AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Я да видим сега... Къде ви харесва най-много? Искате ли да живеете там? Защо? Знам, че много хора ще ми се нахвърлят, но за мен София е друга държава. Супер здраво е и ако имам възможност ще отида да живея там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 NULL VOTE!!! Сега настана поредната караница по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Варна, морето, морските вълни. Вятъра в косите, голите жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Пловдив много ясно. се пак съм прекарал по-голямата част от живота си тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Пловдив - тук е всичко, тук е целият ми живот. Надявам се нещата да се пооправят и тук, защото при това положение наистина само София става за живеене. Другите градове умират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Пловдив - тук е всичко, тук е целият ми живот. Надявам се нещата да се пооправят и тук, защото при това положение наистина само София става за живеене. Другите градове умират. <{POST_SNAPBACK}> Варна хич не умира....скоро да си я посещавал? За мен нещата са така 1.София 2.Варна 3.Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Интересно ми е ако се пусне подобна тема в София или във Варна какви ще са резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 ами Бургас??? Пловдив-не мога да си представя ,че ще живея някъде другаде,ако е за малко -да!но иначе мисля,че не мога! абе хора мен ,като ме няма за една вечер извън града и полудявам,като се връщам и ми идва да го прегърна целият,как да отида да живея другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Пловдив - тук е всичко, тук е целият ми живот. Надявам се нещата да се пооправят и тук, защото при това положение наистина само София става за живеене. Другите градове умират. <{POST_SNAPBACK}> Аха ... явно за някоя друга София е ставало въпрос че има проблеми с боклуците и се е превърнала е сметище! 1.Пловдив 2.Варна 3.София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Варна... Морето ми действа по някъф хубав начин, а живота ми може да е навсякаде. Мога да се разделя с почти-всичко, което имам в този град(с изключение на няколко приятели) Да поясня ... Мога, но все още не искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 ами Бургас??? Пловдив-не мога да си представя ,че ще живея някъде другаде,ако е за малко -да!но иначе мисля,че не мога! абе хора мен ,като ме няма за една вечер извън града и полудявам,като се връщам и ми идва да го прегърна целият,как да отида да живея другаде <{POST_SNAPBACK}> Ами как....ей така.... тука работя за около 450 лева, което за Пловдив е добра заплата, само че нямам много голяма перспектива. Скоро ми предлагаха подобна длъжност, но много по-перспективна със заплата 600+ в София. Само че на мене тези пари там няма да ми стигат. Следващият път когато ми предложат ~1000 лева просто си събирам багажчето, натоварвам си компютъра и казвам Сбогом на нашия прекрасен град. Трябва да мисля за бъдещето си, за живота си, за децата си....пари трябва да се правят. А в Пловдив бизнес почти няма... Няма и хубава работа.... Няма нищо... И на мене огромната част от приятелите са ми тук. Но....щом се налага ще си намеря нови...ако пък толкова ми домъчнее, София е на 1 час път с кола. Ще си дойда за уикенда, ще се напием, ще си поговорим и пак ще се прибера в София. Аха ... явно за някоя друга София е ставало въпрос че има проблеми с боклуците и се е превърнала е сметище! 1.Пловдив 2.Варна 3.София <{POST_SNAPBACK}> Абе те с боклуците ще се оправят, не бери грижа. Гледай само тук да не стане такъв проблем, че с тоя олигофрен, който ни е кмет, нещата ще се оправят, когато купчините боклуци станат по-големи от блоковете. Освен това проблема с боклука е нормален. Знаеш ли колко човека администрация има само в Ню Йорк? Като ни е бедничка държавата ще има проблеми... Все пак в София има доста повече обществени места, където да идеш да поседнеш, да отпочинеш, да се срещнеш с хора. А тука какво имаш? Разправяш ми за боклуци? Абе я излез пий едно кафе на Главната! Иди седни в Градската да видиш как са ремонтирали пеещите фонтани. Не знам вие дали ги помните, ама аз ги помня едно време какви бяха. Имаше лодки, ЛЕБЕДИ имаше!?!? Или пък гребната база? Или стадион Пловдив, който ще го чакат да се саморазруши, ама на концесия няма да го дадат. Абе какво ми го хвалите този град? Моля ви се абстрахирайте се от мисълта че тук сте родени... Това не означава, че трябва тук и да умрете.