X - Use® Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Става с Photoshop. Но ако не си работил с тази програма до сега доста зор ще видиш . Ех как само ме е ят, че не мога и аз да се включа в надпреварата Причината е, че ми блокирва Photoshop-а (някаде като го ползвам 20-30 мин и зацикля и всичко отива по дяволите). Проблема е явно в PC-то ми, защото и WIn-а сменям и версията на Photoshop-а сменям и пак същият проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Даааа.На w00x колата е най зарибена.Аз не можах да довърша моята.Ще се опитам да направя нещо добро и ще я кача да я видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 w00x rulezzzz. Айде, това ще ви е новата задача.Срока е до 30 август 20:00 часа. <{POST_SNAPBACK}> новата кола е доста трудна защото на мерцедес трудно се прави качествен тунинг.. пък и цветът е гаден – има мн нюанси и доста reflection BTW моята цел при тази кола е да я направя по изтънчена, а не спортна List: свалих окачването, колата да седи по ниско открит покрив tint na фаровете премахнах емблемите защото са тъпи джантите не ги смених защото са мн готини - само леко ама наистина лекичко им смених цвета за да си паснат на колата премахнах едни прагчета /над предния bumper и задния ги има/ защото много загрозяват колата премахнах антената и дръжката на вратата и сложих един vynil ама не знам дали ще Ви хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Хора,кажете как си правите картинките ж jpeg формат защото моите са с няккаф фотмат на photoshpa и сега картинката ми в малко над 2mb .Аз поради ангажименти чак днес свърших Астрата.Направих я яко(за моя вкус де ) само чакам да ми кажате как да я напрая jpeg формат и да е кача тук Edit:Хора някой ще се навие ли да му пратя снимката по майла и след това той да я качи тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Хора,кажете как си правите картинките ж jpeg формат защото моите са с няккаф фотмат на photoshpa и сега картинката ми в малко над 2mb .Аз поради ангажименти чак днес свърших Астрата.Направих я яко(за моя вкус де ) само чакам да ми кажате как да я напрая jpeg формат и да е кача тук Edit:Хора някой ще се навие ли да му пратя снимката по майла и след това той да я качи тук <{POST_SNAPBACK}> file manu -> safe as -> JPEG -> low -> 40-60kb pic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Mного добра работа рисков. като гледам работата ти по предната кола, мога да кажа, че тази не си я правил ти (не го казвам, просто разликата е толкова голяма). очертаването е перфектно, а покрива никаква идея нямам как си го направил толкова добре. лепенката хич ама хич не подхожда, но колата изглежда истинска и по нищо не се познава, че е обработвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Браво riskov колата е станала супер, ако кажете да дам нова задача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 А ве,пичове!! Вие сте болни! Как ги правите тези неща..представа си нямам. 'Джиткам' с фотошопа колкото да си направя един хубав банер,ама тва е луда раота! Кви са тея донори и как точни ги слагате и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 I az mnogo se zaribih snoshto do dva 4asa maistorih i etokakvo napravih: Parvo smenih fona, posle slojih prag, krilo, opravih prednata bronq, farovete i predniq kapak, promenih i cveta, promenih malko staklata, a zadnoto napravo boqdisah i malko doobrabotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Браво riskov колата е станала супер, ако кажете да дам нова задача... <{POST_SNAPBACK}> давай, ама да не е мерцедес, че този е вторият и вече ми писнаха и качеството да е доволно... BTW бастрад добра кола, но изглежда доста нереална, май не е имало нужда да смениш цвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Какво ще кажете ТОВА да е следващата ви задача! Ще Стане яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Какво ще кажете ТОВА да е следващата ви задача!Ще Стане яко! <{POST_SNAPBACK}> не става.. от тази гледна точка всякакви промени които направя няма да си личат много... даи в дру изглед, ако ще и задницата да е, ама тук на този освен да го направя по дълъг и по нисък друго не става... поне аз не искам да се занимавам, защото няма да е цялостен тунинг... EDIT: ето я Тръбата направена за 25min - lowered, tinted, по дълга е с цели 15 санта(истински размери , без дръжка на вратата и без грозният черен отдушник отзад... това е само, а и хромирах джантите, просто не ми се занимава повече, трабантите трудно стават хубави, а и пък почват да изглеждат нереални Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ей луди глави кажете ми само колко години се занимавате с ФОТО ШОП Аз 2 дни си блъскам главата над тая програма ама освен да разваля хубавите коли друго не става Моята версия е Adobe PhotoShop CS