Jump to content
BulForum.com

Maxthon Tabbed Browser

DELUXe

Recommended Posts

http://www.maxthon.com/

Maxthon Internet Browser software is a powerful tabbed browser with a highly customizable interface. It is based on the Internet Explorer browser engine (your most likely current web browser) which means that what works in the IE browser will work the same in Maxthon tabbed browser but with many additional efficient features like...

Tabbed Browsing Interface

Mouse Gestures

Super Drag&Drop

Privacy Protection

AD Hunter

RSS Reader

IE Extensions Support

External Utility Bar

Skinning

And Much More to Explore...

AWARDS

Аз съм с него от доста време и много ми допада

Сега всички които използват FireFox ще скочат срещу мен но все пак Maxthon ми харесва повече...

Тествайте го и кажете мнение. Тва е ако на някой му хареса и остане на него ще се радвам че има и такива като мен...

-------------------------

Хаха на теста Freeze, IE и прехваления FireFox си замръзват мноо грубо, а Max фърка

Теста

Няма да скачам, а просто ще ти препоръчам да си качиш AdAware :P

...и да кажеш колко spy-чета имаш ;)

Няма да се караме, защото явно на теб повече ти харесва един браузер, а на мен - друг...peace :)

ми че аз си го имам Ad-aware и го обнових хем и пак не намира нищо :confused

ЕДИТ: а ся намери 2 лол че лисицата нито една гадинка ли не пропуска?

• 7 months later...

вчера преинсталирах и сложих файерфокс,което на петата секунда от инсталацията получи проблем и се затвори,какво да говорим като се сложи и скин или екстенжън...

ИЕ ме кефи бетата,но е прекалено бъгава още

Опера бе дразни скрол утона,че отива в средата винаги

Нетскейп е прекалено тежък

а АОЛ експлорер не ме кефи интерфейса отдолу...

Макстон ме кефи обаче и смятам а съм си с него :P

ilovemaxthon2aj.gif

Ако браузъра ще е IE based, то предпочитам да е Avant.Maxthon е бившия MyIE.Направили са го прекалено претрупан с излишни екстри и доста тежък.Всичко е въпрос на навик де.

largemsg110839863425mg.jpg

хубу де,кое му е претръпаното?

на всичкото отгоре има всичко,което ти трябва,а не кат лисицата през 2 сайта да ти търси плъг-ин

нито се бъгва,като него(описах по-горе)

няма адуеър

пита те дали искаш password manager и прогноза за времето...

а да,забравих да кажа,че е сладък (това вече според скина) :)

maxthonevrocom4is.th.png

Avant Browser Extras:

RoboForm Plug-in for Avant Browser :sick

Registry Medic (Download Bandwidth Sponsor) :sick :sick :sick

Avant Browser Skins Maker :bgrin:

за какво ми е регстри механик,като си имам друг...?

какъв е смисъла на този тип програми,като радлайт ли?да ти бутне SAVE! ,а ако решиш да го махнеш,да не може да ползваш програмата,заради която си бил принуден да о инсталираш :)

Аз бих казал, че ако макстона е тежък то какво остава за лисицата... Avant все едно е правен ей така колкото да го има, демек не е изпипан (лично мое мнение)

ilovemaxthon2aj.gif никога не бих го сменил с тромавата лисица.. (виж под линукс е друго нещо)

бих го пробвал, но съм толкова свикнал с Opera (ползвам я над 5 години вече) че просто не мога да си предствя друг browser на това PC. А сега като излезе и 9.0 с вграден torrent manager... Но айде, въпрос на вкус, макар че не знам как другите позлват ОСОБЕНО IE...

ами Макстон ползва ядротото на Интернет Експлорер...

важни са опциите обаче:)

Делукс,между другото,под линукс пак има по-добър вариант от лисицата :)

поне мен konequer ме радва повече,може би защото лисицата ще я запомним след няколко месеца как се доближи по бъгливост до това,от което се славеше,че е по-добра...

Ползвах го едно време, когато ми подшушнаха, че възпроизвежда някои елементи в определи страници по-добре от прехваления файърфокс, но и на мен ми изглежда претрупан с всичките тия елементи горе и долу (особено долу). Не помня защо се отказах от него, май защото е ИЕ базиран. Пробвал съм и споменатия АОЛ и като цяло ми хареса, но много забиваше понякога а и беше своеволен :P после два-три пъти прескачах от опера на файърфокс заради редица смешни издънки ту на единия, ту на другия :angry1 и в последните 3-4 месеца ползвам само файърфокс под уиндоус, линукс и ОупънБСД, най-вече заради екстенжъните.

е,както на повечето браузъри,тези претрупани неща се махат с едно кликване :)

Допреди 2 години ползвах основно Avant Browser или MyIE2 (сега Макстон), като последно често се прехвърлях между двете, поради много бъгливост.

Поработете в кой да е от тях с повечко табове (примерно 100) и тогава всички си показват рогата, даже при доста по-малко от тях. Ако ги оставех да работят няколко дена нонстоп, също започваха прекалено да се бъгват, повече от 2-3 дена активно ползване някакси не можеха да понесат.

В интерес на истината MyIE2 беше относително по-стабилен от Авант-а.

Виж, сега не знам какво са ги правили, може и да са по-стабилни..

