Guest Phoenix Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Преди "промяната" на warez.ru имаше известно количество епизоди на тази поредица, но нещо сега не мога да ги намеря. Моля някой ако ги има налични (особено последните) да ги качи или поне да каже сайт с добър peering да си ги свалям Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 v arenata gi ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 А по-точен линк ще ми дадеш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Преди "промяната" на warez.ru имаше известно количество епизоди на тази поредица, но нещо сега не мога да ги намеря. Моля някой ако ги има налични (особено последните) да ги качи или поне да каже сайт с добър peering да си ги свалям Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Ами в хъба на евроком в ДЦ++ трябва да си седят тези клипчета и от там ще имаш хубав пееринг Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Johnson в хъба на Евроком ги има . Ако някой се интересува за още епизоди да ми пише ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Johnson в хъба на Евроком ги има . Ако някой се интересува за още епизоди да ми пише ПМ. <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш нещо от 2005 казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 И на мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Имам всички епизоди от 2005... Всъщност имам абсолютно всички епизоди на Top Gear от първите серии до сега (серии 6). Някой ако знае място където може да се качва свободно ще ги кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Няма ли вече ftp за movies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Някой ако знае как става и дали може да се качва по някакъв начин да каже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Никакъв отговор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ако ползваш DC++ в хъба на ЕК съм пуснал квото имам.ако искаш дърпай Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Става въпрос за тазгодишния сезон. Миналогодишният го имам целия Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 www.finalgear.com - тук може да намерите много епизоди. Трябва да се регистрирате във форума, там ще могат да ви насочат от къде да ги дърпате. С повече търпение може да намерите абсолютно всичко. Аз имам всичко на Top Gear, но ъплоуда ми е бавен (30 кб/с). Ако някой има по-бърз ъплоуд, моля да ми прати ПМ да се разберем за да ги дръпне от мен през ДС++ и така да са достъпни за повече хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.