Jump to content
BulForum.com

kupuvam gsm

Recommended Posts

Само за протокола: RED BULL и Curmit пишат от едно IP и явно си правят базик. Даже има четири ника във форума с това IP. Момчета, оливате се...

• 1 year later...

Razhodi se po ruski ima baia izbor na telefon4eta 2ra raka,i se pazari swalita po niakoi drug lev s 0 orzad ako mojesh da se pazarish. Pri pazarlak i po 1 M garancia dawat ama nastoiawai da e pismena ;)

Sashto i tuka po frumite imashe niakolko telefona prosto 4eti.

I az prodavam Motorola C350 na edna godina e kopuvan ot Germanos - 130 lv.Davam go s data kabel a softoera go ima v wareza.Telefonite kupuvani ot ruski mislq 4e davat mnogo problemi osobenno ako sa na edna godina kato moiq.A az do sq ne sam vidql da se e promenilo ne6to,o6te kado go vzeh bateriqta kara6e 5 den dena sega pak si dyrji po 5 dena,ot tva po hubavo nqma :)

I az prodavam Motorola C350 na edna godina e kopuvan ot Germanos - 130 lv.Davam go s data kabel a softoera go ima v wareza.Telefonite kupuvani ot ruski mislq 4e davat mnogo problemi osobenno ako sa na edna godina kato moiq.A az do sq ne sam vidql da se e promenilo ne6to,o6te kado go vzeh bateriqta kara6e 5 den dena sega pak si dyrji po 5 dena,ot tva po hubavo nqma :)

interesno bi li ni obiasnil kak telefono na 1 godina koito sa na ruski davat mnogo problemi za razliaka ot woia koito ne e ot duski ? Kwa e logikata te tam sa targowci ako kupiat twoia i go preprodawat dali i toi shte dava mnogo problemi ? Az moia si go kupih ot ruski na 1.5 godina i we4e okolo 2 godini si go iurkam bezgrijno, super dowolno i misla we4e da go smeniam, shtoto poostaria, samo oshte ne sam si haresal s kawo, i dokato ne si haresam sam 100% ubeden 4e shte si mi sluji wiarno. E wiarno 4e e ot onia ot ruski prblemnite ;) ama za tolkowa pari tolkoz

interesno bi li ni obiasnil kak telefono na 1 godina koito sa na ruski davat mnogo problemi za razliaka ot woia koito ne e ot duski ? Kwa e logikata te tam sa targowci ako kupiat twoia i go preprodawat dali i toi shte dava mnogo problemi ? Az moia si go kupih ot ruski na 1.5 godina i we4e okolo 2 godini si go iurkam bezgrijno, super dowolno i misla we4e da go smeniam, shtoto poostaria, samo oshte ne sam si haresal s kawo, i dokato ne si haresam sam 100% ubeden 4e shte si mi sluji wiarno. E wiarno 4e e ot onia ot ruski prblemnite  ;) ama za tolkowa pari tolkoz

6ti dam edin primer:

Priatelkata mi si kupi predi 2 meseca telefon ot ruski,edin den si sedin na kafeto i telefona nai slu4aino po4va da si nabira nqkav pproizvolen nomer :) basi telefona.

Te tam telefonite gi vkarvat ot drugi dyrjavi i poznai kvo stava v toiq slu4ai,razkodirvat gi,a v magazinite na m-tel i germanos telefonite gi vkarvat pak ot vanka ama napraveni specialno za na6ite mreji.

Mislq 4e sam mnogo prav v slu4aiq :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...