Оттогава ползвам само Firefox с най-необходимите разширения, без глупави скинове. Често се случва да седи пуснат (и ползван активно) седмици наред, без бъгове и крашове.

Единствените му два недостатъка за мен лично за по-бавното стартиране (това се преживява като се има предвид че се случва веднъж на 1-2 седмици B) ), и другото е че ползва адски много памет, но това си е кабилно, като отворя 20-30 таба, няма как да е, често виждам използвана физическа рам от фокса в рамките на 200 или повече МБ след седмица ползване, дори да затворя всички табове.

Аз съм с него от около 3-4месеца и много ми допада :)

Сега всички които използват FireFox ще скочат срещу мен но все пак Maxthon ми харесва повече...

Тествайте го и кажете мнение. Тва е ако на някой му хареса и остане на него ще се радвам че има и такива като мен...

Качих го, въпреки че ползвам лисицата.

Впечатления: стартиАа светкавично, more customizable, сърфира се много по-леко и като сложих Odyssey skin 1.0 страшно ми допадна. Засега не се е случвало да се крашне, както firefox.

ние с делукса кто говорим ;)

значи аз нямам нищо против фокса,теди,просто ме дразни че бъгва алл дъ тайм,единия проблем го набарах

има го и при последната версия на фокса и про бетата на ИЕ,може на мен дми се струва,но последната версия на макромедия флаш плеър им чуивствот че прави нестабилен браузъра...отделно както ти каза,скинове и екстенжъни,които ме кефят,но уви са от девиантарт и не са тествани

иначе и скина за фокс нойя 2.0,от официалният сайт на мозила се оказа или той,или самия браузър...

засега поне на мен,макстона ми е педостатъчен,но ако знаете някой по-готин,да не си го пазите за себе си,ей:)

внаги има време за опити и осъвършенстване на ползваните програми :)

мисля,че комбот предлага да си инсталирай робоформ и прогноза за времето (не струват)

а другата не,ама не съм сигурен

• 8 months later...

Преди около месец за първи път си инсталирах Maxton и свикнах с него дотолкова, че вече почти забравих IE. Най-вече ми допада работата с табове и специалните движения с десния бутон. Засега съм с версия 1.5.8 и ми върши чудесна работа (аз и не правя кой знае какво де).

Единствените му два недостатъка за мен лично за по-бавното стартиране (това се преживява като се има предвид че се случва веднъж на 1-2 седмици B) ), и другото е че ползва адски много памет, но това си е кабилно, като отворя 20-30 таба, няма как да е, често виждам използвана физическа рам от фокса в рамките на 200 или повече МБ след седмица ползване, дори да затворя всички табове.

много ми е интересно за какво фокса да стои пуснат по 2 седмици без да се спре, а само да се махат всички табове? Какъв е смисъла от това. Аз го сигурно го пускам и спирам по 100 пъти на ден

много ми е интересно за какво фокса да стои пуснат по 2 седмици без да се спре, а само да се махат всички табове? Какъв е смисъла от това. Аз го сигурно го пускам и спирам по 100 пъти на ден

Това със затварянето на всички табове го дадох като пример-тест. Т.е. пробвал съм да видя какво ще стане с паметта като затворя табовете без самата програма. Разбира се че няма смисъл иначе.

На мен пък също ми е интересно защо го пускаш по 100 пъти на ден. Колкото и малко да се чака при топъл старт, пак се чака поне 1-2 секунди.

Имам заредени различни сайтове, които ми трябват във всеки един момент, да не говорим че често съм заредил сайтове, които разработвам и постоянно ми трябват отворени, както и такива, които са на сървър и са за онлайн поръчки, и като стигна до един момент с тестова поръчка, и е по-удобно да седи така отколкото да притеснявам компанията с моите нови тестови поръчки при всяко отваряне на браузъра с ресторната сесия, след като по различни причини не мога да работя локално с тяхната база.

Мога да ти изредя и други причини, просто мисля че като помислиш, може да се сетиш и сам :) .

• 8 months later...

Maxthon2 RC4 (2.0.2.2961)

Changelog

2.0.2.2961 [2007-07-23]

Anti-Freeze

The emergence of Tabbed Browsing Mode and the increasing usage of Ajax Technology in websites might cause frequent freezing while browsing. [Test]

Maxthon Browser has developed a new technology to solve this problem, makes your surfing more fluently.

Trusted Website Check

Address Bar will show the Trusted icon and its background will turn green when you visit a trusted website. Help you secure your online transcations.

Fix several bugs that might cause freeze or crash

Other Changes:

* Fixed "Add to Favorites" command in Right-Click Menu on Page Links will not use Link's URL

* Improved the speed of internal functions

* New About Dialog

* Fixed Some Options will not take effects after clicking Apply in Setup Center

+ Added Single-Click on Tray Icon to Show/Hide Maxthon Window

- Split Screen View is temporary removed

* Fixed Drag&Drop Utilities onto Main Toolbar and display Text Label under Icon cause Crash

* Fixed Uninstaller will delete all sub-folders under installation folder

* Better support for Socks4/5 proxies

* Fixed Switch Tabs too fast might cause crash

* Drag&Drop the end of Address Box and Search Box can change their sizes

* Fxied Close Tab in Multi-Thread Tab Mode might cause crash

Хаха на тестаFreeze IE и прехваления FireFox си замръзват мноо грубо, а Max фърка

Теста

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...