Jump to content
BulForum.com

Ниво на сигнала

xxmk

Recommended Posts

Интересува ме дали някой знае какво тябва да е нивото на сигнала, предполагам че има стойности които evrocom са длъжни да осигурят но за съжаление в договора не намерих нещо подобно, тук имаше един топик по въпроса но за съжаление не намерих точен отговор (със стойности)

също така ме интересува при какви стойности на сигнала модема (този който аз имам и предполагам по голяма част от потребителите SB4100) спира да работи или почва да работи нестабилно.

един малко по сложен въпрос, преди когато бях на dial-up когато свалях с бърза скорост ping-a ми се увеличаваше на около 2000-3000мс, а сега просто дава "request timed out" има ли някакъв начин това да не е така т.е. да не ми дропи пакетите а да ги забавя?

Много хубаво форумче сте си спретнали тука само имам една препоръка към администратора да свали 1-2 скинчета (макар че за тази версия са малко и не много хубави) малко да поразнообрази обстановката:))

Съжалявам ако мястото на тези въпроси не е тука но съм нов и тука ми се вижда подходящо мястото... а и виждам че форума се посещава от администраторите на evrocom и от доста напреднали user-и...

Az sum s sushtiq modem i imam sushtiq problem dori v momenta. Vecher kogato ostavqm da svaql mi se e sluchvalo da svali 1% sled koeto vruzkata e umrqla i ne svalq. Obache kato dam restart na pcto i se opravq. Dobre ama nqma koi da restartira PCto kato az spq. Ima li nqkakuv nachin da se preodolee dozi "defekt".

Se2KeR predi kogato imah problem se obadih na suport-a na Evrovom i ot tam mi kazaha 4e bilo nai-dobre kabela da e varzan za LAN karta,a ne za USB-to.Pri4inata koqto pi iztaknaha bila 4e nikoi koito e s LAN ne se oplakval ot lo6a vrazka.Taka 4e 4ovek si zaslujava da pomisli nad vaprosa dali da si kupi LAN osobeno ako ima problem kato tvoq.

ami bih iskam da naprava edno sravnenie samo s dial-up modemite vunshnite tezi koito se vkluchvat kum usb absolutno vsichkite ne bqha napulno harduerni kato tei koito se vkluchvaha kum serieniq port moje i tuka da e taka s usb-to moje i tva da e problema kakvo drugo pravi komputera kato go ostavqsh da svalq po cqla nost

• 2 weeks later...

absoliutno nishto nepravi. samo svalq i tva e. dori 1 po 1 sum gi pusnal prez FlashGet-a i sega pochna da mi go pravi i prez denq. zaspiva mrejata i trqbva ili disable\enable ili res ?!?!?!?!

Ne e lo6a ideia tezi koito sa na WIn98 da pomislia da si puskat modemite na LAN karta.Taka si eliminirat problemite vednaj za vinagi i to samo za okloo 4.5-5$.Naistina drivers za SB4100 imat niakakvi problemi s WIN98.Za WIN2000;XP i ME mai dosega nikoi ne sam 4ul da se oplakva ama to ne se znae..... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...