weasel Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 трябваше да има избор "Бургас" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 трябваше да има избор "Бургас" <{POST_SNAPBACK}> you got it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 И аз ако имах възможност да избирам бих избрал Бургас!!Града е много спретнат хората са добри и се намира и добра работа с добро заплащане Също така има и море което ме привлича най-вече защото обичам да ходя за риба Не че немога да ходя и по-реки както го правя но на морето има друга екзотика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Да не беше тоя шибан, гаден, потен, лепкав месец Август, Пловдив щеше да е 8 по шестобалната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Много ми се искаше да посоча Пловдив. За съжаление съм съгласен с това което AssassiN казва. За съжаление бизнеса тук е зле, но и не бих отишъл в София по ред причини, някои от които вече изброихте. Остава Варна, и затова гласувах за нея въпреки че никога не съм бил там но поне от това което слушам за живота там.. почвам да се замислям дали не е някакво компромисно решение ще видим... ще поживеем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 В сърцето ми няма място за друг град освен ПЛОВДИВ. PS: Абе мамичката му д***а, защо сте сложили Варна като втори избор в анкетата след София?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 И аз ако имах възможност да избирам бих избрал Бургас!!Града е много спретнат хората са добри и се намира и добра работа с добро заплащане Също така има и море което ме привлича най-вече защото обичам да ходя за риба Не че немога да ходя и по-реки както го правя но на морето има друга екзотика <{POST_SNAPBACK}> Yeah тука сме на едно мнение бтв Поздрави от Бургас ся съм там и си пека дупето Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 В София....не е за живеене-там е за на гости,за 2-3 дена,но не искам да живея там-сигурно ще полудея Пловдив...Градът е тъп.Дори да живея тук...Хора,обяснете ми-кое харесвате в града си?Няма къде да се отиде.Никога няма концерти в Пловдив(а ако има то те се провалят )Мръсно е.Да продължавам ли?Но все пак си го обичам. Трудно ще ми е да свикна да живея другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 В София....не е за живеене-там е за на гости,за 2-3 дена,но не искам да живея там-сигурно ще полудеяПловдив...Градът е тъп.Дори да живея тук...Хора,обяснете ми-кое харесвате в града си?Няма къде да се отиде.Никога няма концерти в Пловдив(а ако има то те се провалят )Мръсно е.Да продължавам ли?Но все пак си го обичам. Трудно ще ми е да свикна да живея другаде <{POST_SNAPBACK}> В Пловдив има най-много места (не заведения!), на които да прекараш времето си - тепета, гребна база и в околностите на града има доста хубави неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 И най-много чалга барове има JDFU,във всеки град има подобни места, на които можеш да си изгубиш времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 И най-много чалга барове има JDFU,във всеки град има подобни места, на които можеш да си изгубиш времето <{POST_SNAPBACK}> Не е вярно... даже един Планета Пайнер клуб нямаме... А иначе по темата и аз бих живял в София, защото просто там има много по-голямо поле за изява и развитие... Пък и Пловдив вече ми писна, а съм още на 17 - ебати главната 5 добри заведения на кръст... Ми то в Пазаджик главната е по-хубава от нашта 4-5 дискотеки пълни със селяни които са отишли там за да се надуват и бият, а не да си правят шоу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не е вярно... даже един Планета Пайнер клуб нямаме... Няма да е дълго време така . А може и още чалга изненади да има . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Естествено,ч е Пловдив. Не го казвам само, зьщото живея тук. Просто каквото и да си говорим това си е най-якия град. Има най-много забележителности!!!И ваобще тук си е идеално!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 5. Друг град - Маями, Флорида Стойте си в селска България вие, аз ще отскоча за няколко години до братята хамериканци Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Искаш да кажеш братята мексиканци, кубинци и други латинота :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 5. Друг град - Маями, Флорида Стойте си в селска България вие, аз ще отскоча за няколко години до братята хамериканци <{POST_SNAPBACK}> Ако имаме право и на такъв избор бих живял в NEW YORK city Стефане ми по-добре латинота отколкото мангали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не мога да повярвам, че София има 6 гласа. Който е гласувал за нея, начи нищо не разбира от живот. Ся отиам там да уча и ще уча 5 години в тоя шибан град. Много е шибан! Отивам там само защото има работа и защото сичките пари на държавата са там. Иначе е ужасно място за живот, ужасно! Ще се надявам за вбъдеще да мога да се върна в Пловдив и да работя online за някоя софийски фирма ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Кое му е толкова шибаното Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не мога да повярвам, че София има 6 гласа. Който е гласувал за нея, начи нищо не разбира от живот. Ся отиам там да уча и ще уча 5 години в тоя шибан град. Много е шибан! Отивам там само защото има работа и защото сичките пари на държавата са там. Иначе е ужасно място за живот, ужасно! Ще се надявам за вбъдеще да мога да се върна в Пловдив и да работя online за някоя софийски фирма ... <{POST_SNAPBACK}> Ами народът чул, че дават много пари и айде "там е най-хубаво". Не всичко е пари, приятелю, както се пееше в една стааричка песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Кое му е толкова шибаното <{POST_SNAPBACK}> Начинът на живот! Забързаността, неспокойствието, атмосферата, колите, престъпността, отношнието на хората .. бе супер мноо се доближава до американците (в тази насока). