Jump to content
BulForum.com

Дилема: 350 лв...

Recommended Posts

Другата седмица получавам дарение 350 лв от нашие и се чудя дали има по-хубав телефон от K700 за тези пари. Ако някой има идеи да поства. Телефончето трябва да има Blurtooth, поне 32 MB памет, MP3, поне 1MP камера, запис аудио/видео.

Благодаря предварително.

Другият вариант, за който се сещам е Nokia 6230, но за нея ще трябва да добавиш още 50-60 лева ;) Иначе и Ериксона е много добър апарат - въпрос на избор :)

Другият вариант, за който се сещам е Nokia 6230, но за нея ще трябва да добавиш още 50-60 лева ;) Иначе и Ериксона е много добър апарат - въпрос на избор :)

6230 e 540 лв нов :cry Иначе наистина е по-добър от К700

Ако не държиш да е SE, аз бих ти предложил това. Баща ми има такъв и е много доволен. Има супер готино меню, прави страхотни снимки, има и светкавица и има бая памет. Не струва толкова баща ми го взе за около 400 и малко отгоре май...

Има и БТ и ИР...

Супер яко телефонче. Само един недостатък макар че не знам при други телефони как стоят нещата е че вечер на стайна светлина камерата е малка лагава, но пък навън през деня е пушка :)

А, ето и телефона да ти кажа кой е http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=203

Аз ако имах кинти и аз щях да си взема такъв :)

K700 e със доста слаба батерия и има леко бъгав софтваре :bgrin: Около седмица си играх с един такав преди да си сменя телефона и не ми допадна , след безброй флашвания на фърмуера горе долу се закрепи и накрая си взех к750i разликата между двата е драсти4на във всяко едно отношение !!! Но, ако не си много претенциозен и не прикаваш много по телефона , мисля 4е няма да е 4ак толкова лош вариант :) Погледни Нокиа 6230 4истата , не 6230i ... мисля 4е с леко доплащане ще можеш да си я вземеш , а тя също си заслужава определено в сравнение с леко окуцялия к700 :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...