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ами как....ей така.... тука работя за около 450 лева, което за Пловдив е добра заплата, само че нямам много голяма перспектива. Скоро ми предлагаха подобна длъжност, но много по-перспективна със заплата 600+ в София. Само че на мене тези пари там няма да ми стигат. Следващият път когато ми предложат ~1000 лева просто си събирам багажчето, натоварвам си компютъра и казвам Сбогом на нашия прекрасен град. Трябва да мисля за бъдещето си, за живота си, за децата си....пари трябва да се правят. А в Пловдив бизнес почти няма... Няма и хубава работа.... Няма нищо...И на мене огромната част от приятелите са ми тук. Но....щом се налага ще си намеря нови...ако пък толкова ми домъчнее, София е на 1 час път с кола. Ще си дойда за уикенда, ще се напием, ще си поговорим и пак ще се прибера в София. <{POST_SNAPBACK}> С това , че трябва да се мисли за бъдещето съм съгласен!Но ... какво щр е рече: "А в Пловдив бизнес почти няма..." уот дъ фак ?! Аз въобще недоумявам .. как може да кажеш че в Пловдив няма бизнес!... отказвам се да коментирам всъщност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 С това , че трябва да се мисли за бъдещето съм съгласен!Но ... какво щр е рече: "А в Пловдив бизнес почти няма..." уот дъ фак ?!Аз въобще недоумявам .. как може да кажеш че в Пловдив няма бизнес!... отказвам се да коментирам всъщност... <{POST_SNAPBACK}> Добре искам да ми кажеш кои са големите фирми в Пловдив.... Чакам твоя списък. После ще говоря аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Абе те с боклуците ще се оправят, не бери грижа. Гледай само тук да не стане такъв проблем, че с тоя олигофрен, който ни е кмет, нещата ще се оправят, когато купчините боклуци станат по-големи от блоковете.Освен това проблема с боклука е нормален. Знаеш ли колко човека администрация има само в Ню Йорк? Като ни е бедничка държавата ще има проблеми... Все пак в София има доста повече обществени места, където да идеш да поседнеш, да отпочинеш, да се срещнеш с хора. А тука какво имаш? Разправяш ми за боклуци? Абе я излез пий едно кафе на Главната! Иди седни в Градската да видиш как са ремонтирали пеещите фонтани. Не знам вие дали ги помните, ама аз ги помня едно време какви бяха. Имаше лодки, ЛЕБЕДИ имаше!?!? Или пък гребната база? Или стадион Пловдив, който ще го чакат да се саморазруши, ама на концесия няма да го дадат. Абе какво ми го хвалите този град? Моля ви се абстрахирайте се от мисълта че тук сте родени... Това не означава, че трябва тук и да умрете.... <{POST_SNAPBACK}> Главната се ремонтира!Верно че 3 години са адски много време за ремонт на главната,но пък ще си заслужава!Пеещите фонтани пак пеят!Е....без лодки ... без лебеди,но поне вода има!Градската е приятна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Интересно ми е ако се пусне подобна тема в София или във Варна какви ще са резултатите <{POST_SNAPBACK}> Подобни на нашия, само че в полза на София или Варна. Бих живял там, където има препитание за мен и моето евентуално семейство. Стига да не е някакво малко градче, в което ще се задуша. Така че - Null vote. Ако не живея в Пд, той винаги ще ми липсва. И по-точно близките ми хора, които няма да са до мен. Пък и по-важно е с кого ще живея, а не къде.[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 nai mnogo si haresvam plovdiv no trqbva da priznaq 4e sofiq e druga dargava a s varna sme na kantar Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 3 години са срамно много време. Не бързай да казваш, че ще си заслужава, защото не знаеш какво ще излезе... Ти чувал ли си фонтаните как пеят сега?!?!? Градската е приятна - ДА. За бизнеса нещо нищо не споменаваш... Чакам да чуя от теб като по-запознат как стоят нещата с "бизнеса" в Пловдив.