода да си измият тоалетната а тя какво ? терасата ще си мие ! аре моляте ! ти да не си и син ?? това е просто неуписуемо ! поне да беше я дала на някой стар човек който неможе да носи повече от едно две (най - много) шишета от 2 литра ! 100 % има текива хора във входа и ! това е просто ! незнам какъв човек си за да е защитаваш ама това е нечовешко ! иначе да преовеличих малко ама какво от това ! така и така няма да се линчува :) но и ти знам какво е защитаваш ! а за кфо си мие терасата е такъв момент ? направо не ми се занимава с хора тако тази жена и теб (който е защитава) !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...