tankis Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Малко заглавието не е по темата,но не можах да измисля друго...РЕДНО ли е Заради "чужденците" в Слънчев бряг,трябва да се спре водата в съседните села(Влас ,Равда и другите)...Само от 6 сутринта до 8 вечерта ще има вода.... Толкова ли сме затънали???Ми и в селата има не малко чужденци и туристи....заведения да не говорим...Кажете си мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Е.. не може да се угоди на всички особено пък когато са намесени интереси .. всичко става на нечий гръб Сефте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Само на Несебър да не я спрат, другите не ме бъркат особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 където искат там да я спират хич не ме е**.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ами единственото тъпо е ВИК, естествено, че ще я спрат, на тоя регион парите идват само от туристи, какво, да ги изгонят ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Само на Несебър да не я спрат, другите не ме бъркат особено. <{POST_SNAPBACK}> Типично по български. А моето мнение, че ако трябва да бъде спирана водата някъде, мисля, че това трябва да е в не толкова доходен за страната район. Не че знам колко от данъците на другите места се плащат, ама все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 За всичко са виновни парите и интересите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 "Може ли да сме толкова прости???" - естествено че може ... после как заведенията които са там да работят като хората като и по тях има не малко туристи а не може да се поддържа елементарна хигиена. Заради един по-голям и известен курорт другите трябва да му ядът главата ... тва въобще не трябва да учудва хората в България нищо ново по слънцето ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ами въпросните села в които също има туристи (съответно приходи от това) да вземат да си изградят собствени водоизточници и ВиК мрежа, не да седнат да реват "Прости ли сме или не..." Има една много хубава поговорка - орташкото магаре и вълците не го ядат. Но пък от друга страна - на българина все другите са му длъжни да го осигурят, да му помагат и т.н. и т.н. По-лесно е да реват, не да си навият ръкавчетата и да се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Пловдивските села, не могат да се оплачат с такива неща.. варненци и бургазлии, да се оправят ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 естествено че ще им спрат водата. нали предлагат по-ниски цени за нощувки и чужденците вече се усетиха да не кихат луди кинти за ненужен лукс. спирането на водата е само първа крачка. след време ще се окаже че и тока няма да им стига (щото големите хотели от Слънчев бряг ще искат да се захранят доволно). а първо се почна с пътищата - преасфалтират се само в участъка около Слънчев бряг - във Влас не е правен ремонт от поне 5-6 години..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 to pa vlas ebasi 'kurorta' ako 6te hodi6 tam po hubavo idi na kumping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.