zrka Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Искам да си купя 2x512 DDR 400 ама да не е kit, имам към 170 лв може да добававя още малко до към 200 максимум.Ако някой може да ми помогне с някаква информация ще сам му благодарен.Все пак не е задължително да е Kingmax ili Samsung ,давайте и линкове за магазините в Пловдив коя от каде и за колко ... Благодаря предварително !!! П.С каквато и да е информация по темата ще ми е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Ami kato ti gledam podpisa, da ne bi ve4e da si si kupil broikite? Ina4e moje da poglednesh SuperT (superTalent)...ima gi v most. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 аз ти препоръчвам 2х DDR-400 512MB, Corsair 58.3 $ от Ресет ако не държиш задължително да е Samsung или Kingmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 аз ти препоръчвам 2х DDR-400 512MB, Corsair 58.3 $ от Ресетако не държиш задължително да е Samsung или Kingmax <{POST_SNAPBACK}> a тоя корсар наистина ли е корсар или колкото Кингстана е кигстан само че в саита на кингстан струва 1xx $ а в моста е само 5x $ егати намалението ша са сетиш че има нещо гнило в тоя кингстан.Та си мисля тоя корсар да не е и той така ?!?! даи линк за ресет плззз . А тая рам от подписа я ползвам само докато си намяря Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 a тоя корсар наистина ли е корсар .......................... <{POST_SNAPBACK}> наистина е корсар, само където го няма в наличност..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ами брато скиффф зависи кви кинти си приготвил ..... аз лично дадох пари за ПОВЕЧЕ рам , отколкото да е качесвена за теб незнам дали държиш на качеството , но който и да питаш дали Кингмах е по-добър от Самсунг ще ти каже:Много я ... ама зависи кви кинти си подготвил ...... ако искаш си земи и Кингстон и Лухеон аз съм на В-дата ли .. А-дата ли нещо такова ама нямам проблеми ама се пак качественото си е най-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Еми аз пробвах паметта на петко_2004 която се продава TwinMOS 2х512DDR400 (2.5-3-3-8 Defout) за 140 лв + оставаща гаранция така че отговора е ясен няма да нито Samsung нито Кingston не искам да пълна гушите на някой магазин за може би по-некачествена памет. Благодаря за препоръките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.