__smirnoff__ Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 ам нямам време в момента да се прочета всичко, което сте писали, затова само ще пусна някои от колите които съм правил: съжалявам, ама не пазя оригиналните снимки. Това са само готовите. само искам да спомена, че от тези коли само на последната съм крал броните и другите работи от други коли. На останалите се старая аз да им рисувам всичко, надявам се че се справям горе-долу добре. Е, естествено и джантите са от други коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 колите са лудник, бате! Браво браво! Тая последната кола е "кърти асфалта" ама да не си помислите нещо друго... това за мен означава че е мн готина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 аз нея съм я замислил за снегорин ся като навали сняг и я вада от гаража да си чиста улицата тя между другото ми е третата или четвъртата кола която съм правил и първата която съм оцветявал. Като се позагледа човек и ще откие страшно много кусури Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 ggrr ... къде изчезна това форумче http://free-bg.net/forum/viewforum.php?f=1 ? тъкмо ми харесаха тутуриел4етата ... сложих си фотошопа .. тръгвам да търся сайта ... няма сайт ..временно ли е или сте го махнали ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Да бе наистина кфо стаа със сайта уе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Явно го ъпдейтват. Даже и форума ще променят. Да видим ся какъв дизайн ще му лепна. А относно за Опела който бях направил беше в Форума на сайта. За сега го няма и немога да ви го покажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ето и нещо мое: BMW за съжаление без оригинала... ЛЕКСУС... ВЕКТРА... НИСАН... МАЗЕРАТИ... ШКОДА... МИНИ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 ТВА КВО БЕШЕ...???? Maserati Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 А тия "китове" на Вектрата и на Мезератито тили си си ги рисувал,щото са станали много добре P.S. И аз имам няколко работи ама не знам къде да ги кача плс помощ,че ги бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 А тия "китове" на Вектрата и на Мезератито тили си си ги рисувал,щото са станали много добре Аз и затова стоят малко недодялано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 А тия "китове" на Вектрата и на Мезератито тили си си ги рисувал,щото са станали много добре P.S. И аз имам няколко работи ама не знам къде да ги кача плс помощ,че ги бива Къде ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ето и нещо мое: BMW за съжаление без оригинала... ЛЕКСУС... ВЕКТРА... НИСАН... ТВА КВО БЕШЕ...???? ШКОДА... МИНИ... Колите са станали яко ама има някои недостатъци. Първо Вектрата стои малко неестествено. И второ на Нисана тва отгоре е било с малка ресолюция и стои на пиксели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 10Q VRi M4(thank you very much ),evil smith!Ето и обещаният тунинг Jeep Cherokee Lexus GS (тази ми е,според мен,най-добрата) VW Microbus Concept Seat Leon (не ми се карайте за Сеат-а,знам че задната броня стои неправилно,ама ми беше един от първите опити ) 'ми т'ва е засега,очаквайте още ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Не знам кои коли съм си показвал тук, защото новите ги слагах в сайта, който не излезна успешен. Та ако сме останали още навитаци можем да се заемем пак със сайт ама тази година съм много зает с учене и няма да имам много време за сайта... BTW ето последната ми кола(доста е старичка ама се надявам след март месец да имам Update с много нови коли) P.S. като правите коли гледайте да са предимно реални... то всеки може да сложи един куп боклуци и да боядиса колата в друг цвят ама не винаги е сполучливо... Винаги гледайте да сте на границата между реалното и готиния тунинг... И една молба - по-добре използвайте оригиналната броня и я удъжете, от колкото да веземете някоя която не си пасва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Много добре. Интересно ми е как си взел толкова реалистичен спойлер и толкова реалистичен гюрук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Ами една от възможностите е да са били от същата(,но тунингована)марка-кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Ето и нещо мое: BMW за съжаление без оригинала... ЛЕКСУС... ВЕКТРА... НИСАН... ТВА КВО БЕШЕ...???? ШКОДА... МИНИ... Тази Вектра е наша. Тя с епродава но това е друга тема. ЧОВЕЧЕ колата е станала много яка. Не можех и да си я представя така Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ето ви още малко материал: VW Golf II Голф-а отначало е малко стряскащ и е леко претрупан багажника,ама е истински "pimp-mobile" 'Benz Vaneo Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Много добре. Интересно ми е как си взел толкова реалистичен спойлер и толкова реалистичен гюрук. Не, не е от същата кола, пък и не мисля, че е толкова реалистичен! ето я колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Не, не е от същата кола, пък и не мисля, че е толкова реалистичен!ето я колата EEEE riskov priznavam ta.Az mnogo vreme nqmah net i ne sam se oprajnqval(i sam pozabrail tova onova).Mnogo zaribena kola bravos.Sq i az 6e sa opitam da napraq ne6to svqstno ama... .Ina4e teq lepenki ot kade gi ze(deto sa na praga)mn sa zaribeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 ето и от мен един много добър визуален тунинг.... само за ценители на красивите неща ахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 EEEE riskov priznavam ta.Az mnogo vreme nqmah net i ne sam se oprajnqval(i sam pozabrail tova onova).Mnogo zaribena kola bravos.Sq i az 6e sa opitam da napraq ne6to svqstno ama... .Ina4e teq lepenki ot kade gi ze(deto sa na praga)mn sa zaribeni Това е истинска кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 хах м да , ама аз говорех за жената която съм лепнал пред мен )))) сори ако го приемете за офф ама тва колажче което си го направих ме изкефи и реших че тук е най-подходящо....Хубави коли .... жени.... ако имаше и парии и такам иначе виждам доста стойностни неща.... само малко ме издразни идеята да правите V-тунинг на мерцедес, според мен на тази марка освен реклама друго не може да и се направи има най-перфектната линия за мен.. но както и да е GOOD LUCK занапред ОФФФФФФФФФФФ- сори че съм толкова заспал, заслужавам бан за тая глупост w00x помислих че си писал по повод моята кола ахаххахаххаа мамка му или съм или Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 На ви още една колица Cadillac CTS-V Нещо се зарибих по това искрящо зеленко Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ето и един Aston' DB9 мисля,че спойлерът му е недостатъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.