Lucky Luciano Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Имам една Моторола Т2288, която преди доста време е купуван от М-Тел и е кодирана само за тяхната мрежа. Интересува ме дали имам някакъв начин (сайт с кодове, универсален код и т.н.) да я разкодирам сам, защото за този телефон не си заслужава да дам 10 лева за разкодиране в сервиз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Или с кабели става, или с код, който се генерира от ИМЕИ номера на телефона. За съжаление генератор трудно ще намериш без пари, на всякъде искат да те одрусат. По руски пита ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Или с кабели става, или с код, който се генерира от ИМЕИ номера на телефона. За съжаление генератор трудно ще намериш без пари, на всякъде искат да те одрусат. По руски пита ли ? <{POST_SNAPBACK}> Една позната на Руски ми го разкодира за 5 лева Може да затворите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Я кажи каде е тая позната, че и аз имам същия телефон кодиран към Мтел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 I az se interesuwam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 Последния магазин преди FonBox. Жената е леко пълна, много услужлива. Предполагам, че на вас ще вземе 10 лева, но не пречи да пробвате и на 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.