Raging Fire Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Sega rabotq po edno Trabantche ....Zzavarshih edno Audi, no ne se poluchi hubavo Sled malko shte gi postna Pak kazvam: Sabiram hora za design crew , zainteresuvanite da pishat na PM....Ideqta mi e da si napravim site i da se razvivame dokato dostignem t.nar. Point of World Domination Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Sega rabotq po edno Trabantche ....Zzavarshih edno Audi, no ne se poluchi hubavo Sled malko shte gi postna Pak kazvam: Sabiram hora za design crew , zainteresuvanite da pishat na PM....Ideqta mi e da si napravim site i da se razvivame dokato dostignem t.nar. Point of World Domination <{POST_SNAPBACK}> За какво ще бъде този сайт.Дай малко повече информация ,ако може.А и коя програма ползвате,защото аз съм с Adobe photoshop elements и повечето неща от ония сайт ,където се учиш са на съвсем различни места откъдето казват,пък и не ми харесва много.Кажето коя е най-добрата програмка и от къде да я сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Sait-a shte izpolzvame za: 1. Info za nas 2. Pokazvane na proekti etc. 3. Shte ima i forum Polzvam Photoshop 6....Veche ne polzvam Digimods....Usvoil sam dosta ot neshtata .......Totorialite savpadat s Photoshop 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Aз ползвам Photoshop 8 9 e прекалено тежък за системата ми, пък и с 8 си свикнах вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Photoshtop CS2 ima neveroqtno mnogo vazmojnosti no zarejda edno kafe vreme ... Edit: Na twingoto vinila e ot reklama za mineralna voda P.S.Sabiram hora za design crew , zainteresuvanite da pishat na PM....Ideqta mi e da si napravim site i da se razvivame dokato dostignem t.nar. Point of World Domination Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Може да направим нещо. Ама Raging Fire 1во трябва да си оправя PCто После може да сложа яки джанти на опела и да я скакна боядисам... За сега ти знаеш какъв звяр е само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Skoro shte imame site...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Skoro shte imame site...... <{POST_SNAPBACK}> Искам да участвам,но какво ще правя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Искам да участвам,но какво ще правя??? <{POST_SNAPBACK}> Ами виж ся.....Навиваме се да правим БГ-Виртуален Тиунинг портал/сайт....на него ще качваме лични творби, ще има форум, ще има туториали и т.н. За сега разработчиците по проекта са 3-ма(с мен). Няма да кажа кой, за да не вазникват проблеми Ако решиш да се вклиучиш трябва да направиш няколко неща: 1. Да изпратиш проект(кола) на datatata@abv.bg....Не претендирам че сам достатачно на вътре с нещата, за това таратайката ще бъде оценена от професионалист..... 2. Трябва да си сериозен, защото ще се стремим да достигнем стадий на Световна Доминация 3. И трябва да имаш ICQ... "Задълженията" ти ще обсъдим в последствие...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Постижение- 7 минути и 43 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ето това Ауди А3 направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 7.9/10 за Аудито .....Стояне видя ли какво трябва да направиш, за да се присаединиш? Я оценете и мойте Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Момчета, извинявам се много за офф-а, но просто много искам да ви поздравя за това, което правите. Жестоки сте!!! Дори зарибих брат ми по вашата дейност и сега не мога да го изгоня от компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 A на страничката ви ще могат ли да се показват коли направени от не до толкова редовни потребители? Ако удобрите уменията ми де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ами виж ся.....Навиваме се да правим БГ-Виртуален Тиунинг портал/сайт....на него ще качваме лични творби, ще има форум, ще има туториали и т.н. За сега разработчиците по проекта са 3-ма(с мен). Няма да кажа кой, за да не вазникват проблеми Ако решиш да се вклиучиш трябва да направиш няколко неща:1. Да изпратиш проект(кола) на datatata@abv.bg....Не претендирам че сам достатачно на вътре с нещата, за това таратайката ще бъде оценена от професионалист..... 2. Трябва да си сериозен, защото ще се стремим да достигнем стадий на Световна Доминация 3. И трябва да имаш ICQ... "Задълженията" ти ще обсъдим в последствие...... <{POST_SNAPBACK}> аз съм ЗА, даже пратих майл, дано мога да бъда полезен с нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Специално за Raging Fire поствам трите си коли по ред на номерата : Първа кола:Opel Astra(нещо не мога да намеря оригинала и ) Втора кола:Mitsubishi Lancer Evo И третата(и най-добра според мен)-Honda Acord Извинявам се че слагам големи картинки но досега с линковете никой не казваше как е колата която съм направил .Еми Raging Fire остава ти да кажеш може ли да се джоинна в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 A на страничката ви ще могат ли да се показват коли направени от не до толкова редовни потребители? Ако удобрите уменията ми де. <{POST_SNAPBACK}> Идеята е да може... @асд- не сам аз определящия, както казах, до 24 часа ще получиш отговор... @жужи- браво @всички, който ми пратиха ПМ или постнаха колите си тук- Моля Ви пращайте ги на и-мейл има само 2 "свободни" места.... Ами виж ся.....Навиваме се да правим БГ-Виртуален Тиунинг портал/сайт....на него ще качваме лични творби, ще има форум, ще има туториали и т.н. За сега разработчиците по проекта са 3-ма(с мен). Няма да кажа кой, за да не вазникват проблеми Ако решиш да се вклиучиш трябва да направиш няколко неща: 1. Да изпратиш проект(кола) на datatata@abv.bg....Не претендирам че сам достатачно на вътре с нещата, за това таратайката ще бъде оценена от професионалист..... 2. Трябва да си сериозен, защото ще се стремим да достигнем стадий на Световна Доминация 3. И трябва да имаш ICQ... "Задълженията" ти ще обсъдим в последствие...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 "Назначени" са: asd stoian88 riskov X-User ме накара да взема 3-ма ..... Да ме търсят на ICQ: 315079349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 3мата понеже без тва сме малко хора. Който иска да ме търси мен на ICQ : 200800742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Има ли някакво ограничение за броя на хората,които ще участват,да знам да ли да по-бързам с довършването на колите си,защото имам желание да участвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 има само 2 "свободни" места.... Ами виж ся.....Навиваме се да правим БГ-Виртуален Тиунинг портал/сайт....на него ще качваме лични творби, ще има форум, ще има туториали и т.н. За сега разработчиците по проекта са 3-ма(с мен). Няма да кажа кой, за да не вазникват проблеми Ако решиш да се вклиучиш трябва да направиш няколко неща: 1. Да изпратиш проект(кола) на datatata@abv.bg....Не претендирам че сам достатачно на вътре с нещата, за това таратайката ще бъде оценена от професионалист..... 2. Трябва да си сериозен, защото ще се стремим да достигнем стадий на Световна Доминация 3. И трябва да имаш ICQ... "Задълженията" ти ще обсъдим в последствие...... <{POST_SNAPBACK}> Значи вече няма места........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Тук едно кратко туторълче от мен. Ефекта ме кефи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Тук едно кратко туторълче от мен. Ефекта ме кефи . <{POST_SNAPBACK}> Bravo, Bravo...Dano po-barzo da zavarshim rabotata po site-a Mhm, mhm, mhm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Bravo, Bravo...Dano po-barzo da zavarshim rabotata po site-a Mhm, mhm, mhm <{POST_SNAPBACK}> Браво добре се е получило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Men ne me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.