Runner Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Външния интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamm Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Това за външния е напално вярно. Но го отводниха :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Това за външния е напално вярно. Но го отводниха :-) <{POST_SNAPBACK}> Голям смях......... На Герджика гледам, че има около метър и половина. Къде е преляла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Къде е преляла бе...Нали казаха,че е спаднала вече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Az specialno nqmam vynshen internet v momenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 A бе незнам дали е преляло вече, ама къде се намира тоя предавател на радио Ритмо. Днеска цял ден го няма. Да не го е отнесла водата. Az specialno nqmam vynshen internet v momenta <{POST_SNAPBACK}> На мен пък външния ми е перфектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Az specialno nqmam vynshen internet v momenta <{POST_SNAPBACK}> Аз също и се нерва немога да видя това което ми трябва!!! Ама все пак съм благодарен че вобще имам нет след тая буря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Мда току що пак прекъсна външния Дано това наводнение не засегне интернета, че много неприятна история Особено когато на човек му трябва по работа, както на мен сега... Някой знае ли дали са затворени още всички мостове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Преди малко казаха че е затворен Герджика за другите нищо не казаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Този на Васил Априлов и отворен,но само еднопосочно Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 sq kazaxa 4e ve4e ima gotovnost za evakuacia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Затворени са само за автомобили или и за пешеходци,че имам път от другата страна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 по новините казаха,че всички са затворени без пешеходния уж има ли начин да се мине реката или ще чакаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 http://plovdiv24.com/ Гледайте тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 http://plovdiv24.com/Гледайте тук. <{POST_SNAPBACK}> 10х, в темата има 30 пъти тоя линк + още 30 пъти цитиран от там текст... Бтв нещата май се пооправиха, като гледам пуснаха всичките рейсове, някои са с малко променен маршрут и тва е... Някой пострадал в Плд да има..? И я кажете, живеещите там имаше ли изобщо нещо сериозно или беше просто лекичко понапълване на реката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ми за пострадали не знам,но аз лично бях доста стресната Дано да няма и всичко да се оправи в идващите дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 лекичко понапълване на реката? <{POST_SNAPBACK}> Не е казано че сме излезнали от опасност може изведнъж антон ивановци да тръгне насам и ще поплуваме.Леко бедствие няма!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Спряха водата в Кючука. Дали само тук е така? Какъв ли е проблемът?Странно ми се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Аз съм на Богомил и спряха водата и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Навсякъде е спряна водата всичките ми приятели(повечето са в различни квартали) ми се оплакват, че нямат вода. Странно, но вкъщи има вода, но доста ограничено количество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Добре че са я спряли щот се излива в Марица и така се пълни бравос мислят хората.В Кичука няма вода..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 В тракия има пешеходния е затворен, май само тоя на панаира е отворен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Преди полвин час минах оттам и оставаше малко по-малко от метър за да прелее.В Пазарджик преля на 2 места, пътят Пловдив-Пазарджик е залян на 2 места, има течове в различни канали.Грозна картинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 На Васил Априлов моста си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Мале... а аз цял следобед си гледам матриците (реших да ги пусна и трите...) и по едно време майка ми ме вика... въобще не съм усетил, направо се шашнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.