czenitel Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Такам .. значи дъното ми е ASRock k7vt6 с вградено аудио ...... и постоянно има някви дразнещи шумове ...... като мърдам нагоре-надолу по страниците .... като щракам .... бе постоянно ..... мн досадни и пукащи звуци ... всичко в волуме контрола е мутнато (освен волуме и уейв разбира се)... преинсталирах 2-3 пъти драйверите .. пак нищо нестана .. ако някой се е сблъсквал с тоя проблем или знае как да го орпавя ... миси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Оправя се лесно - купуваш си една хубава звукова карта и готово. Иначе май няма как.Моята вградената прави същите номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 И аз съм с вградена на Gigabyte 7VRX, но никога не съм си имал проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Доколкото разбрах всичко като ти е на муте пак пука.Ми земи си махни говорителя от кутията.Две щраквания с клешите и си 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Аз имам вградено аудио 7.1, при първия инстал на Уиндоуса правеше същите пукания, преинстал на драйвера не помагаше, помислих, че е отишъл саунда. След преинстал по други причини, пробвах и видях, че саунда си е перфектен. Но така и не го ползвам, има много отрицателни страни, и затова съм с Креатив Лайв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Кофти захранване на машината , брумове в ел.кръга , шиб*ани разклонители ( пародии на разклонители ) и последния вариант кофти тонколони. Аз сам с вграден sound Nvidia SoundStorm и ми е клокната машината и имам наварзани 5.1 колони от които 2-те са доста големи и са на отделен усилвател и слушам доста силно музика , няма грам брум ... в на4алото имах , оказа се разклонителя и след смяната му вси4ко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Може и просто да е кофти дъно, при мен случая е такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ами аз също съм с ASROCK и с вградена 5.1 Ch Sound card и досега не съм имал НИКАКВИ ама НИКАКВИ проблеми с нея ........ някой хора ми разправяха , че като е вградена е бавила процесора Купих си на PCI ама тя беше слабичка и си пуснах отново вградената , така че проблема нещо май не е от това , че е вградена , а от самото дъно или от некой вент ..... Незнам къв е тоя твой шум .... ама от колоните ли излиза или от самия комп Защото ако си с SERIAL ATA HDD-то ти съм дочувал , че те имали неприятни стържещи шумове , които поначало са си били Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Защото ако си с SERIAL ATA HDD-то ти съм дочувал , че те имали неприятни стържещи шумове , които поначало са си били <{POST_SNAPBACK}> Стържещи шумове може да има при кофти хардовете ! Без значение дали са ATA или SATA - все пак може ли един кабел да издава стържещ звук . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.