Yorikkk Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 и в крайна сметка някой гледа ли мача нормално...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 айде 1-0 за барса го го рони edit: съдията е на път да изпуисне мача 2-ри жълт и червен за карлош и 2та за оспорване на съдийско решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 стенли ти видя ли 'дузпата' ?? тоя садия може да напише някоя книги в стил фантастика личи му че има фантазия Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 айде 1-0 за барса го го рони edit: съдията е на път да изпуисне мача 2-ри жълт и червен за карлош и 2та за оспорване на съдийско решение Беше директен червен и май нещо друго е казал Карлош на съдията, не е било заради оспорване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Беше директен червен и май нещо друго е казал Карлош на съдията, не е било заради оспорване ми насече ми тогава и видях само като показваше червения и си помислих, че е имало жълт преди това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 имаше и първи картон...не видях 2рия но в мач на такова ниво да извадиш червен картон за оспорване.... незнам къв трябва да си... то се видя че съдията развали мача...преди няколко дни гледахме нещо подобно но без дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ха-ха-тея с 10 души изравниха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 свински многo го плюете ама изравни Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Manchester - Arsenal... Sopcast -> East tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 eee basi i sled uvelichenie pak ne moe se gleda... (dostupna 40 k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 На мен си ми тръгват доста програми на достъпна Пробвай със Сопкаст, даже и CCTV5 тръгва А на TV Ants има доста спортни, които също тръгват, просто трябва търпение да ги налучкаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 На мен си ми тръгват доста програми на достъпна Пробвай със Сопкаст, даже и CCTV5 тръгва А на TV Ants има доста спортни, които също тръгват, просто трябва търпение да ги налучкаш Te trugvat chakam 5 minuti za buffer...gledam 5 sekundi i posle pak bam 10 minuti buffer,za da gledam otnovo 5 sekundi... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Не, нямах това предвид Под тръгват разбирай, че ми вървят без да засичат Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Днес къде ще дават супер-дербито Милан - Интер ? Много се объркаха нещата заради това изтегляне на часа BandSports, Brasilien щяли да го дават от 21:30 БГ време... Сега като си я включа в 19:00 незнам дали ще го пуснат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 абе някой гледа ли уест хем - боро, щото на мен от линка ми отваря някъв тъп бейзбол. кажете откъде да го пусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 абе някой гледа ли уест хем - боро, щото на мен от линка ми отваря някъв тъп бейзбол. кажете откъде да го пусна. http://members.home.nl/boberius/Matches/match5.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 трябва ми pplive link за Виляреал - Арсенал, че не мога да намера нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Хайде някой ако знае да каже по кой канал ще дават световното моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Канал 1 - близко е до акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Хайде някой ако знае да каже по кой канал ще дават световното моля По Канал1 откриването е от 18, а Германия - Коста Рика от 19. В 22 ще дават Полша- Еквадор Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ставаше въпрос за стримове понеже съм на работа по време на първият мач през седмицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 http://ascii-wm.net/ ei tuka davat cqloto svetovno...v ASCII kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Най-готините моменти от световното в 3D - http://www.3dgoals.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 a бе, нещо pplive-а не зацепва ... в смисъл, че изобщо не почва да "набира" (отчита трафик). какво става? т'ва световно ще може ли да се гледа на китайците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 a бе, нещо pplive-а не зацепва ... в смисъл, че изобщо не почва да "набира" (отчита трафик). какво става? т'ва световно ще може ли да се гледа на китайците? pplive напоследък има проблеми със спортните канали.Използвай TVAnts. За повече информация и актуални линкове: http://www.myp2p.eu/ и форумът към него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.