Jump to content
BulForum.com

Може ли да сме толкова прости???

tankis

Recommended Posts

Малко заглавието не е по темата,но не можах да измисля друго...РЕДНО ли е

Заради "чужденците" в Слънчев бряг,трябва да се спре водата в съседните села(Влас ,Равда и другите)...Само от 6 сутринта до 8 вечерта ще има вода.... :blink: :blink: :blink: Толкова ли сме затънали???Ми и в селата има не малко чужденци и туристи....заведения да не говорим...Кажете си мнението

Е.. не може да се угоди на всички :) особено пък когато са намесени интереси .. всичко става на нечий гръб ;) Сефте...

Ами единственото тъпо е ВИК, естествено, че ще я спрат, на тоя регион парите идват само от туристи, какво, да ги изгонят ли ?

Само на Несебър да не я спрат, другите не ме бъркат особено.

Типично по български.

А моето мнение, че ако трябва да бъде спирана водата някъде, мисля, че това трябва да е в не толкова доходен за страната район. Не че знам колко от данъците на другите места се плащат, ама все пак.

"Може ли да сме толкова прости???" - естествено че може ... после как заведенията които са там да работят като хората като и по тях има не малко туристи а не може да се поддържа елементарна хигиена. Заради един по-голям и известен курорт другите трябва да му ядът главата ... тва въобще не трябва да учудва хората в България нищо ново по слънцето ...

Ами въпросните села в които също има туристи (съответно приходи от това) да вземат да си изградят собствени водоизточници и ВиК мрежа, не да седнат да реват "Прости ли сме или не..." Има една много хубава поговорка - орташкото магаре и вълците не го ядат. Но пък от друга страна - на българина все другите са му длъжни да го осигурят, да му помагат и т.н. и т.н. По-лесно е да реват, не да си навият ръкавчетата и да се оправят.

естествено че ще им спрат водата. нали предлагат по-ниски цени за нощувки и чужденците вече се усетиха да не кихат луди кинти за ненужен лукс. спирането на водата е само първа крачка. след време ще се окаже че и тока няма да им стига (щото големите хотели от Слънчев бряг ще искат да се захранят доволно). а първо се почна с пътищата - преасфалтират се само в участъка около Слънчев бряг - във Влас не е правен ремонт от поне 5-6 години.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...