n_ikito Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Здравейте, може ли някои да ми препоръча Ди Джей, от които е бил доволен..но става въпрос за такива които водят сватбени тържества Ако може да дадете и цените им, ще е направо супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 По принцип цената на DJ-ите в мометна за свабта е 120 лева. Наскоро се наложи да питам няколко познати и всички казаха тази цена . Мога да ти препоръчам някой . Ако те интересува пиши ми едно ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 И мен ме интересува. Ще кумуваме на 20.08 и искам да направя много щателен подбор на диджея. netrootbg, моля, дай няколко телефона да се свържа и да поговоря с хората. За 120 лв надали някой ще седне да прави специална плей-листа, но поне да мога да си избера от няколко алтернативни. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.