UzITo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 От къде мога да дръпна pplive-линка от първия пост не бачка. А нали ми трябва тази програма за да гледам онлайн. http://www.football-live.hit.bg/ гледаш в ляво всичко е на български . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 От къде мога да дръпна pplive-линка от първия пост не бачка. А нали ми трябва тази програма за да гледам онлайн. http://www.recordstreaming.com/download/pplive.exe пробвай тука тряат ти доста програмки за онлайн мачовете http://www.myp2p.eu/ http://www.football-live.hit.bg/ ей тука разгледай Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 дръпнах пп ливе и пп стреам сега какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 дръпнах пп ливе и пп стреамсега какво? Предполагам си ги инсталирал . Отиваш на един от двата сайта тарсиш мачове събота 9 има неделя и през седмицата ) влизаш и си избираш мач . Показва ти в ляво на таблицата канала , който предава и езика му а отгоре на таблицата програмата си пише . Засичаш водоравно и отвесно и натискаш и чакаш да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Мен на сопкаст не ми зареди добре, та съм на SHTV @ PPStream с идеално качество. И аз го гледах тук.Екстра си беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 След около 10 мин ще почне мача Арсенал - Ман. Юнайтед дайте да се разберем през коя програма и на кой канал да го гледаме да не насича . не вярвам да съм само аз мераклия за гледане на този мач . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 След около 10 мин ще почне мача Арсенал - Ман. Юнайтед дайте да се разберем през коя програма и на кой канал да го гледаме да не насича . не вярвам да съм само аз мераклия за гледане на този мач . видях че ще го дават по ESPN-а през e-televizor или gledai.tv смяташ да го гледаш ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 http://www.football-live.hit.bg/1.htm Избрах SIPTV (анг?) през PPMate тъй като на през тази програма картината е най-добра според мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Ами добре, понеже я нямам, сега ще я инстална и идвам. Аз предлагам през това време да се погрижиш за биричката, че тоя мач ми се струва да е хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Аз съм през SHTV @ PPSTream първия линк. Напоследък PPMate ми е ужасно лагав, по-рано ми беше любимата програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Аз ще зяпам ЕСПН през ТВ-Антс . Айде дано стане добър мач и Арсенал победят. Приятно гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 минах на ESPN през Sopcast , че PPMate ми дава няква грешка и се изключва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 А дават ли мачове от по-долните девизии ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Рядко последно даваха май Лйидс-УБА Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Абе я дайте линк за последната версия на PPStream, че като е пускам ме пита нещо YES/NO и явно иска ъпдейт, ама като дам ЙЕС и ми дава няква грешка на файл update.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Недей да ъпдейтваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Недей да ъпдейтваш Ми нещо не ми предава хубаво. Нещо насича постоянно... миналата седмица като гледах беше ОК... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 някой има ли обяснение на това? тея програми за live stream ги ползвам от бая време, линковете си ги вземам винаги от 1-2 места, но досега такава гяволия не е ставала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Знам, че всички гледате Тотнъм - Манчестър, ама къде е с най-добро качество? Аз гледам от втория линк на ESPN ама е леко кофти качеството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Знам, че всички гледате Тотнъм - Манчестър, ама къде е с най-добро качество? Аз гледам от втория линк на ESPN ама е леко кофти качеството... Ами не знам за другите,но при мен се гледа много добре на първия линк на Шанхай ТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 SopCast ESPN ( англ. ) перфектно си ми е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 някой има ли обяснение на това? тея програми за live stream ги ползвам от бая време, линковете си ги вземам винаги от 1-2 места, но досега такава гяволия не е ставала. Обяснението е NOD32 Антивирусна = Клоунска Най-редовно обикновени файлове биват обявявани за вируси, нищо чудно и тоя случай да е такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Днес най - интересният мач е приятелският между Англия и Испания. Ето линкче: http://www.football-live.hit.bg/1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Имам сериозен проблем със програмите за стрийм.Зареждам линковете от известните вече сайтове,буфера почва да зарежа но ни картина ни звук тръгват...чакам достатъчно да зарежда(20-30 мин го бях оставил)но пак нищо.До онзи ден гледах мачове без проблем днес реших да погледам купа уефа малко и ...йок му Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 някой стриймвал ли е мач от латинска америка? при мен много насича ... на 30 лв. тарифа на евроком съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.