noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ба има мен , тук всичко е заредено с всякви спомени няма начин чувставата и изживяванията да не те карат да трепнеш при мисълта за филибето Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Има, има <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Който ми говори че в Пловдив няма забележителности да ме извинява!!Във Варна кво има едно море!Другото ми било морска градина делфинариум,пристанище се свързано с морето!1Ако го няма морето ВАРНА няма нищо докато и без море в Пловдив си има много забележителности!! Още един довод че Варна е смотан град!!Зимата като заваля снега и там останаха като в дивия запат изолирани от света!! Аз в Пловдив не съм видял да не можем да мръднем от града зимата или пък да нямаме ток заради огромни преспи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Който ми говори че в Пловдив няма забележителности да ме извинява!!Във Варна кво има едно море!Другото ми било морска градина делфинариум,пристанище се свързано с морето!1Ако го няма морето ВАРНА няма нищо докато и без море в Пловдив си има много забележителности!! <{POST_SNAPBACK}> Даже и морето не е забележителност, защото отидеш на 10 км на юг от Варна - море, на 20 км на юг - пак море, на 30 км на юг - А! Отново море. Девизът на Варна трябва да е "От нищо - нещо" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ъъъ,десет дискотеки в софия?гет риил... софия е познавам,но само най-бегло. Vewy well, I'm hunting wabbits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Уважаеми Phoenix, за теб и за другите обезумели почитатели на Варна ще дам няколко линка:1) Отворете следващите два линка, превключете няколко пъти между тях с алт и таб и тогава говорете Пловдив или Варна е по-голям по площ и кой от двата града е по-гъстонаселен http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7564f263...lname=&grid=m5k http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=52501c2f...lname=&grid=m5k 2) Следващият линк е за тези, които се колебаят кой е втория по големина град: http://www.grao.bg/tna.html <{POST_SNAPBACK}> Да но на средна работна заплата Пловдив е доста назад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Да но на средна работна заплата Пловдив е доста назад... <{POST_SNAPBACK}> от София? да, по-назад е.. но е и по-назад откъм цени на жилища, наеми, храна и други немаловажни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 ако може пловдив да се принесе на море да доидат софииските зплати и да е вечно лято ще е номер едно ПЛОВДИВ но аз за сега оставям за СОФИЯ;(и разликата не е само в заплата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Мраза го тоя шибан град Пловдив и ако не е работата ми ще го напусна заради приятелката ми и отивам към морето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Мраза го тоя шибан град Пловдив и ако не е работата ми ще го напусна заради приятелката ми и отивам към морето. <{POST_SNAPBACK}> Хм.. иска ми се след време да отида и да поживея във Варна. Стига да има работа като за мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Глупава тема на всеки му е най-хубаво там от кадето е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Глупава тема на всеки му е най-хубаво там от кадето е. <{POST_SNAPBACK}> Е, не е точно така... Ако цял живот си бил в Пловдив, няма да ти е такъв кеф да живееш само тук. Ще ти е по-интересно да отидеш например в София, докато не свикнеш и с нея. Варна също е хубав град и ако се изключи прекалено мекия говор, става идеално място за живеене. Всеки гред си има своите плюсове и минуси. Аз бих живяла и в трите, но съм сигурна, че София най-бързо ще ми омръзне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Е, не е точно така...Ако цял живот си бил в Пловдив, няма да ти е такъв кеф да живееш само тук. Ще ти е по-интересно да отидеш например в София, докато не свикнеш и с нея. Варна също е хубав град и ако се изключи прекалено мекия говор, става идеално място за живеене. Всеки гред си има своите плюсове и минуси. Аз бих живяла и в трите, но съм сигурна, че София най-бързо ще ми омръзне. <{POST_SNAPBACK}> Защо пък София най-бързо да ти омръзне Там има най-много хора, най-много перспективи, най-много барове и дискотеки, въобщо по най-много от всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 блахахах абе вие виждали ли сте варна уе хахах ...бахти колко води пловдив чак смешно ми стана :/ като влизаш пловдив все едно влизаш в някакво село ...да не говорим за миризмата дето те лухва и да не говорим са сртуените блокове....може да сме най-хубавото село ама съвсем не сме най-хубавия град....