Guest Phoenix Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Че не е ли А в Варна от 1 000 000 през лятото и незнам колко бара - остават 300 000 и колко бара ? К'во въобще коментирате тая тема незнам , че чак и аз се забърках <{POST_SNAPBACK}> Ами до колкото знам във Варна САМО ПРЕЗ ЛЯТОТО работят 21 ЛЕТНИ дискотеки, които през зимата са затворени. За през зимата си имат още толкова "затворени" А в Пловдив (2рия по големина град в България) няма и 10, които работят целогодишно и в по-голямата част от времето са полу-празни Точно за нощен живот Пловдив изобщо не може да се сравнява с Варна, без значение през коя част от годината е... Препоръчвам на многознайковците първо да идат и да видят какво е, после да пообиколят още поне 5 по-големи града в България и накрая да седнат да пишат къде е по-хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ами пообиколил съм по-големите градове в България и мога да ти кажа че в София си е най-добре във всички аспекти - нощен живот, перспектива, оживеност... А колкото до Варна аре иди някой път извън летния сезон и ми кажи колко е яко, щото аз бях тоя март и беше суупер умряло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Мога ли да кажа неколко стотин пъти "ВАРНА!!!"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Е незнам пък какво и харесвате на Варна!!На мен ми е тъпо там!!Някой каза че хората били много добрички незнам си там какви!!Е аз пък не забелязах такова нещо даже отговорно мога да заявя че там са супер студени и нямат никво чуство за роднински отношения и други такива!!Все пак имам братовчедки там и така гадно се държат с мен че не е за разправяне а вие ме убеждавате че хората били хубави!!Или пък майка ми има разни чичовци ли де да ги знам какви са и те същия боклук!!Варненци са студени хора все пак са СЕВЕРНЯЦИ!Още по малко пък им харесвам нощния живот или гадния център!!То може и в Пловдив да е разкопано ама там бях по време на дъжд и как е направен незнам всичката вода от дъжда ми е налива в обувките Бургас си е 100 пъти по яко от тъпата смотана Варна кой каквото да ми говори от бургазлии съм въдял много по-добро от варненци въпреки че са ми и само приятели а не роднини Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Бате, бате... едва ли някой се държи с теб "гадно", само 'щото е от Варна, сеш'ли'се? Явно теб не те кефят хората, аз лично съм видял страшно хубави неща от варненци, да не говорим за варненките Това, че не си попаднал в правилните заведения или пък не разбираш капка от нощен живот си е изцяло твой проблем. Кажи "не ме кефи", а не "там е тъпо". Тъпо е. Сеш'ли'се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Бате, бате... едва ли някой се държи с теб "гадно", само 'щото е от Варна, сеш'ли'се?Явно теб не те кефят хората, аз лично съм видял страшно хубави неща от варненци, да не говорим за варненките Това, че не си попаднал в правилните заведения или пък не разбираш капка от нощен живот си е изцяло твой проблем. Кажи "не ме кефи", а не "там е тъпо". Тъпо е. Сеш'ли'се? <{POST_SNAPBACK}> Незнам дали имаш роднини от там но на мен ми направи впечатление че доброто им държание е само привидно!!Уж са загрижени за теб добрички а в същия момент зад гърба ти могат да говорят сумати неща!!Еми незнам аз мисля че там са хипер студени хора Ами уж те ме водиха незнам си там къде дето било хубаво!!Аз кат ходя за сефте там де да знам къде да ида??Където ме заведат е и ми беше тъпо В Бургас пак ме заведоха ама се разбих!!