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Начинът на живот! Забързаността, неспокойствието, атмосферата, колите, престъпността, отношнието на хората .. бе супер мноо се доближава до американците (в тази насока). <{POST_SNAPBACK}> Е ти сега отиваш, тоест още не си поживял там и шест месеца и вече познаваш начина на живот, атмосферата, неспокойствието, отношението на хората... Браво. Айде поживей пък тогава пак ще го обсъдим. Специално начина на живот пък е в пъти по- от колкото в Пловдив. Забързаността и неспокойствието са навсякъде пък - ако искаш спокоен живот - отивай на село. Отношението на хората - е това вече ми омръзна да го слушам. Не разбрахте ли, че в София на никого не му пука от къде си? Поради простата причина, че преобладаващата част от населението на столицата е отвън. Аз ти гарантирам на 1000% как още след втората година учене тук и няма и да искаш да чуеш за връщане в Пловдив... ама сам ще се убедиш де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 И аз ако имах възможност да избирам бих избрал Бургас!!Града е много спретнат хората са добри и се намира и добра работа с добро заплащане Също така има и море което ме привлича най-вече защото обичам да ходя за риба Не че немога да ходя и по-реки както го правя но на морето има друга екзотика <{POST_SNAPBACK}> Бургас е просто Beta версия на Варна...няма място за сравнение. Половината град е Нефтохим, плажа не става за нищо... Да не беше тоя шибан, гаден, потен, лепкав месец Август, Пловдив щеше да е 8 по шестобалната... <{POST_SNAPBACK}> Това далеч не е единствения кусур на града ни... В сърцето ми няма място за друг град освен ПЛОВДИВ. PS: Абе мамичката му д***а, защо сте сложили Варна като втори избор в анкетата след София?!? <{POST_SNAPBACK}> Поради причини, които съм изложил в предните постове. Наредил съм ги по икономическо състояние. В София....не е за живеене-там е за на гости,за 2-3 дена,но не искам да живея там-сигурно ще полудеяПловдив...Градът е тъп.Дори да живея тук...Хора,обяснете ми-кое харесвате в града си?Няма къде да се отиде.Никога няма концерти в Пловдив(а ако има то те се провалят )Мръсно е.Да продължавам ли?Но все пак си го обичам. Трудно ще ми е да свикна да живея другаде <{POST_SNAPBACK}> И на мене ще ми е трудно, но ако имам възможност - тръгвам... Това съвсем не означава че не си обичам Пловдив или пък че като отида в София и ще започна да се правя на 10-то поколение софиянец и да ме е срам че съм роден в Пловдив. Съвсем НЕ! Просто искам да живея по-добре! В Пловдив има най-много места (не заведения!), на които да прекараш времето си - тепета, гребна база и в околностите на града има доста хубави неща. <{POST_SNAPBACK}> Само че всички тези места, са запуснати, зле стопанисвани и ако продължават така нещата до 10 години няма да приличат на нищо... Относно околностите... Повечето са места за пушене на макина, но нищо... Около София и Варна също има хубави места, смятам няма да отречеш... EDIT: ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ДА ОБОСНОВАВАТ ГЛАСА СИ СЪС НЯКАКЪВ ПОСТ! ВСЕ ПАК ЦЕЛТА НА ТОЗИ POLL БЕШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ПОЛЕМИКА, А СЕ ПОЛУЧАВА СПОР МЕЖДУ 4-5 ЧОВЕКА ПРИ НАД 70 ГЛАСУВАЛИ. МОЛЯ, КОГАТО ГЛАСУВАТЕ, ПОДПЛЪТЯВАЙТЕ МНЕНИЕТО СИ С НЯКАКВИ АРГУМЕНТИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 ПЛОВДИВ!!!Все пак тук съм израстнал,но не само заради това ме кефи!Даже според мен е трябвало навремето така въпросният Пловдив да е станал столица, щото хем е бил голям, хем е бил в центъра на България(горе-долу де)!Доколкото за София ходил няколко пъти и не ми е направила голямо впечатление!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Естествено,ч е Пловдив. Не го казвам само, зьщото живея тук. Просто каквото и да си говорим това си е най-якия град. Има най-много забележителности!!!И ваобще тук си е идеално!!! <{POST_SNAPBACK}> Доста неаргументирано твърдение. И мен ме кефи Търново, но там също няма хляб... Като направя няколко милиона може и да се заселя някъде, където ме "кефи", но дотогава - там, където имам перспектива да изкарам повече пари... 5. Друг град - Маями, Флорида Стойте си в селска България вие, аз ще отскоча за няколко години до братята хамериканци <{POST_SNAPBACK}> Не е селска България, ами българите са селяни и още дълги години ще страдат от комплексирания си посткомунистически балкански манталитет Не мога да повярвам, че София има 6 гласа. Който е гласувал за нея, начи нищо не разбира от живот. Ся отиам там да уча и ще уча 5 години в тоя шибан град. Много е шибан! Отивам там само защото има работа и защото сичките пари на държавата са там. Иначе е ужасно място за живот, ужасно! Ще се надявам за вбъдеще да мога да се върна в Пловдив и да работя online за някоя софийски фирма ... <{POST_SNAPBACK}> Поживем...повидим.... Ще прекараш там година-две, друга песен ще запееш... Освен разбира се ако си толкова тесногръд, че и да ти харесва - ти пак да го плюеш, да не би пък да ти вземат "пловдивБкото гражданство" и да забравиш думата "майна"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ако имаме право и на такъв избор бих живял в NEW YORK city Стефане ми по-добре латинота отколкото мангали... <{POST_SNAPBACK}> Верно си е : )Аз затова ако ходя ще гледам да е някъде, където няма негри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.