The^Undertaker Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 аз също съм от кичука имам вода макар и със слабо налягане, последен етаж иначе това е интересно: http://pa-media.net/modules.php?name=News&...rticle&sid=2900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Е кво, заради едни рязан турчин сега вода газим!Баси и шибаната държава! <{POST_SNAPBACK}> Aбе нали мангалите в Стамболийски са го отнесли и те.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Aбе нали мангалите в Стамболийски са го отнесли и те.. <{POST_SNAPBACK}> То като гледам май в цяла България само циганите са пострадали ... Карай, сега ще им построим нови къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 То слава богу, че голямата беля се размина засега, че иначе не знам какво щеше да кажеш тогава, щом това го приемаш за наказание Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой тука питаше какво е контролирано изспускане:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 площадки с ракетни обстановки мда....обстановката е критична.... и ся кво се оказа,че заради някви турчаля турнати да бачкат на язовира от подлогите депесе е цялата тая хава,а? ха,колко весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Нивото на реката на Герджика пак започна да се покачва........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 В Коматево няма вода цял ден Пък и аз както съм близо до Марица се е..........о майката. В Пазарджик е сухо. Но в околните села е залято. В с.Мирянци половината от селото е залято с вода до глезена. И най-лошото е че вече е близо до нашия хлебозавод Да допълня снощи от бурята цялата ми стена откъм прозореца е мокра а ония ден измазахме стаята Ама какво да се прави работа на Майката природа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 в тракия по ниските етажи има вода, горе-долу до 4-тия, нагоре нищо. аз съм на 8-мия едит: възможно е до утре вечер да няма вода така че си купете за говтвене и за пиене Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 http://plovdiv24.com/news/9132.html Сериозно ли е преляла? Някой в близост има ли повече информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Аве пичове аз съм в Кичука и си имам вода с нормално налягане вие как така нямате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Аве пичове аз съм в Кичука и си имам вода с нормално налягане вие как така нямате <{POST_SNAPBACK}> абе незнам,аз съм в кършака,от обяд няма вода ,дано остиска,неска ходих да вида за кво става дума от както се помна реката не е била толкоз пълна,дано не вали и няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Аве пичове аз съм в Кичука и си имам вода с нормално налягане вие как така нямате <{POST_SNAPBACK}> ами ако си в къща или на ниссък етаж е възможно да имаш. просто помпените станции не бачкат и неще да качва вода по нависоко на центъра в къщата има вода и от там си зехме ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 АААААААА, НЯМАМ ВОДАААААА! АМА НИКАКВААА!!! МАМКААА МУУУУУУУУ!!! Кога ще го оправят това, не съм някъде си, в центъра на Пловдив, на 'Гладстон" съм... Не е честно! (то не че са виновни хората, ама...) Въобще някаква информация за щетите? И кога да чакаме подобрение? Имам предвид, различна от тази кой бил виновен и кой - не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Дейба и тука почна да намалява В блок съм на втория етаж... Ммммм чудесно, ся сигурно ша се залеем с боклуци кат София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 kazaha po tv-to 4e imalo problemi i moje da q spirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 знчи проблема с водата е следния. в станциите била влезнала вода и онея не могат да пуснат помпите, следователно не може да се качи налягане и затова липсва. не се знае кога ще се оправи проблема, но наи-вероятно и утре няма да има едит: всъщност ще се оправи като падне нивото на водата Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamm Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой има ли информация какво става с реката. в plovdiv24.com пишат 4е е преляла по България? Вярно ли е? ако има някой в близост да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 mosta na bul.Ruski 16:30h WALLPAPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 В Стамболийски мостът на р. Марица го няма вече. Преди няколко часа се видях с няколко приятели станали свидетели на обръщането му. Няколко пъти се е завъртял в реката. В близките месеци едва ли ще го оправят. Ако някой отива в тази посока да пътува през Кадиево и Йоаким Груево . Река Въча за момента не се изпуска. Ако я изпуснат и там водата ще стане една ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 много кофти това с моста в стамболийски. имам роднини които живеят в уличката до него, на не повече от 20 метра от него. Не ми се мисли кво става при тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 http://plovdiv24.com/news/9132.htmlСериозно ли е преляла? Някой в близост има ли повече информация? <{POST_SNAPBACK}> Не им вярвай чудят се какво да напишат ако беше излезнала от коритото толкова много вече щеше да се знае 100%.Излезнала е ама малко и се надявам че повече няма и да излезне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой има ли информация какво става с реката. в plovdiv24.com пишат 4е е преляла по България? Вярно ли е? ако има някой в близост да каже. <{POST_SNAPBACK}> Да ... аз съм на българия и да преля ..... но долу преля точно руката гимназия ...... демек руската гимназия е под вода ..... скоро може и да стигне до нас ... аз съм на кръстовището на В.Априлов и България ....... полицаите са прекъснали пътя .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Туко що разбрах,че Бул.България е залят Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 тва че неработят някои от помпените станции не значи че по високите етажи нама вода те помпи помпат от водоисточниците колкото до тва аз съм на гребната на 4 етаж и вода си има и външен трафик сичко си е 6 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.