Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

това сега 5 дена без да се изкъпиш това си е жив ташак ве ! ще миришем ! баси аз ще се забия в нас и ще си уримар ... :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :sick  :ghost  :angry1

Мани тва,че няма да можеш да се къпеш,ами помисли,че нямяа д аима с кво да си измиеш съдовете,ръцете,лицето,зъбите(абе елементарна хигиена) и най важното-не ми се мисли къде ще ходя до тоалетна :cry Честно казано 5 дена без вода.....ако е вярно направо не ми се мисли.Някой знае ли дали към сточна гара или тракия още има вода?

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply
като за начало НЯМА ДА ИМАМЕ ВОДА 5 ДЕНА ! това е напълно достатъчна информация !

Недей бъди сигурен бе, може пък и по рано да се оправят нещата, недей бъди такъв песимист, аз лично не мога да си го представя:2-я по големина град в България да керляса за 5 дена, това е все едно на шопите да им спрат тока за 2-3 дена...ще изкуфеят, трябва да се измисли нещо...това(липсата на вода за цели 5 дена), комбинирано с проблема на сметището на Плд, може да доведе до някакъв екологичен проблем, не мислите ли?

ем да де ! ама поне така казват ! аз се надявам поне до вторник(най ама най - късно ) да имаме вода ! ако нямаме аз заминавам за село :) ако и там няма вода вече може да си тегля един НОЖЕЦ в гърлото

Сега, нали само 1 помпа работи, е всичката вода ще я разпределят по болниците. :bgrin: А ние да се надяваме в петък да си фърлим по едно душче. :laughing:

Абе в нас на 4тия етаж тече, колкото да се измия... :)

А ти къде живееш?

До Мебелна къща няма ли някой да каже има ли няма ли.Че на баба ми апартамента ся е празен да знам да са изнасям ли. :(

az sum do centralna gara, na 3tiq etaz i nqmam nikakva voda! :(

Off:/

edit: za pove4e info

1.www.plovdiv24.com

2. peka maritza - idi i vij sam!

emi sega pro4etox i predi6nte "tvoreniq" i prosto ne se sdurjax :love

Понеже сега ставам, може ли някой да обобщи какво е станало от снощи някъде 1:30-2:00 до сега.  :huh:

Кому беше нужно да ставаш? :laughing:

Някой знае ли дали към сточна гара или тракия още има вода?

Към Сточна има само в избите. Сега налях кофите. Пак върши работа за миене.Не знам дали става за пиене обаче и затова внимавайте. А минерална вода се намира много трудно наоколо.

Надявам се довечера да не вали.

А ти къде живееш?

До Мебелна къща няма ли някой да каже има ли няма ли.Че на баба ми апартамента ся е празен да знам да са изнасям ли. :(

az sym blizo

и тука имаме вода

но съм на 2ри я етаж

на 5тия нямат

Аз имам решение на проблема за къпането - който иска да се къпе, да влиза в Марица - там има достатъчно вода! :)

Кофтито е, че са изкупили всичката минерална вода около нас!

Аз имам решение на проблема за къпането - който иска да се къпе, да влиза в Марица - там има достатъчно вода! :)

Въздържайте се от такива идеи, че някой ще вземе да го направи и ще му търсим джапаните из Бяло Море. :devil

Наще токущо се върнаха от Песнопой с 25 бутилки вода(10 литрови), забелязъл съм, че водата в това село е доста добра, ние по принцип ходим от Хисар или Брацигово да пълним, щото водата в Плд по принцип не става много за пиене, та...ако някой закъса много да дойде до нас ще му дам една бутилка. :D :P :lol: :laughing:

А между другото един дядка от нашия блок каза че на район северен водата можело да я пуснат още днеска или утре, ама не ми каза защо...баси и дядката... :lol: :D :P

Да, по тая логика аз мога да ви кажа, че до 5-6 часа, не дни, ще има вода на територията на цял Пловдив. Ще ми повярвате ли?

А иначе, странно е на места да е нямало вода, а пък вече да има. Дано навсякъде се оправи...

А който е малко по-умен съветвам го дори и след като се оправи водата, да не пие от нея поне месец още.

абе важното е че,по-страшното мина,не бяхме заляти сериозно :) ся тука ще купуваме вода за пиене от магазина и ще избутаме тия дни

Няма къде да ходим, ще ги избутаме, а понеже питейна вода не можахме да намерим, най-късно в сряда ще посетим близките градове (Асеновград, Пазарджик) за да се запасим.

в кичука има вече вода :)

На 5-тия етаж няма. Цръкна малко, може и да дойде до вечерта. Ако стане, си връщам думите за управата на Пловдив (казани наум).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...