maddrum Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Momcheta aide da si organizirame bitka?? Imam predvid da izberem kola, da si izberem srok, da q zavarshim za nego, i da q otcenim, naviti li ste? Shte ni trqbva edni neotralen refer, koito da dade ocenki na vsichki <{POST_SNAPBACK}> Може аз нали и без друго си спечелих титлата "мрънкалото на темата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 P.S. Ако някои е съгласен можем да си спретнем нещо като турнир: Всеки участник взима дадената кола (тя е една и съща за всички) и й прави тунинг - накрая ще видим няколко интересни творения. Който е съгласен да не пише постове от рода "Съгласен съм !", а направо да дава някаква стокова кола и който иска може да се включи... Momcheta aide da si organizirame bitka?? Imam predvid da izberem kola, da si izberem srok, da q zavarshim za nego, i da q otcenim, naviti li ste? Shte ni trqbva edni neotralen refer, koito da dade ocenki na vsichki Как не се сетихме по-рано? О, чакай. Сетили сме се. преди 5 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 А можете ли на скутерчета да направите нещо. Говоря за нещо което може да го изпълня наистина. Зимата ще му правя оптичен тунинг и ми трябват някави идейки. 1 2 3 4 5 Незнам коя ще ви е най-удобна за модване. някви шарки отвори ала бала ей такива работки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Има много коварни сенки от дървото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 S Trabanta e qka ideikata. Pak 6te stane. Pak i kato sam tarsil donori sam vijdal mnoo koli snimani taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 След може би една седмица на бял свят ще се появи първата ми работа изобщо с PHOTO SHOP Ще бъде АУДИТО от Евил ама няма да е кой знае какво щото не съм се научил още на тънкостите на програмата Все пак тва ми е 3 ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ами на снимка 5 и 6 не е ли добре. Днеска ще направя по-хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ами на снимка 5 и 6 не е ли добре. Днеска ще направя по-хубави. <{POST_SNAPBACK}> Ми пич аз на твое място бих отишъл в някой тунинг център(Valsport,Dobo tuning...)и там хората щи покажат как ще стоят различните части на твоя мотор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Готов съм с една количка ЛАМБОРГИНИ ДИАБЛО Промените по колата са козметични тоест сменил съм и само джантите с по яки и съм и сложил надпис ДИАБЛО Не е кой знае какво ама ми е първа " творба" Само не знам как да ви я покажа щото не знам как се качват снимки ако има някой навит да му дам снимките на колите в оригинал и това което аз съм направил на пощата и той да ги качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Готов съм с една количка ЛАМБОРГИНИ ДИАБЛО Промените по колата са козметични тоест сменил съм и само джантите с по яки и съм и сложил надпис ДИАБЛО Не е кой знае какво ама ми е първа " творба" Само не знам как да ви я покажа щото не знам как се качват снимки ако има някой навит да му дам снимките на колите в оригинал и това което аз съм направил на пощата и той да ги качи <{POST_SNAPBACK}> ХАХА добре дощъл в клуба .И аз не мога да си кача снимките и никой не иска да му ги пратя по майла и да ги качи той Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Давайте снимките, аз ще ги качвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Хора опрайх са .БЛАГОДАРЯ НА DON_CHEFO.След малко ще кача и моята и неговата кола. Edit:Ето я най-накрая бозата която направих БОЗИЧКА .Не можах да дооправя стъклата ама вие няма да се сърдите нали Edit2:Ето и на CHEFO ламбото: ПРЕДИ-ЦЪК СЛЕД-ЦЪК Айде толкова за сега.Ся почвам да се ровя за някоя друга кола и утре ще я кача да я видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Хора опрайх са .БЛАГОДАРЯ НА DON_CHEFO.След малко ще кача и моята и неговата кола <{POST_SNAPBACK}> Но проблемо нали сме за тва да си помагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Хора защо развалихме конкурса.Айде почваме на ново.Аз предлагам следвашата кола да е тази .Мисля че ъгъла е добър,на колата ще и отива тунинг и т.н.Айде да почваме.Крайния срок е до 5 Септември става ли .Айде започвайте и на пети ще покажем творенията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 много е малка снимката. иначе аз съм навит. Събота и Неделя ще сътворя нещо. само дайте друга снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ето две нови коли които предлагам. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Някои мое ли да ми каже от къде да си намеря тунингова Mazda RX-8 10x предварително ето ви едно Mitsubishi blagodarq za mazdite Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Направих и едно ФЕРАРИ-СКАГЛИЕТИ чета го от италиански дано правилно съм го превел Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз ще пробвам някой друг път този виртуален тунинг,а сега мисля,че това може да ви хареса: [Link] По-надолу има още 3 вида джанти... Малко е дълъг туториъла,но е добър! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Много се чудех дали да покажа новите си коли и реших, че ще ги покажа, независимо дали на някой пак ще му хрумне да се заяжда... аз заради такива които не оценяват труда на другите почти се бях отказал от вируалния тунинг, ми представете си, че имате вече 2,3 коли за които наистина сте се постарали и изведнъж някой да изръси, че само сме загрозили колите или, че работата ни не струва... ми нека си имаме уважението поне... Audi A4 BMW Z3 Mercedes Sl 400 Opel Astra Chevrolet SRT fiat panda Dodge Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 riskov това първото Audi A4 как му напраи отпред натписа на номера че мноо ме кефи иначе брао Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 riskov Браво аз се мъча по няколко дни и не правя нищо съществено а ти на право ми скри шапката с Аудито Астрата и ДОЧ РАМ-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ето новота ми колица.Тоя път мисля че стана много добра.Моля ви вище я и си кажете мнението. ЯТО Я.Вижте я,отценете я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Mn iskah da vi pokaja i dorabotkata mi na prednata mi kola A ina4e rabotq i po sastezanieto de nali do 5ti e sroka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.