Jump to content
BulForum.com

Край на кракнатите игри...

James_Bond007

Recommended Posts

Еми така пише.. Ако беше в БГ пресата нямаше да повярвам, ама изчетох цялата статия на английски и е така :cry

Аз пък видях по телевизията как един мармот завива шоколада в станиол :D Да бе сериозно ви казвам. Ако го бях чул отнякъде нямаше да повярвам ама го видях с очите си :unsure:

E к`во е трудното да си отвориш movies.co.jp например и да си свалиш някой филм ;)

Aз не мога да разбера.... вие тука сега малко по малко си играете на развален телефон и най-накрая кой знае какво ще излезе.

как ще го свалиш тоя филм от movies.*.* ако няма как да се отзове там?

как ще го свалиш тоя филм от movies.*.* ако няма как да се отзове там?

Не всички са наясно, че Вели и Дриймър не кракват игрите и не ги качват :) Все пак дори има хора, които мислят, че игрите се свалят от официалния сайт :D

Не всички са наясно, че Вели и Дриймър не кракват игрите и не ги качват :) Все пак дори има хора, които мислят, че игрите се свалят от официалния сайт :D

Е , аз знам , че Вели и Дриймър не кракват игрите ( :D ) , ама си мислех , че те ги качват :) А и кой е тоя , дето си мисли , че игрите се дърпът от официалните сайтове уе veseo :lol:

Е че как бе, аз Anarchy Online си го изтеглих от официалния сайт и си го играх в официалния сървър безплатно :D :D :D (впрочем си е вярно, явно никой не им харесва играта, та са стигнали до отчаяни мерки...)

А иначе - стига бе, сериозно ли някой мисли, че това е "КраяТ"? Че то кракването (предполагам) не е чааак толкова трудно да се научи, все ще се намери някой упорит да го направи и още няколко да го разпространят...

Имаше някой такъв, беше писал "искам еди коя си игра, проверих на официалния сайт ама нещо я няма за даунлоуд" :D

А за MMORPG-тата е нормално да се свалят от официалните сайтове, все пак те разчитат на месечните такси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...