Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Ам,легените са напълнени,но все пак не се знае кога ще си имаме нормална вода :(

Знаете ли дали нивото на реката спада?

Аз живея на Джумаята и водата въобще не е спирала. Супер късмет щото съседната улица са към друга помпена станция или нещо такова и нямат вода.

Ам,легените са напълнени,но все пак не се знае кога ще си имаме нормална вода :(

Знаете ли дали нивото на реката спада?

Спрямо вчера е видимо паднало. Минах с кола по моста зад панаира и в движение си личеше явно. Но все пак е сравнително минимално.

Пазарджик не е най-удачното решение :)

Там са по-зле и от нас!

Ти ходил ли си в Пазарджик та да кажеш, че сме по зле от вас? Аз живея в Пазарджик и мога да ви кажа, че тук Марица все още не е преляла. Имаме си вода, тoк и нищо не е наводнено!!!

Наще токущо се върнаха от Песнопой с 25 бутилки вода(10 литрови), забелязъл съм, че водата в това село е доста добра, ние по принцип ходим от Хисар или Брацигово да пълним, щото водата в Плд по принцип не става много за пиене, та...ако някой закъса много да дойде до нас ще му дам една бутилка. :D  :P  :lol:  :laughing:

А между другото един дядка от нашия блок каза че на район северен водата можело да я пуснат още днеска или утре, ама не ми каза защо...баси и дядката... :lol:  :D  :P

Много ценни две информации за всички. :confused

абе важното е че,по-страшното мина,не бяхме заляти сериозно :) ся тука ще купуваме вода за пиене от магазина и ще избутаме тия дни

Така е. Да се надяваме, че най-страшното е зад гърба ни и сега остават само възстановителни дейности. Съжалявам искрено за хората, които жестоко пострадаха - Ихтиман, Белово, Елин Пелин, Три водици, Огняново, Пазарджик, Своге, Калугерово, Долна Баня, Оризаре, Сепптември, Стамболийски,Съединение, Смолян и всички останали. :cry

в кичука има вече вода :)

Само по ниските етажи. Аз нямам.

@THE STORM Нали има обявено бедствено положение в Пазарджишка област?

Кому беше нужно да ставаш? :laughing:

Към Сточна има само в избите. Сега налях кофите. Пак върши работа за миене.Не знам дали става за пиене обаче и затова внимавайте. А минерална вода се намира много трудно наоколо.

Надявам се довечера да не вали.

И аз налях. дано скоро да дойде до 6-тия етаж :) или поне в избите да не спира да пълня кофите..

sincity не разбрахте ли че в Пазарджик Марица не е преляла!?

това май само ти го мислиш. от пазарджик идва цялата олелия и точно защото там е преляло.. нивото на реката е такова тук. по новините друго показаха... ти изобщо излизал ли си от вас?

sincity не разбрахте ли че в Пазарджик Марица не е преляла!?

Прав е!И аз съм, от Пазарджик и реката ама абсолятно никъде не е преляла.Имаме си всичко - вода,ток,нет.Само дето тоя мост малко е пропаднал ама пак се ходи по него и без тва е само пешеходен, а пък има и друг за острова.Пловдив е много по зле от Пазарджик!

Пред нашия блок тече що годе чиста вода но не става за пиене ! ами само за тоиалетната и за хигиена :) иначе се запасихме с горе догу водица :) иначе трябва да пуснат водата поне в определен час от деня който да пуснат питейна вода !!! дано да се оправи положението !

И аз налях. дано скоро да дойде до 6-тия етаж :) или поне в избите да не спира да пълня кофите..

това май само ти го мислиш. от пазарджик идва цялата олелия и точно защото там е преляло.. нивото на реката е такова тук. по новините друго показаха... ти изобщо излизал ли си от вас?

Вие си седите в Пловдив и си приказвате кво е тука.Водата вече е спадала с 1-2 метра.По селата може да е зле, но на града му няма нищо.То ако беше как го казват по новините вече да сме се издавили всички!!!

В Пазарджик вчера беше на косъм да Излезе от коритото ,но за щастие не можа.Лошото е ,че са паднали 2 моста.Нивото на реката е такова заради изпускането на Язовир Тополница в река Тополница малко преди Пазардик ,там Тополница се влива в Марица и затова нивото в Пазардйик и Пловдив е толкова високо.Гадното е ,че по селата няма Каменни Диги който да ги защитават и за това там са толква зле.

У нас има някъкво подобие на вода , преди малко си измих косата :blink: със зор ... от там не пия обаче :( само минерална !

Четвъртия етаж в Кършяка до Мега Марина 2 .

В Кичука до РУМ Родопи няма..поне в близките блокове. Добре,че наскоро бутнаха един магазин, дето явно те са си търсили вода и ся от 2-3 блока там има опашка на "чешнмчката" с кофи и шишета за вода. Иначе в Храбрино някъде на центъра имало питейна.

В Кичука до РУМ Родопи няма..поне в близките блокове. Добре,че наскоро бутнаха един магазин, дето явно те са си търсили вода и ся от 2-3 блока там има опашка на "чешнмчката" с кофи и шишета за вода. Иначе в Храбрино някъде на центъра имало питейна.

хахаахха аз от там си наливам :) живуркам в блока срещу чешмата :) ххаахах иначе има сега адски голяма опашка :( иначе и на строежа (там до авто сервиза) ходят хора да пълнят ! но пак " ВОДАТА НЕ СТАВА ЗА ПИЕНЕ " !

И в нас има някаква вода, но много слаба и непитейна! Аз живея до Ленинград. До колкото знам тази вода е с локален произход, т.е. не е от помпената станция. И май ще сме на режим!

Тук зареждат минерална вода с тонове..и разбира се не на нормалната цена..предприемчивите търговци продават 6 литра за 1,4лв.А иначе май и хляба скоро ще спре защото нз как ще правят хляб без вода..мм засега продължава да няма вода при мене 4 етаж Смирненски до ХЕИ

Кичука до РУМ Родипи ! няма на 5 етаж ! :( иначе хляб майка е купила от някаде ! и водата става супер скъпа ! докато чаках да напълня вода едни хора си говореха че водата е станала 3 лева за 1.5 литра ! баси и кожудерите !

Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса.

Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода

Ужас-седя си аз и чувам как някъде тече вода,поглеждам през терасата и какво да видя-някаква овца си мие терасата.Е*и му майката,вкъщи е като склад за минерална вода,а тая мие тераса.

Ето и видео на същата патка,даже се чува шумът на течаща вода

Ужас, никакав срам...хората нямат вода да си измият ръцете а тя...тстс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...