Jump to content
BulForum.com

Къде е най-хубаво? Пловдив? София? Варна?

AssassiN

Къде ви харесва най много? Къде искате да живеете?  

318 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Аз не знам какви са ви представите за "бързоразвиващ се град".

Може би да се удвои по население за 10 години?

Щото строителство в Пловдив не липсва.

Помня много добре преди 7-8 години какво беше на бул. България след Английската - нямаше никой - вижте сега!

Не е зле Пловдив.

Не бих казал, че Пловдив не се развива.Не е като Каварна, но все пак мисля, че до няколко години градът ще има съвсем ново лице.В момента е едва ли не като Берлин след войната, където и да отидеш строежи.Примерно по центъра.Главната е нова (и по-гадна според мен де) направиха нов търговски център, който си заслужава да се види.Подлезът-тоалетна на съединение е обновен, както и този до Понеделник пазара в момента се работи по този до Тримонциум.На Отец Паиси вместо паркинг с 5-6 казана за отпадъци има бензистен и други сгради на тази улица също са в ремонт.Имаме си грозен, но закрит пешеходен мост, а този на Герджика е в ремонт.Сергиите по Капитан Райчо са заменени от 2 търговски центъра, които до година-две ще са работещи."Постройките" по спирките се заменят и изобщо по мое мнение не след дълго градът ще е обновен.

(това е от гледна точка на строителството и е само по мои наблюдения)

Аз лично се надявам да остана да живея тук.Също и във Варна съм навит, но не познавам града добре.

И какво те грее новата главна или някой от 12414те търговски центъра? Отвори един вестник с обяви от Пловдив и кой да е от другите градове и ще видиш къде е развитието...

Не ставаше ли дума за това, къде ни е най0хуабво. Темата се е превърнала в "кой град е най-добре развит икономически?" Аз съм от Бургас! Любимите ми градове освен него са Пловдив и В.Търново. Уча в София, но никак не я харесвам.

Най-ми е хубаво да съм на път... :punk

/vagabond

Ква е тая глупост че Пловдив бил кочина? :angry1 В Пловдив ли седяха камарите с боклуците по контейнирите и Пловдив ли няма сметище?Специално в буквалния смисъл София е най-голямата кочина в България.

Пловдив е най-страхотният град в България за живеене,но възможностите за работа и развитие са по-малки в сравнения със София.По тази причина от следващата седмица се местя да работя няколко дена в София.Проблемът ще е,че любимият ми Пловдив ще ми липсва,но какво да се прави :cry

Xa u4udvam se kak ima tolkvoa mn glasove za Varna :blink:

Plajovete sa mrusni i pusti.

Vodata ne stava za piene(pone na men ne mi ponasq i kato otida lqtoto 15dena na mineralna voda)

Govori se mn meko daje me drazni kato gi 4uq kak govorqt vuv Varna :lol:

A da i nai gnusnoto prokletata kanalizaciq se vliva(uj pre4isteni vodi de) v moreto na su6tiq tozi plaj na koito si oti6al da se 4ipne6(kato govorim za ko4ini)!!!!

I nqma koi znae kolko pove4e realizaciq za rabota pred Plovdiv.

Xa u4udvam se kak ima tolkvoa mn glasove za Varna :blink:

Plajovete sa mrusni i pusti.

Vodata ne stava za piene(pone na men ne mi ponasq i kato otida lqtoto 15dena na mineralna voda)

Govori se mn meko daje me drazni kato gi 4uq kak govorqt vuv Varna :lol:

A da i nai gnusnoto prokletata kanalizaciq se vliva(uj pre4isteni vodi de) v moreto na su6tiq tozi plaj na koito si oti6al da se 4ipne6(kato govorim za ko4ini)!!!!

I nqma koi znae kolko pove4e realizaciq za rabota pred Plovdiv.

Verno e, ama e got, stava kupon, osven tova samo na 10-15 minuti pyt s kola ot varna ima prekrasni mestenca, a i Zlatnite sa nablizo. Imam mnogo priateli tam i hodia vsiako liato. Ina4e moga da dobavia, 4e sa mnogo krivi selianduri pove4eto hora tam, a mekoto si e mnogo meko...

Така кат гледам как са е откроил моя избор(Пловдив ест)малко ми напомня на МПО, обаче поне има закво :)

Ами естествено че ще е такъв резултата след като 95% от гласувалите живеят в Пловдив и почти всички искат да са до г*за на родителите си... То ако се направи едно такова гласуване в Цалапица ще излезе че там е най-хубаво да живееш... :wacko:

Ами естествено че ще е такъв резултата след като 95% от гласувалите живеят в Пловдив и почти всички искат да са до г*за на родителите си... То ако се направи едно такова гласуване в Цалапица ще излезе че там е най-хубаво да живееш... :wacko:

Ми остава да започнем да си оплюваме и града то като се е почнало... Пловдив е града!

Аххх ако не се бьркам тва е Пловдивски форум!!?!?! има ли смисьл от тая тема :) Иначе дори и да сьм от другаде ПЛД е Наи-якият грат в БГ за мене :)

• 6 months later...

Гласувах за град Пловдив,разбира се.Гласувах така,не само защото съм роден и живея тук,а и поради ред причини: Пловдив е вторият по големина град в БГ,втория по численост на населението.Сигурен съм,че от първия пост в тази тема до сегашния момент градът ни е мръднал доста в положителна насока.Ден след ден градът ни се разраства,главната улица бе подновена,текат много ремонти из града.Пловдив без съмнение е един от най-красивите БГ градове.Имаме тепета,потънали в зеленина,имаме голяма река,имаме гребна база и чудесен парк около нея.Родопите са на 10 мин път с кола.Градът има уникална архитектура - най-разчупена и симпатична в България.Има много добра алтернатива за реконструкция на спортна база Локомотив (дай Боже това да се случи с всички спортни бази в града,както и стадион "Пловдив"-най-голямият в България).Тук в Пловдив работа има за всеки,стига да знае какво иска и да умее да гони целите си!!!Имал съм "честта" да живея в София.Столицата ни има европейски вид единствено и само в центъра(един тесен кръг с център храм-паметника Св.Александър Невски примерно..).В останалата си част София е сив,мръсен,прашен и отегчителен град,пълен с шофьори-идиоти които лашкат яко по столичните дупки(за съжаление дупки има в цяла БГ,включително Пловдив,да се надяваме,че след 2007г това ще се промени..).Борисовата градина е една отвратителна тъмна и мръсна джунгла,сравнена с нашата градска градина.Дори Витоша е превърната в бунище.В София е страшно да се върви нощем пеш по улиците,казвам го като мъж,а за жена не мога и да си представя...Иначе,като начин на живот,софийският е сходен с пловдивският-живота на големия град,изпълнен с неизбежните проблеми.Наистина кметът ни е "бавен",но в перспектива Пловдив неизбежно ще си върне второто място след София в икономическата класация на България.Градът ни е пълен с млади и перспективни хора,които обичат това място и ще продължат да го развиват.Пловдив управлява :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...