Бургас РулеЗЗзЗззЗзЗ кой каквото ще да ми пирказва Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Между другото, патентовай ей тая реплика - "То може и в Пловдив да е разкопано ама там бях по време на дъжд и как е направен незнам всичката вода от дъжда ми е налива в обувките" - просто е велика.. Повече от велика, даже.. А това дали някой говори нещо за мен... ами негов проблем си е, аз данък обществено мнение не плащам, а ти? Аз като ходих за сефте там преди 4-5 години също ме заведоха, не че има значение. Дали си отишъл по желание или не - какво значение има? Никакво. Още повече нощните клубове си сменят и имена и собственици доста често, особено там. Забрави, пич. Като те кефи "Бъргас", ходи си ти там, никой не те спира. Идеята ми беше да не скандираш "ВАРНА Е ТЪПА", само защото на теб нещо не ти харесва... или както е в случая ти - теб нещо не те харесват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ами пообиколил съм по-големите градове в България и мога да ти кажа че в София си е най-добре във всички аспекти - нощен живот, перспектива, оживеност... А колкото до Варна аре иди някой път извън летния сезон и ми кажи колко е яко, щото аз бях тоя март и беше суупер умряло... <{POST_SNAPBACK}> Значи искаш да ми кажеш, че през зимата София и Пловдив кипят от живот ли? А за София не ми говори, 8 години и косур съм изживял там и я знам одма - по-малко от 10 са дискотеките, където ходат всички целогодишно... А и ако не беше столица щеше да прилича на гето Бургас също е прекрасен град, но е поне едно ниво под Варна. И да не забравяме, че тези два града имат перспективи за доста солиден бизнес чрез Черно море, особено в демокрацията. Това значи, че ще има повече пари, а това значи, че ще е по-красиво. В Пловдив къв бизнес можеш да развиеш използвайки географското си положение? Никакъв. Имаме един античен театър и Стария град.....и история. Имахме и що-годе хубава Главна улица, ама я изкъртиха и вече месеци наред седи като след бомбандировка... Също така не забравяйте, че Пловдив е най-гъстонаселения град в България, което е друг много важен фактор да го сваля на по-ниско място. За непросветените пуберчета ще обясня, че това става, когато на сравнително малка площ се "наблъскат" повечеко хора. Варна е определено по-голяма от Пловдив на площ и въпреки стотиците хиляди туристи пак си има прекалено много място за всички Не мисля, че има защо да оспорвате очевидния факт, че Варна е най-красивия град в България в момента. За нивото ни на живот и манталитета е просто съвършен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Само да вметна, понеже тази година имах възможност да отида до Варна на почивка за няколко дена с кола. Искам да ви кажа, че това според мен е най-претъпкания град в БГ, може би след София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ami Plovdiv, niamam drygi komentari Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Между другото, патентовай ей тая реплика - "То може и в Пловдив да е разкопано ама там бях по време на дъжд и как е направен незнам всичката вода от дъжда ми е налива в обувките" - просто е велика.. Повече от велика, даже..А това дали някой говори нещо за мен... ами негов проблем си е, аз данък обществено мнение не плащам, а ти? Аз като ходих за сефте там преди 4-5 години също ме заведоха, не че има значение. Дали си отишъл по желание или не - какво значение има? Никакво. Още повече нощните клубове си сменят и имена и собственици доста често, особено там. Забрави, пич. Като те кефи "Бъргас", ходи си ти там, никой не те спира. Идеята ми беше да не скандираш "ВАРНА Е ТЪПА", само защото на теб нещо не ти харесва... или както е в случая ти - теб нещо не те харесват <{POST_SNAPBACK}> Ами същата идея е ти като ми казваш че Варна било най-хубавия град и едва ли не всички трябва да живеем там щото те кефи!!Както ти изказваш това си менение така и аз мога да си казвам че Варна е тъпа.Тъпа си е не ми пука какво мислите мен БУРГАС си ме кефи най-много Варна е кенеф Ходя си в Бургас и си гледам кефа вие си ходете в селската Варна! Да в допълнение се сетих някой други неща!! 1.Хората говорят супер селско като ползват думи като "Туй" "Онуй" "Таквоз" "Доматиту" и дриги подобни!!На всичкото огоре ми говорят и меко!!То не че и аз приказвам правилно ама все пак не звучи така селско.Аз поне си разбирам дефектите път те ми твърдят че говорят правилно 2.Интернета им е супер бъгав!!Имат някви огромни скорости ама имат гаден трафик и трябва да съм някав мазохист да си плашам за интернет и да го ползвам само за ИРЦ щото ми е свършил трафика!!