RED BULL Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 pretenciite sa mi da nqma nqkva povreda ili problem, da e s cveten displei i aksesoarite koito varvqt s nego da sa nalice(moje da nqma aksesoari v slu4ai 4e e kraden no cenata pada ).ne darja na model.4AKAM PREDLOJENIQ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curmit Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 prodavam nokia 7250 za 180lv zapazena malko kradena i 6610 za 130lv i tq e takava sigoren sam 4e 6te ti haresat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 prodavam nokia 7250 za 180lv zapazena malko kradena i 6610 za 130lv i tq e takava sigoren sam 4e 6te ti haresat sumniawa me da e seriozna tazi oferta ama ako e, sum zaintriguwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 16, 2003 Author Share Posted September 16, 2003 ve4e ne me kefi 7250 mnoo e grozna i ogromna na jivo.drugiq go vzimam.nqkva garanciq dava6 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 Само за протокола: RED BULL и Curmit пишат от едно IP и явно си правят базик. Даже има четири ника във форума с това IP. Момчета, оливате се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 ami da ste jivi i zdrawi momcheta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 16, 2003 Author Share Posted September 16, 2003 abe az sam seriozen ama toi go e vidql i se e izbazikal i negovoto ne e seroizno ina4e sme 4 6toto sme v mreja a sme samo s edno realno ip.AZ PRODALJAVAM DA 4AKAM SERIOZNI OFERTI are be hora nqma li nqkoi det da ima nujda ot pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MITO^ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 RED BULL Kupi li si veche telefon?Ako ne si - Siemens MC60 (s kamera i 4096 cvqta) za 155 leva.Ako te ustroiva pishi mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Razhodi se po ruski ima baia izbor na telefon4eta 2ra raka,i se pazari swalita po niakoi drug lev s 0 orzad ako mojesh da se pazarish. Pri pazarlak i po 1 M garancia dawat ama nastoiawai da e pismena Sashto i tuka po frumite imashe niakolko telefona prosto 4eti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOTTI Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 az si prodavam motorolata-c350 za 140 lv.! na 3 meseza e i s anzia!!! ako te interesuva ofertata-mi pi6i- totevpz@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 I az prodavam Motorola C350 na edna godina e kopuvan ot Germanos - 130 lv.Davam go s data kabel a softoera go ima v wareza.Telefonite kupuvani ot ruski mislq 4e davat mnogo problemi osobenno ako sa na edna godina kato moiq.A az do sq ne sam vidql da se e promenilo ne6to,o6te kado go vzeh bateriqta kara6e 5 den dena sega pak si dyrji po 5 dena,ot tva po hubavo nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 I az prodavam Motorola C350 na edna godina e kopuvan ot Germanos - 130 lv.Davam go s data kabel a softoera go ima v wareza.Telefonite kupuvani ot ruski mislq 4e davat mnogo problemi osobenno ako sa na edna godina kato moiq.A az do sq ne sam vidql da se e promenilo ne6to,o6te kado go vzeh bateriqta kara6e 5 den dena sega pak si dyrji po 5 dena,ot tva po hubavo nqma <{POST_SNAPBACK}> interesno bi li ni obiasnil kak telefono na 1 godina koito sa na ruski davat mnogo problemi za razliaka ot woia koito ne e ot duski ? Kwa e logikata te tam sa targowci ako kupiat twoia i go preprodawat dali i toi shte dava mnogo problemi ? Az moia si go kupih ot ruski na 1.5 godina i we4e okolo 2 godini si go iurkam bezgrijno, super dowolno i misla we4e da go smeniam, shtoto poostaria, samo oshte ne sam si haresal s kawo, i dokato ne si haresam sam 100% ubeden 4e shte si mi sluji wiarno. E wiarno 4e e ot onia ot ruski prblemnite ama za tolkowa pari tolkoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Незнам дали си видял моята оферта, но ако не си :http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=21334 .Успех в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 interesno bi li ni obiasnil kak telefono na 1 godina koito sa na ruski davat mnogo problemi za razliaka ot woia koito ne e ot duski ? Kwa e logikata te tam sa targowci ako kupiat twoia i go preprodawat dali i toi shte dava mnogo problemi ? Az moia si go kupih ot ruski na 1.5 godina i we4e okolo 2 godini si go iurkam bezgrijno, super dowolno i misla we4e da go smeniam, shtoto poostaria, samo oshte ne sam si haresal s kawo, i dokato ne si haresam sam 100% ubeden 4e shte si mi sluji wiarno. E wiarno 4e e ot onia ot ruski prblemnite ama za tolkowa pari tolkoz <{POST_SNAPBACK}> 6ti dam edin primer: Priatelkata mi si kupi predi 2 meseca telefon ot ruski,edin den si sedin na kafeto i telefona nai slu4aino po4va da si nabira nqkav pproizvolen nomer basi telefona. Te tam telefonite gi vkarvat ot drugi dyrjavi i poznai kvo stava v toiq slu4ai,razkodirvat gi,a v magazinite na m-tel i germanos telefonite gi vkarvat pak ot vanka ama napraveni specialno za na6ite mreji. Mislq 4e sam mnogo prav v slu4aiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Motorola C350 120lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.