Jump to content
BulForum.com

Къде е най-хубаво? Пловдив? София? Варна?

AssassiN

Къде ви харесва най много? Къде искате да живеете?  

318 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply
С такова убеждение си останал ти, защото живееш в Пловдив. Аз пък да ти кажа, че Пловдив се слави като най-купонджийския град. Особено хората от Кичук париж. :P

Да ве купонджиийски :wacko: Тия дни след 10-11 часа все едно е паднала бомба жив човек няма...

Мухахаха, много весела тема се е заформила тука. На всички "местни патриоти", които се заблуждават, че Пловдив е "Top of the list", ще кажа следното:

Родил съм се в Пловдив преди повече от 36 години, но никога града не е представлявал толкова жалка гледка. За възможности за сериозна работа е просто смешно да се говори. В града вирее само алъш-вериш в стил Капалъ-Чарши. Ако махнете тъмните очила и се опитате да видите действителността такава, кавато е - ще видите, че Пловдив беше превърнат в последните години в град със затихващи функции. Мухахахаха, заведения, кръчми - пълна скръб. В Пловдив дори нормални забавления не могат да се намерят, всичко е селяния до шия. Никакво разнообразие. София и Варна в сравнение с Пловдив съвсем спокойно може да се каже, че са в друга държава.

Това е. Погледнете спокойно реалността такава каквато е, а не плескайте глупости, само защото на вас ви се иска да е така. И на мен ми се иска - ама други умни глави това са направили с родния ни град. Излезте малко извън махалите, поразходете се насам-натам, може и да ви просветне нещо.

golata istina...

С такова убеждение си останал ти, защото живееш в Пловдив. Аз пък да ти кажа, че Пловдив се слави като най-купонджийския град. Особено хората от Кичук париж. :P

Хахахахахаа....... Просто няма да коментирам.... хахахахахаххахахахахаха

Вярно е. Марково вече стана село на богаташите.

Бе и селото на космонафтите да стане, пак си мирише на обилна оборска тор откъдето и да минеш... :ghost

Да ве купонджиийски :wacko: Тия дни след 10-11 часа все едно е паднала бомба жив човек няма...

Ми хората отиват на море, какво искаш. А не като Софианци да се натягат да работят и да нямат време за отпуска. :P
Хахахахахаа....... Просто няма да коментирам.... хахахахахаххахахахахаха

Еми можеше да си замълчиш тогава.
Бе и селото на космонафтите да стане, пак си мирише на обилна оборска тор откъдето и да минеш...  :ghost

За марково, незнам къде си обикалял, но не е омирисано цялото в тор. ;) И за него ставаше въпрос че богатите отиват да живеят там, защото е по-спокойно. Всеки с предпочитанията си.

Ми хората отиват на море, какво искаш. А не като Софианци да се натягат да работят и да нямат време за отпуска. :P

Е за това София ще се развива, а пък Пловдив ще затъва :Р

И за това Пловдив ще се слави с това, че хората в него знаят как да се забавляват най-добре в цяла БГ. ;)

И за това Пловдив ще се слави с това, че хората в него знаят как да се забавляват най-добре в цяла БГ. ;)

Оле не мога да повярвам че даже и го повтори... Стига бе, ще ти се смеят хората...

Я сега, ама сериозно... Ти ходил ли си в София и колко време си седял там и къде си излизал???

1.София

2.Варна

3.Бургас

4.Стара Загора

...

8.Пловдив

Аре Peace от мен.Който каквото му харесва.

Е стига ве вие пък вече тотално ни забихте, че сме назад, сме, ама едвали чак на осмо място... :wacko:

Абе в Пловдив,ама тея гангстери дето рушат всичко(кошчета,игрища,чешми) и т.н. да са вкарват в затвора...всичко да си е по-мястото...Улиците да се оправят...да се строят яки сгради...да се поддържат старинните неща...това е...

Който където си живее там му харесва най-много,защото там са му приятелите и е привикнал...

И за мене Пловдив е най-доброто място за жовот, за София няма да казвам защо не ми харесва(правил съм го в 100 други теми), а Варна по принцип не ме кефи, хората там са много точно, ама, ако го нямаше морето нямаше да може да се опре и на малкия пръст на Плд.

Пловдив ако вложи пари примерно в Римския стадион може да си ги възвърне многократно, ама мнооогократно. Ама кой да са захане с тая работа ...

Е закво да влагат, като има стотици по-изгодни кокалчета за глозгане, където даже не трябва и да се влага ;) Тука управата ни е просто отвратителна, ония ден който е гледал по ПОТВ заседанието на общинарите трябва да му е станало ясно какви келеши ни управляват града.

Чесно казано друг град като Пловдив не случайно е на над 2000 години. Намира се на стратегическо място. Пътя от близкия изток към европа. Друго има огромна прилика с Рим. Атмосферата е вълшебна поне аз така го чуствам. Чесно казано след като си живял в Пловдив неможеш да свикнеш с никой друг град в България. Пловдивчани могат да потвърдят. :D Абе Пловдив Rulzzzzz :punk

И за мене Пловдив е най-доброто място за жовот, за София няма да казвам защо не ми харесва(правил съм го в 100 други теми), а Варна по принцип не ме кефи, хората там са много точно, ама, ако го нямаше морето нямаше да може да се опре и на малкия пръст на Плд.

Точен както винаги ;)

Абе в Пловдив,ама тея гангстери дето рушат всичко(кошчета,игрища,чешми) и т.н. да са вкарват в затвора...всичко да си е по-мястото...Улиците да се оправят...да се строят яки сгради...да се поддържат старинните неща...това е...

Който където си живее там му харесва най-много,защото там са му приятелите и е привикнал...

Чесно казано друг град като Пловдив не случайно е на над 2000 години. Намира се на стратегическо място. Пътя от близкия изток към европа. Друго има огромна прилика с Рим. Атмосферата е вълшебна поне аз така го чуствам. Чесно казано след като си живял в Пловдив неможеш да свикнеш с никой друг град в България. Пловдивчани могат да потвърдят. :D  Абе Пловдив Rulzzzzz :punk

Точен както винаги  ;)

Наивни, както доста често... Свалете розовите очилца! Опа, пардон вие не можете още... Но нищо, някоя и друга година ще мине, ще почнете да се опитвате да си намерите живота в този град и ще осъзнаете някои работи. Ако ли пък не.... много жалко за вас...

Само, че въпроса на темата, която ти си пуснал беше "Къде е най-хубаво", а не къде има най-голяма перспектива. И май никой не се осеща. Едно е да си мечтаеш да си живееш някъде защото ти харесва повече, друго е да живееш някъде другаде защото има по-големи перспективи. Почти никога двете неща не съвпадат. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...