Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Бтв какво е положението с реката..? Спада ли нивото, никой нищо не казва. Говорите само за чешмяната вода, а пък май не осъзнавате, че трябва реката да спадне, за да се оправи и водоснабдяването...

в тракия сме си ок

само 1 -2 локви напомнят за дъжда

и вода си имаме

някои да знае как е в асеновград ??

от централна гара тръгват влакове нали ?

поне към станимъка требе да има

Нивото на реката е спаднало с 30-40 санта. В момента е на кота 3 метра. Това все още остава критично. Обнадеждаващото е че от скапания язовир Тополница почти е преустановено изспускането на вода. :ph34r:

Пф-ф според мене се разминахме, сега само да не стане някоя изцепка с изпускането на язовирите и до няколко дена няма да се притесняваме вече за наяодняванв.Разбира се проблема с липсата на вода си остава.Немам с ко да се изкъпя, а имам един огромен леген тука(40 литра сигур) и кат хода до кенефа си поливам, ама като свърши... :cry :cry Много е опасен тоя проблем с сметището на Пловдив, шефа на Еко глобал(фирмата, която извозва боклука на Пловдив) каза, че имало опастност да бъде залято сметището и тогава ставало екологична катастрофа, ама не вярвам вече де тя водата почна да спада.

П.С.Не вярвайте на Пловдив24, лъжат като насрани и само всяват паника, Бул. България бил залят, глупости има само една голяма локва там до ЕГ-тата.И за сумати неща още лъжат. :angry1

Хора,проверете си в мазетата ако имате чешми там.Трябва да има,понеже е по-ниско.В целия ни блок в мазетата има вода,предполагам не е само за нашия така,търсете спасение там :huh: Дано не завали пак....че тогава лошо ни се пише :angry:

Съд за виновниците!

Да държат язовира почти на максимален капацитет!

И защо?

За да продават повече вода за напояване...

Свършили си били работата.

Да бе!

Само не ми е ясно как така помпените станции са заляти...

Щото следобеда ходихме до реката, почти преливаше, а вода все още имаше. Как така повдигане на нивото с 30 сантиметра заля помпените станции с 3 метра?

utrepko_ същaта информация има и по телевизия Европа. Последно? Кой лъже, че не разбрах...

Виж сега, не искам да осираме темата с някакъв спор между нас двамата, ама виж 10 страници по напред и ще видиш, че поне 10 човека, които са отишли на място да видят, казват че тоя електронен вестник не дава верни данни, както и аз го потвърждавам.Или поне преувеличават, не знам си кое било залято.Аз отивам там то има една малко по голяма локва с вода и те вече паника всяват, за мене тва е подобие на жълтите вестници, само че интернет вариант.

А-абе бат Бойко тръгна ли си от тука бе?Нали беше дошъл да помага. :confused

Съд за виновниците!

Да държат язовира почти на максимален капацитет!

И защо?

За да продават повече вода за напояване...

Свършили си били работата.

Да бе!

Само не ми е ясно как така помпените станции са заляти...

Щото следобеда ходихме до реката, почти преливаше, а вода все още имаше. Как така повдигане на нивото с 30 сантиметра заля помпените станции с 3 метра?

Помпите са на кладенци и нивото на водата в кладенеца е ~ нивото на реката

Някой знае ли какви е положението до новата сграда на ПУ, че трябва да хода на сервиз за газовата срещу входа на сградата

Уф ужас е :( ... вчера обикаляхме с майка ми 3 свнонощни магазина и навсякъде водата изкупена :( ... едвам се докопах до 5 бутилки по литър и половина :confused . Обяснението на продавачите : "Не знам , хората идват и ги взимат със стекове :blink: "

ха , гимназията ми (ЕГ-то) било залято :devil ... е двора сигурно де :lol:

Някой знае ли какви е положението до новата сграда на ПУ, че трябва да хода на сервиз за газовата срещу входа на сградата

Ами ако имам късмет ще е потънала :devil

На всички, които не са успяли да се запасят с вода и не могат да си купят, поради една или друга причина, давам следния съвет.Ако имате кола отивате до Хисар или Брацигово или Минерални бани, или там, където можете да си напълните вода и го правите(ако нямате бутилки по 10 литра, там има хора точно до чешмите, които ги продават, не са скъпи, споко), аз по принцип така правя, дори когато си имаме вода, защото тая в Плд е мръсна.

:devil  :devil

(http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MIDDLE...news_730476.php)

Верно ли железния паднал ???

Радвай се, че ни е потопено даскалото... на 15-ти септември ще ходим с канукаяк!

Факт е, обаче, че всички ще миришат, защото няма да има вода дотогава... Смотано градско управление :love Малшанс :bgrin:

На всички, които не са успяли да се запасят с вода и не могат да си купят, поради една или друга причина, давам следния съвет.Ако имате кола отивате до Хисар или Брацигово или Минерални бани, или там, където можете да си напълните вода и го правите(ако нямате бутилки по 10 литра, там има хора точно до чешмите, които ги продават, не са скъпи, споко), аз по принцип така правя, дори когато си имаме вода, защото тая в Плд е мръсна.

Аз даже се чудя дали направо да не отида да си поживея една седмица в Брацигово :P

Хора,проверете си в мазетата ако имате чешми там.Трябва да има,понеже е по-ниско.В целия ни блок в мазетата има вода,предполагам не е само за нашия така,търсете спасение там  :huh: Дано не завали пак....че тогава лошо ни се пише  :angry:

Тъкмо и аз исках да кажа това за мазетата. Малко ама има. Кой се сети по-първи, печели. Или пък отивайте на чешмата по пътя за марково. Там е на аванта също. ;)
Аз отивам там то има една малко по голяма локва с вода и те вече паника всяват

Еми то не е нужно да има 1 метър вода като по селата. Може да е изпуснало малко. Пък и тук всичко е равно
:devil  :devil

(http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MIDDLE...news_730476.php)

Верно ли железния паднал ???

Да бе да. Пак някой се намерил какво да лъже. И между другото къде го прочете в този линк, че нещо аз нищо такова не виждам.

Няма ли някой все пак да знае къде се намират тези помпени станции, че са залети?

Помпени станции има към ресторант Рибарска среща/това е в началото,по пътя за морето/.Там наистина беше залято.НО без вода е кофти,скоро май ще паля колата и ще бягам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...