Jump to content
BulForum.com

Досадно Шумче

Recommended Posts

Такам .. значи дъното ми е ASRock k7vt6 с вградено аудио ...... и постоянно има някви дразнещи шумове ...... като мърдам нагоре-надолу по страниците .... като щракам .... бе постоянно ..... мн досадни и пукащи звуци ... всичко в волуме контрола е мутнато :) (освен волуме и уейв разбира се)... преинсталирах 2-3 пъти драйверите .. пак нищо нестана .. ако някой се е сблъсквал с тоя проблем или знае как да го орпавя ... миси предварително

Доколкото разбрах всичко като ти е на муте пак пука.Ми земи си махни говорителя от кутията.Две щраквания с клешите и си 6.

Аз имам вградено аудио 7.1, при първия инстал на Уиндоуса правеше същите пукания, преинстал на драйвера не помагаше, помислих, че е отишъл саунда.

След преинстал по други причини, пробвах и видях, че саунда си е перфектен. Но така и не го ползвам, има много отрицателни страни, и затова съм с Креатив Лайв.

Кофти захранване на машината , брумове в ел.кръга , шиб*ани разклонители ( пародии на разклонители ) и последния вариант кофти тонколони. Аз сам с вграден sound Nvidia SoundStorm и ми е клокната машината и имам наварзани 5.1 колони от които 2-те са доста големи и са на отделен усилвател и слушам доста силно музика , няма грам брум ... в на4алото имах , оказа се разклонителя и след смяната му вси4ко е 6 :punk

Ами аз също съм с ASROCK и с вградена 5.1 Ch Sound card и досега не съм имал НИКАКВИ ама НИКАКВИ проблеми с нея ........ някой хора ми разправяха , че като е вградена е бавила процесора :confused Купих си на PCI ама тя беше слабичка и си пуснах отново вградената , така че проблема нещо май не е от това , че е вградена , а от самото дъно или от некой вент ..... :confused :huh: :punk Незнам къв е тоя твой шум .... ама от колоните ли излиза или от самия комп :confused Защото ако си с SERIAL ATA HDD-то ти съм дочувал , че те имали неприятни стържещи шумове , които поначало са си били :punk

Защото ако си с SERIAL ATA HDD-то ти съм дочувал , че те имали неприятни стържещи шумове , които поначало са си били  :punk

Стържещи шумове може да има при кофти хардовете :P ! Без значение дали са ATA или SATA - все пак може ли един кабел да издава стържещ звук :confused :) :P .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...