По-добре да съм с по-малка сокорост ама знам че мога си дърпам от където си искам и колкото си искам П.П Тва че съм написал "Бъргас" е чисто техничекса грешка щото ако не си видял на фонетичната копчетата за "У" и "Ъ" са едно до друго така че не се заяждай по този въпрос много добре знам как се пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ами същата идея е ти като ми казваш че Варна било най-хубавия град и едва ли не всички трябва да живеем там щото те кефи!!Както ти изказваш това си менение така и аз мога да си казвам че Варна е тъпа.Тъпа си е не ми пука какво мислите мен БУРГАС си ме кефи най-много Варна е кенеф Ходя си в Бургас и си гледам кефа вие си ходете в селската Варна! Да в допълнение се сетих някой други неща!! 1.Хората говорят супер селско като ползват думи като "Туй" "Онуй" "Таквоз" "Доматиту" и дриги подобни!!На всичкото огоре ми говорят и меко!!То не че и аз приказвам правилно ама все пак не звучи така селско.Аз поне си разбирам дефектите път те ми твърдят че говорят правилно 2.Интернета им е супер бъгав!!Имат някви огромни скорости ама имат гаден трафик и трябва да съм някав мазохист да си плашам за интернет и да го ползвам само за ИРЦ щото ми е свършил трафика!!По-добре да съм с по-малка сокорост ама знам че мога си дърпам от където си искам и колкото си искам П.П Тва че съм написал "Бъргас" е чисто техничекса грешка щото ако не си видял на фонетичната копчетата за "У" и "Ъ" са едно до друго така че не се заяждай по този въпрос много добре знам как се пише! <{POST_SNAPBACK}> Всеки има право на свое собствено мнение. Възпитан съм да уважавам чуждите мнения, дори и да не ми допадат кой знае колко. Ходи си в Бургас, кефи си се там, НО не бъди толкова краен спрямо Варна. Естествено, че говорят на мЙеко, да не би в Бургас да говорят правилно? Или в Пловдив? Или в София? Няма град в България, където да говорят на литературен български и мисля, че това не е критерий за селяния Той поета го е казал: "Разни хора, разни идеали". Но ако спреш да гледаш своите критерии за красив град и се вгледаш във фактите: чисти и подредени улици, изискани и елитни заведения, добронамерени (според мен) хора (местни), уникално поддържана декорация на всички по-големи и архитектурно красиви сгради, паметници, забележителности, сам ще разбереш какво се целя да ти обясня от няколко поста насам Това са факти, които никой не може да отрече. В Бургас някои от тях липсват... В Пловдив да не говорим. София мисля, че не бива да се сравнява поради простата причина, че е столица и просто няма как да не е красив град Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Бате, ти разбираш ли, че като вали, водата му се налива в обувките... как да каже, че Варна е хубав град? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Да в допълнение се сетих някой други неща!!1.Хората говорят супер селско като ползват думи като "Туй" "Онуй" "Таквоз" "Доматиту" и дриги подобни!!На всичкото огоре ми говорят и меко!!То не че и аз приказвам правилно ама все пак не звучи така селско.Аз поне си разбирам дефектите път те ми твърдят че говорят правилно <{POST_SNAPBACK}> М да. И на "мой". А ето и на какъв поздрав се натъкнах наскоро за Варна. И София участва малко, само Пловдив където не са го включили. Но въпреки това, Варна си остава красив град. И въпреки че Phoenix е за Варна, понеже никой не се опита да му каже, колко греши за някои работи и да го поправи, реших да го направя аз. Пловдив (370 хил. ж.) - 53 кв.км Варна (340 хил. ж.) - 29 кв.км Я пак помисли, кой град е на второ място по големина и кой е с по-голяма гъстота на населението (особено пък през лятото), дори и през зимата да е. А главната ще е готова до 1 година. Дори една голяма табела с извинения са ви поставили в началото, какво искате още? Дайте да си караме с пропуканите и с дупки плочки и да не се ремонтира главната, само защото на вас не ви харесва така, а. А за 10-те дискотеки в София, направо ме разби. За това няма да кажа нищо. Тук чаках по-скоро AssassiN или 0v3rm4n да кажат нещо по това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 М да. И на "мой". А ето и на какъв поздрав се натъкнах наскоро за Варна. И София участва малко, само Пловдив където не са го включили. Но въпреки това, Варна си остава красив град. И въпреки че Phoenix е за Варна, понеже никой не се опита да му каже, колко греши за някои работи и да го поправи, реших да го направя аз. Пловдив (370 хил. ж.) - 53 кв.