Jump to content
BulForum.com

Марица прелива..?

KnoppiX

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

СтолЮпиново,дет са люпят кат бълхи,за жалост нема вода,и Марица май спада,така че,от ул.Ландос надолу ще продължава да си смърди!

Ваййй само мангал показват по тея медии ве,вайййй,и при наводнение няма отърване от тях.Аман мангасари проклети!

Кичук Париж и Смирненски би трябвало да имат вода, защото за тях тя идва от Храбрино ако не се лъжа.

Да не кажеш сега , че е минерална ?

Метро отваря утре там има много минерална вода без паника!

Всичко ще се нормализира до утре

Преди 5мин. бях до Практикер...сухо, сухо, сухо :D

Аз това видях...лягам спокоен. Моят съвет е да направите същото и вие. И да седите и да поствате, и да не седите...все едно. От вас не зависи дали реката ще прелее или не. Кмета каза, че е спряло покачването...Айде...Лека :zzz

Баси тоя водещия по радио Пд супер много ме дразни с гласа си (айде да не казвам какъв мисля, че е :D).

Но е много хубаво, че постоянно има включвания. От тях разбираме, че може би сме имали засега голям късмет. Коритото, което десетки години не е било ползвано издържа, засега, оптимално ниво на водата.... и това ако не е късмет!

Ще ожевеем няма да се плашиш :)

СтолЮпиново,дет са люпят кат бълхи,за жалост нема вода,и Марица май спада,така че,от ул.Ландос надолу ще продължава да си смърди!

Ваййй само мангал показват по тея медии ве,вайййй,и при наводнение няма отърване от тях.Аман мангасари проклети!

Кво само тях дават, те вече са повече от нас в Пловдив. Не искам да съм лош, ама дано ги залее Марица наистина поне малко да заприличат на хора...Ебаси..то не е работа тва.

След кризата имате ли си идея кви мрънкания и стачки на циганите пак ще бъде да им се дават помощи и обещетения. И не само в Пловдив. Ебах тая ромска паплач...

Не вали бе, стига не плаши така хората...

Поне при мен не вали, даже обратното, навън е тъмно и супер тихо, даже е леко зловещо ;)

Мангалите ги заля водата, ае нека тамън да ги окъпе малко, те имат нужда...

Не вали,сега бях вънка до марица и имаше звезди :),начи Булевард България не е залят както казах по-горе,но от практикер до английската има водица :) някой каза 40,50 см,честно казано не видях толкоз много вода,може да и било от тъмното :) Но,аз не разбирам,тука се говори,че спадало нивото на реката в Пазаржик с 40-50 см,ами добре а,защо се пълни Марица :blink: защото,цялата работа идва от я.Тополница или се бъркам

Връщам се от железния мост. Нищо особено. Просто една голяма (20х50) локва изпомват водата. Аз също ще лягам спокоен след малко....дано оправят водоснабдяването по-бързо.

Баси тоя водещия по радио Пд супер много ме дразни с гласа си (айде да не казвам какъв мисля, че е :D).

Но е много хубаво, че постоянно има включвания. От тях разбираме, че може би сме имали засега голям късмет. Коритото, което десетки години не е било ползвано издържа, засега, оптимално ниво на водата.... и това ако не е късмет!

Не е късмет ,а просто е правено преди доста време ,когато хората като са правили нещо, са го правили както трябва, а не както сега!

стига с тоя язовир Тополница. Той да не е като тихия океан и водата в него да не свършва. Все ще е намаляло течението от язовира. Сега остава да гледаме Антона.

Преди 5мин. бях до Практикер...сухо, сухо, сухо  :D

Аз това видях...лягам спокоен. Моят съвет е да направите същото и вие. И да седите и да поствате, и да не седите...все едно. От вас не зависи дали реката ще прелее или не. Кмета каза, че е спряло покачването...Айде...Лека  :zzz

Да ве ....... :D По радиото кво чух , че България била 1 метър вода незнам си кво ...... че стигнала до практикер :confused :lol: Аз през прозореца си виждам целия булевард и практикер и сичко и ням никва вода :angry: Уффф писна ми с глуспоти АЙДЕ ЛЕКА !!! Налях си 2 легена и 5 шишета по 2 литра вода и тва е ...... ша спа спокоен ... а пък и като знам , че СКОРО (трябваше утре , но ) да заминавам на почивка .... :punk

Някой може ли да прасне някви снимки да видим за какво става въпрос или направо едно клипче. Айде хора, на мен ми е интересно и така не мога да заспя :)

Давайте повече инфо тия дето сте там близко, че аз съм толкова далече че просто няма накъде...

Връщам се от железния мост. Нищо особено. Просто една голяма (20х50) локва изпомват водата. Аз също ще  лягам спокоен след малко....дано оправят водоснабдяването по-бързо.

То там винаги като повали повечко и си става локва така или иначе.

Абе,айде хора,които не са видяли с очите си какво е залято,да се въздържат от бурни коментари.В Пловдив аз не видях място,където да има проблем с преливането на водата.Проблем има извън Пловдив,предимно по селата и на местата,където р.Марица тече в естествено корито.Спете спокойно,няма да се удавите и бурканите ви няма да потеглят необезпокоявани от избите ви.

От яз.Тополница,щото шефа на напоителни системи се казва Меимед Българодавец.Как може ве майна,читак да турят за шеф.Мамка му,писна ми от мангали ,да ги позалее,може да съм циничен,ама бастаааааа

Абе,айде хора,които не са видяли с очите си какво е залято,да се въздържат от бурни коментари.В Пловдив аз не видях място,където да има проблем с преливането на водата.Проблем има извън Пловдив,предимно по селата и на местата,където р.Марица тече в естествено корито.Спете спокойно,няма да се удавите и бурканите ви няма да потеглят  необезпокоявани от избите ви.

хахахахахахах

е тва е

лека на всички :punk

Toku-що се прибирам от моста на ВХВП. Там остава около 50 сантиметра.Пълно е с полиция. Минават с коли и казват: "Моля, не заспивайте, бъдете готови за евакуация. Без паника". Мостът е отворен и за коли.

"Герджика", Пешеходният и този на Панаира са по-добре.В смисъл остава около метър някъде. Водата тече ужасно бързо и влачи всякакви отломки.

Абе лошото е, че българинът си пада доста сеирджия и няма и един камък да премести, ако не го засяга лично!Лично съм се убедил в това!И, ако не дай Боже се случи нещо по-сериозно, всеки ще се спасява поединично!Вижте какво става в другите части на България-всеки прехвърля вината и нищо!А хората плачат, че не им е останало нищо, ама няма кой да ги чуе......А другата истина, колкото и болезнена да е е, че турците и дори циганите са много по-задружни от нас, но какво да се прави-наследство от стари времена!

P.S:Добре е да ударим по една молитва не само за нас,а за цяла България!Айде, лека нощ на всички!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...