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Главната се ремонтира!Верно че 3 години са адски много време за ремонт на главната,но пък ще си заслужава!Пеещите фонтани пак пеят!Е....без лодки ... без лебеди,но поне вода има!Градската е приятна! <{POST_SNAPBACK}> Приятно е все още, но малко по малок умира. Навсякъде където има вода под формата на езерце или просто както е на пеещите фонтани мирише яко на тиня. Паркчетата на тепетата с изпочупени и почти няма свестни пейки където да се седне пълно е с разни боклуци. Главната не мисля, че е толкова голяма, че да не може за 5-6 месеца точно да се ремонтира, макар и с малко повече жертви откъм затварянето и и т.н. И това не е всичко, просто не е като едно време. Тогава съм бил малък, ама наште са ми разправяли Всъщност аз не знам как е в София и Варна относно тези неща, но...исках да кажа че и в Плд положението не е цветущо. Даже и стария град вече е потрошен и супер много къщи се нуждаят от реставрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Пловдив, майна. Филибето е единствено и неповторимо. Мразя шопите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 София отпада автоматично-този град се руши с всяка изминала година.Има повече възможности,но разходите също са повече.Варна-несъмнено доста приятен град,но ще ми е малко трудно да свикна с говора на хората.Просто ми е смешно мякането/това не трябва да звучи обидно/.Остава Пловдив,където съм прекарал по-голямата част от живота си и с удоволствие бих прекарал и остатъка от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Бе като гледам какво строителство върви - Бизнес Парка и прочие и прочие - не ще да се руши тоя град... в грешка си. И тепърва ще се строи и ще идват пари в тоя град. А в Пловдив... след година-две-три като западне съвсем Панаира и айдееее.... Ще видите големи фирми само по телевизоинните реклами. Хубав град е Пловдив, но се спасявайте докато е време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Бе като гледам какво строителство върви - Бизнес Парка и прочие и прочие - не ще да се руши тоя град... в грешка си. <{POST_SNAPBACK}> Ами като гледам огромната част от хората гласуват по инерция, без да се замислят. София въобще не се руши. Както ме подсеща ov3rm4n, аз съм имал възможността да ходя няколко пъти по работа във въпросния Бизнес Парк София и мога да ви кажа, че там много добре се вижда какво е София - център на бизнеса в България. Освен това е и културен и административен център. Градът, който се руши, за съжаление е Пловдив. Смея да заявя(пак знаейки че много хора ще ми се наЕвърлят), че тука нищо ново хубаво не е направено от "88 насам. И не ми говорете за дискотеки, кафет а и кръчми - те не са белег на просперитет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 @ AssassiN, айде отивай в софия и стига си се заяждал бе като не те кефи пловдив кои търсиш тука?! отиваи къдет искаш и стига си занимавал хората с глупости. само ще ти кажа, че друг град като пловдив няма в България. посмъртно няма да ида при онея дето са се събрали от села и паланки в софия и говорят, че всички други са селяни ако зависи от мен никога няма да напусна Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Я да видим сега... Къде ви харесва най-много? Искате ли да живеете там? Защо? Знам, че много хора ще ми се нахвърлят, но за мен София е друга държава. Супер здраво е и ако имам възможност ще отида да живея там. <{POST_SNAPBACK}> И аз при първа възможност си събирам куфарите и отивам там. Най-малкото ще работя за повече пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Къде е най-хубаво - незнам. Но при един кадърен кмет и Пловдив има доста перспективи, не по-малки от Варна. Но кога ще се появи този кмет е божа работа .. Къде искам да живея - Пловдив. Пловдивчанин съм в червата, обичам си го този град. Ако се налага и имам възможност да напусна Пловдив, едва ли бих живял в друг град в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.