км Варна (340 хил. ж.) - 29 кв.км Я пак помисли, кой град е на второ място по големина и кой е с по-голяма гъстота на населението (особено пък през лятото), дори и през зимата да е. А главната ще е готова до 1 година. Дори една голяма табела с извинения са ви поставили в началото, какво искате още? Дайте да си караме с пропуканите и с дупки плочки и да не се ремонтира главната, само защото на вас не ви харесва така, а. А за 10-те дискотеки в София, направо ме разби. За това няма да кажа нищо. Тук чаках по-скоро AssassiN или 0v3rm4n да кажат нещо по това. <{POST_SNAPBACK}> Не знам от къде си ги измисли тези данни, но аз имам достъп до "най-пресните" от НСИ и без да се задълбочавам в подробности ще ти кажа, че ИЗОБЩО не си прав "Гъстотата" на населението във Варна е само през лятото и то само и единствено заради туристите, които се падат временно пребиваващи По тази логика през лятото София е най-рядко населения град в България Нашата Главна мисля, че трябваше много преди да я изкъртят да и намерат необходимите плочки и ремонта да завърши максимум за 2 седмици. Но не, сега ще се порадваме на мазилка 1 година За 10те дискотеки в София не можах да схвана нещо защо съм те разбил? Може би ти знаеш повече добри и искаш да ги споделиш с нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ъъъ,десет дискотеки в софия? гет риил... а глупостите относно "какъв бизнес можеш да развиеш в пловдив" и "имаме си античен театър и една главна само" говори не само за ниска обща култура,ами и за това колко от часовете по география си проспивал в училище..... разсъжденията ти относно мощтният морски бизнес също са доста повърхтностни,но да не задълбавам по-нататък. аз лично във варна не съм бил,но са ми разправяли,че е красиво. софия е познавам,но само най-бегло.струва ми се готин град и чесно казано няма да имам много против да живея там(макар че предвижването от точка а до точка б е пълен ад,ама някак си и с това се живее). но по черноморието не бих се навил да живея,морският климат зимата ще ме скапе просто. колкото по на юг,толкова по-добре е моето мотто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ъъъ,десет дискотеки в софия?гет риил... а глупостите относно "какъв бизнес можеш да развиеш в пловдив" и "имаме си античен театър и една главна само" говори не само за ниска обща култура,ами и за това колко от часовете по география си проспивал в училище..... разсъжденията ти относно мощтният морски бизнес също са доста повърхтностни,но да не задълбавам по-нататък. аз лично във варна не съм бил,но са ми разправяли,че е красиво. софия е познавам,но само най-бегло.струва ми се готин град и чесно казано няма да имам много против да живея там(макар че предвижването от точка а до точка б е пълен ад,ама някак си и с това се живее). но по черноморието не бих се навил да живея,морският климат зимата ще ме скапе просто. колкото по на юг,толкова по-добре е моето мотто <{POST_SNAPBACK}> Добре, понеже ти си поредния с много висока култура искам да ми кажеш кои са забележителностите на Пловдив и какъв бизнес може да просперира тук Аз не само часовете по география съм проспал, но съм сигурен, че не съм изпуснал кой знае колко много А и интересно ми е щом познаваш София най-бегло защо беше това тъпо включване "ъъъ,десет дискотеки в софия?" ? Може би и ти искаш да ми кажеш повечеко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Не знам от къде си ги измисли тези данни, но аз имам достъп до "най-пресните" от НСИ <{POST_SNAPBACK}> гугъл приятелю. За Пловдив. А ето и информация:Цък За Варна. И малко информацийка Варна е третият по големина град в Република България. Не вярвма за 2-3 години да са се разширили Варна с над 24 кв.км. А това за 10-те дискотеки...