Подходяща ли е за тази цел и WOOX каза че имало DVD-та с с инфо за програмата От къде мога да си ги набавя Ако има някоя по лесна програмка кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Тази мисля, че ще стане. Едит: Ако не ви харесва гледната точка мога да я сменя. Инфо: Audi A4 DTM Edition Engine Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 121 (1984) Power bhp (kW) at RPM: 220(164) / 5900-6100 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 221(300) / 2200-4000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: R18 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 178.9 × 69.1 × n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: 7.1 Top Speed mph (km/h): 155 (250) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Base Price: 2005 Audi A4 DTM Edition - £29,980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ей луди глави кажете ми само колко години се занимавате с ФОТО ШОП Аз 2 дни си блъскам главата над тая програма ама освен да разваля хубавите коли друго не става Моята версия е Adobe PhotoShop CS Подходяща ли е за тази цел и WOOX каза че имало DVD-та с с инфо за програмата От къде мога да си ги набавя Ако има някоя по лесна програмка кажете <{POST_SNAPBACK}> Ми значи ето от този сайт можеш да видиш всичко необходимо за да си направиш една много яка кола(между другото тоя пич дет прай колите е от Гримзби,а аз познавам двама човека които жовеят там и догодина кат са видим ша ги питам дали го познават ).Та ето ти гореспоменатия сайт:ЦЪК .Айде дано съм ти помогнал . evil_smith колата е добра ама айде дайте някоя която не е малка(като аудито и опела) за да може да сложим спойлер .Иначе ако на другите има харесва тази кола аз само ще те помоля да я вратнеш малко наляво за да се виждат пвече праговете и джантите. П.П.Аз свърших с Опела,но все още не мога да си го кача.В хит бг не става нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 BTW бастрад добра кола, но изглежда доста нереална, май не е имало нужда да смениш цвета <{POST_SNAPBACK}> Ami da misle 4e se poulah s cveta ama ve4e beshe stanalo 3 4asa i me marzeshe da go opravqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Бе ей! я земете да се постараете малко бе! Само загрозявяте горките колиСамо 1 видях дето е направена хубаво другите са отврат! <{POST_SNAPBACK}> Ti pak i ti na men li4no tova mi beshe parvata kola koiqto sam pravil misla 4e s pove4eto e taka spoko malko trq se nau4im ne stava za 1 den q Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Само 1 видях дето е направена хубаво другите са отврат! Коя? @Bastard: и аз по-горе съм показал първата си кола. Астрата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Бе ей! я земете да се постараете малко бе! Само загрозявяте горките колиСамо 1 видях дето е направена хубаво другите са отврат! <{POST_SNAPBACK}> ай покажи ти някоя хубава кат много знаеш !!!! Е всеки знае да дава акъли, то така е най - лесно - опитай се ти да направиш някоя кола и я покажи тук !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Исакм да ви се похваля ЗА СЕФТЕ ПУСКАМ PHOTOSHOPA-a и вече смених цвета на АУДИТО дето го даде ЕВИЛ не ми се получи пиерфектно ама бива БЛАГОДАРЯ на ASD който ми даде линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Исакм да ви се похваля ЗА СЕФТЕ ПУСКАМ PHOTOSHOPA-a и вече смених цвета на АУДИТО дето го даде ЕВИЛ не ми се получи пиерфектно ама бива БЛАГОДАРЯ на ASD който ми даде линка <{POST_SNAPBACK}> Моля моля.Радвам се че бях полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Oткъде да взимам body kits,джанти,спойлери??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Oткъде да взимам body kits,джанти,спойлери??? <{POST_SNAPBACK}> <- click me също и google ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Тази е хубава Благодаря и на модера дето ми изтри поста Дадох ви откровенна оценка не мисля, да обиждам който и да е Тъй кола не мисля да правя щото съм далече от мисълта да се занимавам с тия щуротии, но тъй като вие показвате вашите то това значи, че аз мога да си ги отценям свободно, нали? Това предишно може да земе да го прочете и онзи модер, дето ми е изтрил поста Или поне да си каже кои е и закакво го е направил. Може и на ПМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 А ве,пичове!!Вие сте болни! Как ги правите тези неща..представа си нямам. 'Джиткам' с фотошопа колкото да си направя един хубав банер,ама тва е луда раота! Кви са тея донори и как точни ги слагате и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Momcheta aide da si organizirame bitka?? Imam predvid da izberem kola, da si izberem srok, da q zavarshim za nego, i da q otcenim, naviti li ste? Shte ni trqbva edni neotralen refer, koito da dade ocenki na vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.