Варна си е друго нещо , като влизаш в града сичко си е като хората и сичко е както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Защо пък София най-бързо да ти омръзне Там има най-много хора, най-много перспективи, най-много барове и дискотеки, въобщо по най-много от всичко... <{POST_SNAPBACK}> Тука упрек за личното ми становище и усещане ли долавям? Ей, това съм си аз и ще ми омръзва всичко, което аз се искам! Ти ако искаш ходи и на Айфеловата кула да живееш, щото е по-близко до облаците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Глупава тема на всеки му е най-хубаво там от кадето е. <{POST_SNAPBACK}> Ако прочетеш поне малка част от мненията в тази тема, ще забележиш, че си много далеч от истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Тука упрек за личното ми становище и усещане ли долавям? Ей, това съм си аз и ще ми омръзва всичко, което аз се искам! Ти ако искаш ходи и на Айфеловата кула да живееш, щото е по-близко до облаците. <{POST_SNAPBACK}> Аве ти си усещай квото искаш, просто зададох въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 София - mi... dobre pari ima perspektiva ima, tam da rabotq dobre ama da si izjiveq jivota v taq SELQNIQ deto vseki ot neznam si koe selo sa domaknal dam emi tva nqma da stane MAINA! a i vazduha tam ne stava! Sofiq stava edinstveno za rabota i za studentite ve4er na kupon4eta tova e... *** Варна - ohaaaa lqtoto morence ala bala jeni qki kuponi kef mainaaaa... ami zimata ?? nqmaaaa ni6tooo pustotaaaaa tc ne stava za jiveene i... *** Бургас - tozi grad ne6to ne mi sa vpisva... *** Emi... are sega setete sa kade e hubavo da se jivee s cqloto si bade6to semeistvo celogodi6no, toest i prez lqtoto da ti e hubavo i prez zimata da ti e hubavo, a ne sezonno i da sa 4udi6 posle kvo da prai6... abe koi li e tozi celogodi6en nai-krasiv grad MAINA ?!?!?!?!?!?!??! Mislq 4e vsi4ki znaete otgovora ... MAINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 София - mi... dobre pari ima perspektiva ima, tam da rabotq dobre ama da si izjiveq jivota v taq SELQNIQ deto vseki ot neznam si koe selo sa domaknal dam emi tva nqma da stane MAINA! a i vazduha tam ne stava! Sofiq stava edinstveno za rabota i za studentite ve4er na kupon4eta tova e...*** Варна - ohaaaa lqtoto morence ala bala jeni qki kuponi kef mainaaaa... ami zimata ?? nqmaaaa ni6tooo pustotaaaaa tc ne stava za jiveene i... *** Бургас - tozi grad ne6to ne mi sa vpisva... *** Emi... are sega setete sa kade e hubavo da se jivee s cqloto si bade6to semeistvo celogodi6no, toest i prez lqtoto da ti e hubavo i prez zimata da ti e hubavo, a ne sezonno i da sa 4udi6 posle kvo da prai6... abe koi li e tozi celogodi6en nai-krasiv grad MAINA ?!?!?!?!?!?!??! Mislq 4e vsi4ki znaete otgovora ... MAINA <{POST_SNAPBACK}> варна ...няма такова нещо като пусатта ...единствения минус са ветровете такова животна като пустота НЯМА Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 варна ...няма такова нещо като пусатта ...единствения минус са ветровете такова животна като пустота НЯМА <{POST_SNAPBACK}> Няма викаш??? Я си спомни зимата на 2004 срещи 2005 ко стана!!Варна откъсната от света никви коли ,рейсове по улиците заради преспите.Пътищата към Варна затворени някъде и ток нямаше.Тва ако не беше пустота незнам какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Не харесвам нито един от изброените градове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibrakadabra Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 uhaaaaa Plovdiv vodi =0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Темата все пак е във форум в който влизат предимно пловдивчани. Предполага се че Пловдив ще води. Лично според мене Пловдив е най-зле развиващия се град от изброените по-горе. Някой ден може да се оправи, но не е ясно точно кога ще стане това. А и на мене лично не ми пука кога ще се оправи. Махнах се от тоя скапан град и не искам да ми се налага някой ден да се връщам в него. Прекалено много са причините за мнението ми. Гласувах за Варна, тъй като в момента го смятам за доста добре развиващ се град, който гони София доста упорито като растеж. Самата София също не е никак зле. Бургас е малко встрани, но от видяното преди 2 години там също се работи изключително качествено по развитието на града. Пловдив си беше и си остава кочина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Е много ясно , че най-много гласове ще има за Пловдив след като тук 80% от хората са пловдивчани И аз мисля , че е Пловдив и за него си и гласувах PLOVDIV FOREVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.