Ми то в Пловдив има повече и са посещаеми целогодишно. А за главната...Вече има плочки стоварени там, ако скоро не си бил. Половината са тип павенце. Насявам се че това няма да е основната настилка там, макар че отстрани, наредени изглеждат хубави. ЕДИТ: А бе я го дай този сайт на НСИ да го видим. Ако можем и да им оставяме съобщение колко неграмотни работят там, ще бъде още по-добре. Всеки би трябвало да знае, че Пловдив е втория по-големина град в БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 не е нужно да съм айнщайн,за да ти кажа,че в град с население над 1 милион ще има бая повечко от десет чалгатеки/клубове или както там се водят различни подобни нощтни заведения. казваш,че пловдив няма никакви забележителности-ми прочети малко история,барем научиш че градът е бая старичък,центъра е осеян с разкопки,има си стар град,гребен канал,няколко оцелели тепета и както вече казах-богата история. но основните приоритети на градоуправниците явно не са как изглежда града и затова повечето потенциални забележителности са...незабележими. а относно икономическият потенциал-ха! че панаира малко ли ти е?и при положение,че имахме правителство и градоуправници с гръбнак,нямаше да допуснем софианците да си правят техен си аналог на нашият панаир. юрии гагарин също говори ли ти нещо?пак ако тия в кметството и в правителството не бяхабезгръбначни корумпирани мекотели,гагарин щеше да се отцепи от приватизационният план,касаещ булгартабак. центъра на българия,алооу?имаше планове тук да се строи най-голямото карго летище на балканският полуостров,за съжаление не знам какво е станало с тези намерения,но подозирам... селскостопански рай?тракия,друже,тракия.още древни автори са споменавали колко е благодатна и плодородна земята тук въобще не сме толкова назад,колкото ти се струва,най-вече поради това,че 'морски бизнес' въобще не е достатъчно,да прати варна с едни гърди напред пред пловдив. морски бизнес и търговия е доста широко понятие,но пропускаш покрай ушите си факта,че там действа доста голяма част от сенчестата икономика,и за да започнеш да си връткаш фирмички и прочее глупости ще ти трябва доста силна гърбина. впрочем,май някой го спомена вече това освен това варненци си имат доста стабилно кметче,вече 6-та година май,което въпреки,че е някъв грозен комунист,се е понагърбил със задачата да превърне градът в това,което би трябвало да бъде,а именно-курорт най вече. а тук наште подлоги си барат ташковците по цял ден,и както вече каза,резултатът е налице-ще ходим по прахоляците на главната още поне година.да не споменавам,колко време бе необходимо да се завърши пешехдният мост,нито пък това,че се получи нещо екстремно грозно,но кои ли знае какви далавери са въртяли пак лайнометите. както и да е-с добро желание градът може буквално да цъфне,но и в този си вид не е чак толкова зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Tam kadeto e rabotata ti, semeistvoto,priatelite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Мога ли да кажа неколко стотин пъти "ВАРНА!!!"? <{POST_SNAPBACK}> иди януари месец там.. после ще си говорим а, да.. и на връщание, мини през Бургас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Уважаеми Phoenix, за теб и за другите обезумели почитатели на Варна ще дам няколко линка: 1) Отворете следващите два линка, превключете няколко пъти между тях с алт и таб и тогава говорете Пловдив или Варна е по-голям по площ и кой от двата града е по-гъстонаселен http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7564f263...lname=&grid=m5k http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=52501c2f...lname=&grid=m5k 2) Следващият линк е за тези, които се колебаят кой е втория по големина град: http://www.grao.bg/tna.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 майна таун рулира тука е сууууупер яко човек живял в този град няма как да не почне да изпитва носталгия след 2-3 седмици извън него Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Има, има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.