Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

prodavam ram 2x512 za 100 leva i 2-te i da me tyrsqt na tel 0888 412413

:punk Хммммм офертата е добра , но зависи каква рам........ ДАЙ повече инфо де .... ква е рамта ... DDR , SDR , DDR2 :D или ...... гаранция тва онова .... на колко годинки е ..... таймингите и кви са :punk :woot Иначе дори и да е СДРАМ-та пак офертата е добра ... :blink:

НЕ Я ПРОДАВАМ АЗ !!! ЗАТОВА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ХОРА ДА СЕ ОБАДЯТ НА ТЕЛЕФОНА ! като гледам има бая заинтересовани ! затова се обадете на посочения номер ! обаче рамта е н а около 2-3 месеца(май, не съм много сигорен) и пак казвам че не съм сигорем ама е май ДДР ! но аз не давам никаква гаранция ! само така ми е споменавал френда ! затова желаещите да се обадят на посочения тел за връзка :)

ЕДИТ: май марката беше ЕЛЕКСИР или нещо от тоя род ! не си спомням !

ама за повече инфо се обадете на посочения по доре тел. :)

Марката е nanya и са на по 6 месеца ! Рамта е ДДР ! който иска повече инфо на телефона или да пише ! вече и аз мога да отговарям на въпросите ви :)

Aми дай по-точни характеристики... Това ДДР все едно каза продавам GSM...

ами ти какво искаш ве ! 400 mhz ! и това е за сега :(

http://www.zive.cz/files/obrazky/2003/3/ddr/elexir266a.jpg

сникми :)

pi4ove sry ama misleh 4e nqmam dostyp do foruma :)) ym ramta e ddr 400mhz nanya cl3 na 6 meseca i nqma garanciq 2x512 gi prodavam s cell update shte si vzimam 2x512 corsair ili superT tova e .. a taq snimka deto e sry 4e e 266mhz ama nenamerih druga v neta pyk fotoaparata mi e v nas ...:)

Съжалявам за ОФФ-а,но МОЛЯ модераторите да го имат в предвид.

Снощи,а и днес сутринта се разбрахме за закупуване на RAM-a.

В 11часа трябваше да се обадя на въпросният "ЮЗЕР" и да се срещнем пред ресторант "Стадиона".

След пристигането ми и обажданията(3 подред) се включваше гласова поща.По късно ми се обади господина и се оказа,че баща му ще му я купи на по-висока цена.Уговорената беше 95лв.

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ! ;)

Нищо лично,но го пиша с цел да няма и други ПРЕЦАКАНИ!

joseph и Ghetto_Freak,

бъркате форума (особено този раздел) със чат канал

моля за по-сериозно отношение - даване на ако не оптимално инфо - то поне някакво + да не се използва за чат темата

споко ЛифеФеел ! можеш да затвориш темата ! Рамта е продадена !!!

Мотя затвори темата !

споко ЛифеФеел ! можеш да затвориш темата ! Рамта е продадена  !!!

Мотя затвори темата !

Е много удобно - затвори и забрави :angry: ; и следващия път излъжи пак - пак ще затворят и забравят.

Не знам как да стане, ама дори в Дата-та направиха някакъв вид рейтинг на участниците - като видиш, че някой се е издънил два-три пъти и да имаш едно наум дали да му даваш шанс пак да се издъни :angry:

joseph е warnat

на пм след това ми прати:

pi4 znam za kvo mi slagash warn nisto ne sam napravil na typia moderator prosto si izrazqvam mnenie i nevijdam zashto az izqdoh warna !!!

Селска работа...

мнението му беше цитирам: "ttcc" нищо повече, това в цял пост след поста на LifeFeel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...