Dunc Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Едно добре изстудено мартини с 2 черешки и резен лимон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Ох лятото...кога ли ще дойде...да слезна в кварталната кръчма и да изпия една запотена биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 През лятото се пие най-вече бира,но дойде ли ноща Уиски с Водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Аз специялно залагам на някакво коктейлче и текилаааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ох лятото...кога ли ще дойде...да слезна в кварталната кръчма и да изпия една запотена биричка И по възможност да е Загорка, бих допълнил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Лично според мен комбинацията циганка (или облак, зависи и варира според хората) - мастика и мента 50/50 + една загорка голд за разредител е невероятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Май-Тай от Каза де Куба.Най си ми харесва там.Готино коктейлче хем леко, хем приятно.Може да го препоръчате и на някоя дама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 za lqtoto mnogo obicham mentichka s ... dali tonik ili sprite, nqma znachenie. ama inache za men si preotkrih Vodka Gimler (Vodka s Lime Juice). mmm mnogo e svejichko i vkusno, ama vseki pyt zabravqm kak se kazva?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Tuborg Coca Cola с много лед и портокал Tonic Nestea Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Coka Cola Баси, тва е все едно да напишеш Ъмерика! Как може да сбъркаш името на един от най-популярните продукти в света?!? И за да не съм съвсем офтопик - напоследък маам много уиски. Чудя се, защо промяната на сезона трябва да оказва влияние върху избора на алкохол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 през лятото главно бира и руски стандарт със сода , коктейли не пия , нищо лично ама според мен коктейлите са измислени за жените не мога да си представя един едър българин да седне и да случе от сламчица в малка "педе....а" чашка нещо което е с всичките цветове на дъгата друго си е да мушне 1 студена биричка или 1 ракия..... коктейли моктейли ..... 2 пъти съм пил и определено смятам че си е загуба на време , алкохол и пари да не говорим пък че навсякъде където съм ги разглеждал по менютата цените са им абсурдни , както и имената Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 през лятото главно бира и руски стандарт със сода , коктейли не пия , нищо лично ама според мен коктейлите са измислени за жените не мога да си представя един едър българин да седне и да случе от сламчица в малка "педе....а" чашка нещо което е с всичките цветове на дъгата друго си е да мушне 1 студена биричка или 1 ракия..... коктейли моктейли ..... 2 пъти съм пил и определено смятам че си е загуба на време , алкохол и пари да не говорим пък че навсякъде където съм ги разглеждал по менютата цените са им абсурдни , както и имената Напълно съм съгласен с теб. Бирата си е бира, а и наистина си е педалско мъж и коктейл. Друго си е потната бира или Jim с бучка лед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Абе ,бацета,вярно че биричката си е номер 1 :beer: beer: ,но миналото лята пробвах и ментичка със спрайт и много лед ,в халба, и със сигурност твърдя ,че това е много приятно разнообразие на бирената ми диета. А пия мнооооооооого бира :beer: , и то по всяко време,всеки сезон ( е зимата минавам на тъмно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Наближи пак времето за мента, водка и сода или пък за джин и тоник Като, разбира се, нещата се поръчват отделно и си ги смесваш сам (това си е съществена част от удоволствието). Съотношението на съставките варира с напредъка на вечерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ааааа шъ ма 'звиняваш обаче разни бъркочи с мента добре ми действат лятото ... а ако и за Бейлис с лед кажеш нещо ще се караме Иначе не знам каква е причината но лятото го усещам че е почнало като вземе да ми се пие и да ми се услажда бирата, а като свърши лятото и спира да ми се пие бира... последните 3-4 години го забелязах. Зимата на бира не налитам почти, но лятото е друга работа... особено като се опъна на вилата на сянка и препека няколко кила пържоли после да видиш и бирата и пържолите какво ги правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ааааа шъ ма 'звиняваш обаче разни бъркочи с мента добре ми действат лятото ... а ако и за Бейлис с лед кажеш нещо ще се караме Иначе не знам каква е причината но лятото го усещам че е почнало като вземе да ми се пие и да ми се услажда бирата, а като свърши лятото и спира да ми се пие бира... последните 3-4 години го забелязах. Зимата на бира не налитам почти, но лятото е друга работа... особено като се опъна на вилата на сянка и препека няколко кила пържоли после да видиш и бирата и пържолите какво ги правя Около 5 минути се чудих на мен ли си отговорил или на по-предишно мнение. Защото никога не съм изразявала отрицателно мнение по повод летните бъркочи. Е.. Бейлиса бих го прескочила, но ментата никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 бейлис..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 През лятото пия стромба,но на плажа бих изпил и една мента с много лед и течна сметана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Около 5 минути се чудих на мен ли си отговорил или на по-предишно мнение. Защото никога не съм изразявала отрицателно мнение по повод летните бъркочи. Е.. Бейлиса бих го прескочила, но ментата никога Ами и аз каквато съм куха лейка забравих да цитирам zlobil който гледам е изразил подходящо мнение и за бейлиса... то докато напиша отговора покрай другите неща които правев вчера и още 3ма са отговорили... А бейлис с много лед си е върха, аз не чувствам неувереност в сексуалната си ориентация и не бих се притеснил и от водка с портокал всъщност... Абе всеки си има вкус - това е ... но шуменското хората сбира както се казваше в рекламата (предпочитам хайнекен, но като е жега каквато и да е бира ми идва много добре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Явно, без да искам, съм се намесила в някаква дискусия. Но все пак Бейлис... (нека забравим вяскакви хомосексуални намеци) ... не е ли с много ниско алкохолно съдържание? Тоест донася ли нужното опиянение за вечерта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Явно, без да искам, съм се намесила в някаква дискусия. Но все пак Бейлис... (нека забравим вяскакви хомосексуални намеци) ... не е ли с много ниско алкохолно съдържание? Тоест донася ли нужното опиянение за вечерта? Първо да уточним че идеята ми като пия никога не е за да се "натаралянкам като казак" (е добре де с редки изключения за някои от които съжалявам а с други съм горд от себе си )... Aз бейлиса го пия за удоволствие и по малко (напоследък главно го сипвам към кафето си за аромат)... А между другото щом смяташ че е с ниско съдържание на алкохол направи си експеримент една вечер да изпиеш 0.5л и после ми се обади... е ако си от хората, които могат да изпият по 1л ракия и да станат и да си тръгнат, все едно са пили лимонада - взимам си думите назад - доста по-голямо количество ще ти трябва, верно А за дискусията - той форума е общ, аз ако исках да си говоря със zlobil щях да му пиша на ЛС Въпроса е принципен тука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Същото като през зимата. Само че чакам да захладнее вънка та да изляза да го изпия. Зимата е тоочно обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Явно доста алкохолишки съм прозвучала, а нямах това предвид Относно кой на кого писал и защо .. отново моя грешка. Нямам грам форумен опит. Посипвам си главата с пепел Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Така е - твоя е грешката, аз искам 1 бира компенсация :P Тъй де щом се чувстваш в грешка аз пък да намажа нещо Само се пробвам пък ако мине номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Така е - твоя е грешката, аз искам 1 бира компенсация :P Тъй де щом се чувстваш в грешка аз пък да намажа нещо Само се пробвам пък ако мине номера Ела и си я вземи Определено ще е повод за веселба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.