Jump to content
BulForum.com

купувам MMC или SD Card

Recommended Posts

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=31021

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32674

С тази май стават 3 теми за едно и също нещо.

Не си ли нагъл?

Защо си тръгнал да ме съдиш за неща който не са в твойта компетентност?!

Тогава съм си намерил, а сега отново търся, невидам теб какво те притеснява това?! :blink:

А и невиждам смисъм за какво ми спамиш темата без предложение от твоя страна за това което търся?

Това е своеобразен "UP", даже по-лошо!

Хъх, Grosmaster, май не си ти тоя, който е в състояние да се кара. Тая тема, както и поне една от миналите тряа да фръкне и да ти турят 20% та да се научиш как да хитруваш. И кво говориш за компетентност .. не се иска много ъкъл да видим каква е ситуацията - май, юли и август месец пускаш тема за едно и също.

Сега предполагам ще излезнеш с някоя умнотия тип "ти кво ми се бъркаш, тряа да получиш 50% за тоя пост", ама аз щи кажа, че го пиша във вече дефакто затворена тема и също така ще ти кажа, че като вече са те спипали е добре да подвиеш опашка и да си мълчиш.

Това е своеобразен "UP", даже по-лошо!

Хъх, Grosmaster, май не си ти тоя, който е в състояние да се кара. Тая тема, както и поне една от миналите тряа да фръкне и да ти турят 20% та да се научиш как да хитруваш. И кво говориш за компетентност .. не се иска много ъкъл да видим каква е ситуацията - май, юли и август месец пускаш тема за едно и също.

Сега предполагам ще излезнеш с някоя умнотия тип "ти кво ми се бъркаш, тряа да получиш 50% за тоя пост", ама аз щи кажа, че го пиша във вече дефакто затворена тема и също така ще ти кажа, че като вече са те спипали е добре да подвиеш опашка и да си мълчиш.

За к'во да мълча бе смешник ти с 20% warn ли ме плашиш или?

Най-много и двамата да издете по един warn за това че ми спамите поста?

Busted! :D

Аре и аз ся ще получа още warn отгоре, в тоз форум базик не бива! :rolleyes:

Забележете предишния за кво ми е: "без коментар". Ми и аз съм без коментар :P

grosmaster и warned и наистина след две едни и същи теми е нагло да прави трета

ако си беше намерил трябваше да пише... но не е...

другите две теми също ще затворя като автора няма да има право да прави и нова, това е наказание, което заслужава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...