Jump to content
BulForum.com

Kingmax ili Samsung ili ....

Recommended Posts

Искам да си купя 2x512 DDR 400 ама да не е kit, имам към 170 лв може да добававя още малко до към 200 максимум.Ако някой може да ми помогне с някаква информация ще сам му благодарен.Все пак не е задължително да е Kingmax ili Samsung ,давайте и линкове за магазините в Пловдив коя от каде и за колко ...

Благодаря предварително !!!

П.С каквато и да е информация по темата ще ми е от полза :blink:

аз ти препоръчвам 2х DDR-400 512MB, Corsair 58.3 $ от Ресет

ако не държиш задължително да е Samsung или Kingmax :ghost

аз ти препоръчвам 2х DDR-400 512MB, Corsair 58.3 $ от Ресет

ако не държиш задължително да е Samsung или Kingmax  :ghost

a тоя корсар наистина ли е корсар или колкото Кингстана е кигстан само че в саита на кингстан струва 1xx $ а в моста е само 5x $ егати намалението ша са сетиш че има нещо гнило в тоя кингстан.Та си мисля тоя корсар да не е и той така ?!?! даи линк за ресет плззз .

А тая рам от подписа я ползвам само докато си намяря :)

Ами брато скиффф зависи кви кинти си приготвил ..... аз лично дадох пари за ПОВЕЧЕ рам , отколкото да е качесвена за теб незнам дали държиш на качеството , но който и да питаш дали Кингмах е по-добър от Самсунг ще ти каже:Много я ... ама зависи кви кинти си подготвил ...... ако искаш си земи и Кингстон и Лухеон :D :punk аз съм на В-дата ли .. А-дата ли нещо такова ама нямам проблеми ама се пак качественото си е най-добро :punk

Еми аз пробвах паметта на петко_2004 която се продава TwinMOS 2х512DDR400 (2.5-3-3-8 Defout) за 140 лв + оставаща гаранция така че отговора е ясен няма да нито Samsung нито Кingston не искам да пълна гушите на някой магазин за може би по-некачествена памет.

Благодаря за препоръките :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...